Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NAR kampanyası ve Kampuscell Hakkında bir soru?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> NAR kampanyası ve Kampuscell Hakkında bir soru? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uzil

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 13:54:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şimdi nar kampanyasından 100 kontör yükleyip 100 hediye kazandık diyelim.bu yüklediğimiz 100 kontörü kampuscell ile çatır çatır yedik diyelim.hediye 100 kontör kampuscell tarifesi üzerinden mi değerlenicek..ayrıca kombaradaki mevcut kontörler yüklenince kampuscell tarifesinden mi değerlendirilecek.

ve son soru 2 saat bedava ilk 2 saat mi yoksa 1 ay boyunca toplam 2 saat mi

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
basturkemin

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 14:04:07 

1- Konbara artık Kampuscell'de yok.
2- İlk 2 saat Turkcell görüşmesi için geçerli o hediye 2 saat.
3- Nar kampanyasından kontör kazanma devri bitti.
4- Kontör kazanmış bile olsaydın Kampuscell'lileri aramanın tarifesi farklı oluyor ve önce hediye kontörlerin bitiyordu.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
uzil

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 14:07:36 

konbara artık kampuscellde yok onu biliyorum.mevcut konbaradaki kontörler ne olacak...
2 saar ilk 2 saat değil mi?önemli olan nokta bu yoksa ay içinde mi.çoğu konuşmalarda ilk diye bahsedilmiyorda.

nar kampnayası 15 mayısa kadar yazıyorduda.sanırım "Turkcell kampanya koşullarını değştirme hakkını saklı tutar" altına sığındı..

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Sui CompoS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 12:32:10 

Mayıs ayında yaptıgın ilk yüklemede 2 saat bedava kazanıyorsun be bu 2 saati Turkcell aramalarında düşüyor. Avea'yı ya da Vodofone' u aradıgında

Kontöründen düşüyor.

Nisan 26'da kontor yükledin iki saat bedava'yı nisan ayının sonuna kadar kullanabilirsin. Mayıs ayında silinecektir.

Konbarandaki mevcut kontorlerinde gecerliliği devam ediyor geri alınması gibi bi durum soz konusu değil.

Nokia E50 27.01.2007
...Kardelenim seni cok seviyorum...

Intel Q9300 2.5GHz, Gigabyte EX38-DS4, Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512MB/256Bit, 4GB OCZ Reaper 1066MHz, 1TB Seagete 7200Rpm Sata2 HDD, FSP Epsilon 700Watt, Samsung 22" 2232BW
Samsung-İstanbul

8 Mayıs 2008; 16:03:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

Mayıs ayında yaptıgın ilk yüklemede 2 saat bedava kazanıyorsun be bu 2 saati Turkcell aramalarında düşüyor. Avea'yı ya da Vodofone' u aradıgında

Kontöründen düşüyor.

Nisan 26'da kontor yükledin iki saat bedava'yı nisan ayının sonuna kadar kullanabilirsin. Mayıs ayında silinecektir.

Konbarandaki mevcut kontorlerinde gecerliliği devam ediyor geri alınması gibi bi durum soz konusu değil.

Nisan 26da kontör yükleyen 30 gün içinde 2 saati kullanabilir 25 mayısa kadar yani
1 mayısta silinmez siz öyle demişsiniz

benim 1 aylık süre dolmadan 2 saat bedava sürem bitti nisan sonunda yüklemiştim
şimdi 1 ay dolmadan yüklesem
mayıs ayında olmamız nedeniyle 2 saat daha gelirmi acaba?

uzil

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 16:55:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul

quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

Kontöründen düşüyor.

Nisan 26da kontör yükleyen 30 gün içinde 2 saati kullanabilir 25 mayısa kadar yani
1 mayısta silinmez siz öyle demişsiniz

bak yine farklı bir yorum

30 gün içinde mi yoksa ilk 2 saat mi

Samsung-İstanbul

8 Mayıs 2008; 17:33:08 

30 gün içinde 2 saat
tam olarak ne demek istediniz?
ilk ten kastınız nedir?
anladığım anlamda ise tabiki ilk 2 saat toplam konuşma süresi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 8 Mayıs 2008; 17:45:29 >

uzil

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 17:37:01 

bi ben anlamadım..kontör yükledikten sonra ilk 2 saat mi geçerli yoksa.30 gün içerisinde 15 dk konuştum sonra 30 dk konuştm gibi mi?

Samsung-İstanbul

8 Mayıs 2008; 17:39:50 

kontör yükledikten sonraki 2 saatı yani saat 14:30 da yüklerseniz 16:30 a kadar 2 saat konuşursunuz şeklinde anladıysanız öyle değil
120 dk. 1 ay için turkcell'liler ile konuşabileceğiniz toplam süredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 8 Mayıs 2008; 17:39:21 >

uzil

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 17:43:23 

evet öyle anlamıştım...

30 gün içinde 2 saat

anladığım anlamda ise tabiki ilk 2 saat

bide böyle yazınca iyicene kafak karıştı

neyse sonuç olarak toplamda 1 ay boyunca 120 dk hediye var

Samsung-İstanbul

8 Mayıs 2008; 18:27:36 

bilen var mı?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> NAR kampanyası ve Kampuscell Hakkında bir soru? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Inno3D iChill 8600GT ekran kar
inno3dnin özel soğutmalı 8600GT ekran kartı
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız