|
Motan -> Cevap: Çok Fonksiyonlu Yazıcı Tavsiyesi.. (16 Mayıs 2008; 22:36:18)
|
Ben 9 sene HP kullandım, o zaman aldığım R45 hala çalışıyor hep orjinal kartuş kullandığımdan, benden görüp aynısını alan bir arkadaşım kartuş dolturtarak kullandı, bir sene dolmadan kafa gitti, kafa neredeyse yazıcı fiyatına olduğu için yazıcı değiştirmişti. Herhalde hatırı sayılır bir para ödemişimdir HP kartuşlarına, o zamanlar da çok pahalıydı şimdi de, Canon bana da ilaç gibi geldi, orjinal sb kartuşu 20YTL, halbuki HP sb kartuşuna 60YTL veriyordum, saymadım hiç ama çok daha az baskı yapıyordu üstelik, sanırım 300-350 civarı, eğer öyleyse Canon'dan 5-6 misli pahalıya geliyor demektir.[sm=s20.gif] quote:
Orjinalden alıntı: Technics benim yukarıda bahsettiğim yazıcı kafasıydı..500 renkli çıkıştan sonra sıkıntı yapıyor dendi. ama doğruluğunu bilemiyorum hani 500 sayfa ömürlü kartuşu olan bir yazıcının kafasının ömrü bu kadar kısa olmaz heralde. vallaha ben 610u pek kullanmadım ama hpden sonra şurup gibi gitti desem yalan olmaz. büyük konuşmayayım bidaha hayatta yakınından geçmem hpnin, zaten kartuştan bukadar millete giydirdiklerinden dolayı yakında printerları bedavadan dağıtmaya başlarlarsa şaşırmam
|
|
|
|