Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
turkcell.com uzantılı mail adresi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> turkcell.com uzantılı mail adresi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mrhusnu

30 Nisan 2008; 3:39:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bazı sitelerde güvenlik nedeniyle msn,hotmail,mynet tarzı adresileri kabul etmiyorlar.O yüzden @turkcell.com uzantılı mail alamk istiyorum.Turkcelli sitesinin altını üstüne getirdim ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?

==>m r h u s n u<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Nisan 2008; 3:43:24 

quote:

Orjinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar bazı sitelerde güvenlik nedeniyle msn,hotmail,mynet tarzı adresileri kabul etmiyorlar.O yüzden @turkcell.com uzantılı mail alamk istiyorum.Turkcelli sitesinin altını üstüne getirdim ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Turkcell kaldırdı o uygulamayaı yada yakında kaldıracak..

Bundan 2-3 ay önce 3 ay sonra turkcell uzantılı e postalar kaldıralacaktır gibisinden haber yollamışlardı cep telefonlarına..

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
mrhusnu

30 Nisan 2008; 4:00:39 

Sağol teşekkür ederim.Peki böle başka güvenlik konusunda sıkıntı yaşayamayacağım hangi siteden yada kuruluştan mail adresi alabilirim?

==>m r h u s n u<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
mortareis

2 Mayıs 2008; 1:11:03 

bana öyle bir mesaj gelmedi hala kullanıyorum. ama yeni alınmıyor.

by okostopokosto
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Mayıs 2008; 2:47:21 

quote:

Sağol teşekkür ederim.Peki böle başka güvenlik konusunda sıkıntı yaşayamayacağım hangi siteden yada kuruluştan mail adresi alabilirim?

valla nereler kabul etmiyor bu mailleri ben orasını anlamadım. yani hani resmi işlerde kullancam diyorsan gmail kullan ozaman o işine yarar bu konuda

@mortareis

kardeş bana ve hatırlıyorum ozaman forumda konu açılıp biçok kişiye msjla bildirilmişti. 3 ay sonra kapatılcak diye ama belki iptal edilmiş olabilir..

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
serkanim

2 Mayıs 2008; 22:29:58 

banada geldi kaldırıldı

ÖZGÜR ÇOCUK
tonyali61

4 Mayıs 2008; 17:23:32 

quote:

gmail veya istanbul alabilirsin

http://www.istanbul.com/Member/NewSignup.aspx?clb=0 dan alabilirsin 6gb kapasiteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 4 Mayıs 2008; 17:25:34 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> turkcell.com uzantılı mail adresi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar