Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Kız arkadaşıma açık hat alıp vermiştim, kapanırsa rezil olduk demektir :( Ama herkes abone peşinde koşarken turkcelin hatları kapatacağını sanmıyorum. En fazla hattın kullanıcısı gider abone merkezine, kimlik fotokopisini verip hattı onun üzerine çevirirler.
Ben,m Avea hattına hergün msj geliyor ve otomatik telesekreter arayarak TC kimlik numaranız eksik diyor. SMS ile bildirecekmişim. Bana ne lan tam alsaydın Avea da yollasın 250 kontör iyi oldu bunu okuduğum
arkadaşlar açık hatlar kapancak.Hat kullanıcısıyla hiç bir şekilde devir işlemi yapilmaz oyüzden eksik evrak olanlar büyük bir ihtimal kapatilacak bu olayin cıkış sebebi tamam kayit altina alinmasi...
eksik olan abonelik sözleşmenini 15.05.08 tarihine kadar turkcell extraya gelip imzalayın kimlik fotokopinizi bırakın 250kontor hediye kazanın!
bu nedir? msj Gönderen Turkcellin kendisi yabancı bi numara değil
slm arkadasım,banada gelmişdi öyle bir msj,bende gecen persembe(8 Mayıs) Turkcell extra ya gittim,yeniden abonelik sözlesmesi doldurttular okadar,peki kontor olayı nezaman olur dedim,isleminiz onaylandıgında size bilgi msj gelicek dedi,o gun bugun hala msj gelicek,bende 2saat önce müsteri hizmetini aradım durumu izah ettim,bana bilgi msj gelmedi dedim hala,suan dedi sisteminizde hala eksik evrak gözüküyor dedi,ne iş anlamadım,extraya bidadaha gidicem,ya sisteme girmediler,yada yine eksik bişeyler var,neyse o knt olayını sordum ayın 15 inden sonra yüklenicekmiş eksikler giderildikden sonra.
eksik olan abonelik sözleşmenini 15.05.08 tarihine kadar turkcell extraya gelip imzalayın kimlik fotokopinizi bırakın 250kontor hediye kazanın!
bu nedir? msj Gönderen Turkcellin kendisi yabancı bi numara değil
slm arkadasım,banada gelmişdi öyle bir msj,bende gecen persembe(8 Mayıs) Turkcell extra ya gittim,yeniden abonelik sözlesmesi doldurttular okadar,peki kontor olayı nezaman olur dedim,isleminiz onaylandıgında size bilgi msj gelicek dedi,o gun bugun hala msj gelicek,bende 2saat önce müsteri hizmetini aradım durumu izah ettim,bana bilgi msj gelmedi dedim hala,suan dedi sisteminizde hala eksik evrak gözüküyor dedi,ne iş anlamadım,extraya bidadaha gidicem,ya sisteme girmediler,yada yine eksik bişeyler var,neyse o knt olayını sordum ayın 15 inden sonra yüklenicekmiş eksikler giderildikden sonra.
Saygılar...
TC kimlik no'su vb doğruladıktan sonra gönderiyorlar(mış)