1- Konbara artık Kampuscell'de yok. 2- İlk 2 saat Turkcell görüşmesi için geçerli o hediye 2 saat. 3- Nar kampanyasından kontör kazanma devri bitti. 4- Kontör kazanmış bile olsaydın Kampuscell'lileri aramanın tarifesi farklı oluyor ve önce hediye kontörlerin bitiyordu.
konbara artık kampuscellde yok onu biliyorum.mevcut konbaradaki kontörler ne olacak... 2 saar ilk 2 saat değil mi?önemli olan nokta bu yoksa ay içinde mi.çoğu konuşmalarda ilk diye bahsedilmiyorda.
nar kampnayası 15 mayısa kadar yazıyorduda.sanırım "Turkcell kampanya koşullarını değştirme hakkını saklı tutar" altına sığındı..
Kontöründen düşüyor.
Nisan 26'da kontor yükledin iki saat bedava'yı nisan ayının sonuna kadar kullanabilirsin. Mayıs ayında silinecektir.
Konbarandaki mevcut kontorlerinde gecerliliği devam ediyor geri alınması gibi bi durum soz konusu değil.
Nisan 26da kontör yükleyen 30 gün içinde 2 saati kullanabilir 25 mayısa kadar yani 1 mayısta silinmez siz öyle demişsiniz
benim 1 aylık süre dolmadan 2 saat bedava sürem bitti nisan sonunda yüklemiştim şimdi 1 ay dolmadan yüklesem mayıs ayında olmamız nedeniyle 2 saat daha gelirmi acaba?
Mayıs ayında yaptıgın ilk yüklemede 2 saat bedava kazanıyorsun be bu 2 saati Turkcell aramalarında düşüyor. Avea'yı ya da Vodofone' u aradıgında
Kontöründen düşüyor.
Nisan 26'da kontor yükledin iki saat bedava'yı nisan ayının sonuna kadar kullanabilirsin. Mayıs ayında silinecektir.
Konbarandaki mevcut kontorlerinde gecerliliği devam ediyor geri alınması gibi bi durum soz konusu değil.
Nisan 26da kontör yükleyen 30 gün içinde 2 saati kullanabilir 25 mayısa kadar yani 1 mayısta silinmez siz öyle demişsiniz
benim 1 aylık süre dolmadan 2 saat bedava sürem bitti nisan sonunda yüklemiştim şimdi 1 ay dolmadan yüklesem mayıs ayında olmamız nedeniyle 2 saat daha gelirmi acaba?
bak yine farklı bir yorum
30 gün içinde mi yoksa ilk 2 saat mi
kontör yükledikten sonraki 2 saatı yani saat 14:30 da yüklerseniz 16:30 a kadar 2 saat konuşursunuz şeklinde anladıysanız öyle değil 120 dk. 1 ay için turkcell'liler ile konuşabileceğiniz toplam süredir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 8 Mayıs 2008; 17:39:21 >
benim 1 aylık süre dolmadan 2 saat bedava sürem bitti nisan sonunda yüklemiştim şimdi 1 ay dolmadan yüklesem mayıs ayında olmamız nedeniyle 2 saat daha gelirmi acaba? bilen var mı?