aldığın yere götür ve problemi anlat hdd den kaynaklı bir şey varsa yardımcı olucaklardır .. yeni aldıysanda memnun kalmadım diyerek ürün iadesi isteyebilirsin..
imzamda yaızılı olan free agent serisi esata ile ilgili teknik bir konu için seagate türkiye distirbitörü olan firmadan bir yetkili ile yaptığım görüşmede teknik servis olmadığını direk değişim uyguladıklarını söylemişlerdi ısınma ve bozulma gibi durumlarda....
benimde bir sorum olucak. Bundaki yazılım ile şifreleme nerden yapıyoruz. Yardımcı olursan çok mutlu olurum. Bende bundan (SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB) aldım. aynısı bendede var. Birde şöyle bir sorunum var power lambası var ama ışık yok. Neden?
benimde bir sorum olucak. Bundaki yazılım ile şifreleme nerden yapıyoruz. Yardımcı olursan çok mutlu olurum. Bende bundan (SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB) aldım. aynısı bendede var. Birde şöyle bir sorunum var power lambası var ama ışık yok. Neden?
yazılımı açıkçası hiç kullanmadım bi kere yükledim ama bilgisayarı çok kasmaya başladı ve ram dan çok kullanıyor o yüzden sildim gereksiz bence...power ışığı ise hdd ile gelen yazılımda hem power tuşu ile ilgili seçenek hemde uyku modu ile alakalı seçenekler var yanlış hatırlamıyorsam utilities kısmındaydı...ışık yanmaması bi sorun değil bu arada isterseniz kapatabiliyorsunuz seçeneklerde mevcut...
we who have decided to die of naturel causes drink to those friends who have gone the way of the bullet