Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
USB Flash Diske Sistem Kurma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> USB Flash Diske Sistem Kurma Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Neo59

30 Nisan 2008; 11:33:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar usb flash disklerin 4,8,16 gb modelleri çıktı. Bunlara windows türünden sistem kurup kullanan varmı? Nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz? Benim elimde 4gb flash disk var, usb den boot destekli bir sisteme hdd almak istemiyorum. Bu durumda flash diske xp kurup kullanamazmıyım?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa içlerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm.
Ben; Damarlarında asil kanin aktigi ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtımm,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???
jeankier

30 Nisan 2008; 14:37:30 

usb ye bir şekilde xp kuruluyor fakat restart edip windows başlayacağı zaman mavi ekran çıkıyor, bunu bir türlü çözemedim..
internetten araştırdığımda,
windows' un usb lere page file oluşturamadığından dolayı işletim sistemi kurulamadığı bilgisine ulaştım.
olayı ileri düzey bilen insanlar bir şekilde çözüyor ama ben anlamadım nasıl olduğunu..
ayrıca nette dolaşan xp usb versiyon lar kesinlikle çalışmıyor.
slm

Neo59

1 Mayıs 2008; 0:06:56 

Dostum sağolasın cevap için. Araştırıyorum yaptım diyen var ama nasıl yapıldığını tam anlatan yok. Zaten bende tam bir xp istiyorum. Yani usb üzerinden çalışan kırpılmış xp lerle uğraşmıyorum. Büyük heveslerle bartpe diye bir cd yapmıştım da tam bir hüsrandı. Bence xp nin usb diske kurulmamasının sebebi microsoftun satış stratejisi. Ancak ilginç olan bütün aktivasyon v.s lerini kıranların böyle bir sorunu çözmemiş olmaları.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa içlerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm.
Ben; Damarlarında asil kanin aktigi ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtımm,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???
roswellx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 23:54:33 

dostum usb flash diske windows xp kurulamiyor en azindan piyasadakilere, cunku windows xp'nin acilabilmesi icin hem FAT dosya alanina bu bolum ozel bir bolum hdd'de, hemde fat32 yada ntfs olmasi lazim yani 2 dosya sistemininde olmasi gerekiyor. Bu islemi usb diske gerceklestiremiyoruz ya sadece FAT , ya FAT 32 yada NTFS oluyor benim bugune kadar karsilastiklarim boyleydi su anda kullandigim corsair 4 gb da dahil olmak uzere boyle bir islemi gerceklestiremiyoruz... Ayni cd'lerde oldugu gibi boot sectorunun yazilabilmesi icin ozel 16 bitlik bir alan olmasi lazim... Ben benim ASUS EEE'ye windowsu kurarken bir sd kart ve bir usb disk kullandim ha tek sd kartla olurdu ama once sd karti FAT'e ceviriyorsun ASUS'u boot ediyorsun daha sonra da tekrar FAT32 cevirerek icine windows xp'nin kurulmasi icin gereken dosyalari atiyorsun...

∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası ∫ ∫

Every process must be optimized
dejaay

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 0:13:04 

BELLEKLERE İŞLETİM SİSTEMİ KURMA

Portable Windows XP Live USB + USB Tools

Buradan indirebilirsiniz.
http://www.rapidshare.com/files/113794370/Portable_Windows_XP_Live_USB_Edition_2007_usbtools.rar

Cebinizdeki Windows

http://www.thgtr.com/howto/20050916/index.html

İlkyardım çubuğu
http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=1527

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> USB Flash Diske Sistem Kurma Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI GT735 Gaming Notebook
MSIdan oyuncular için özel dizüstü bilgisayar
Zotac GTX 280 AMP Edition
nVidia nın yeni grafik canavarı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç