- Windows XP / Vista İşletim sistemi - 2.0 GHz Dual-Core İşlemci (Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2) - 1 GB Ayrılmış sistem belleği - 15 GB Sabit disk alanı - Shader Model 3.0 destekli 128 MB 3D Ekran kartı (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300) - DirectX desteği, en az 640×480 16-bit renk çözünürlük desteği - DirectX 9.0c uyumlu 16-bit Ses kartı - Çok kişili oyun için geniş bant internet
sallayın gta'yı.gelsin saints row'un ilk oyununa biraz göz gezdirmiştim ve baya iyiydi.2.si de pc'ye gelecek gibi.sallayın lan ne buluyonuz gta'da anlamıyorum ki.
ign.com sitesinde pc bölümü açmış bu oyun için inşallah gelir gta4 gelene kadar idare ederiz artık
Uzaklaştırılmış 14 gün cezanın 11 günü kaldı.
30 Nisan 2008; 1:04:36
Bu oyun PC'ye çıkarsa Süper olur zaten 1.versiyonu çok güzeldi Roket atar ile trene bir koyuyuordu adam raydan felan fırlıyordu tren oyun 2.cisinde mesala bir Tren garındasınız önünüzde bir adam var onu iteleyip trenin altında ezilmesine yada fırlamattırabiliyorsunuz herşey elinizde multiplayer zaten 1.cidede vardı 2.cide şehir daha büyük olacakmış bu oyun PC ye çıksın Türkçe yama mod felan derken GTA 4 unutulur gider
Pro-Gamer
30 Nisan 2008; 1:22:41
Arkadaşlar oyun herhalde PC yede geliyor işte buyrun
Amazon'da daha önce hangi oyunlar ne platformlar için ön siparişe koyulmuştu. Bu yüzden hiç güven olmaz. Haber zaten olasılık üstüne yazılmış. Öncelikle konsol için geliştirilen bi oyunun pc'ye çıkacağını pek sanmıyorum
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA
Bu oyun GTA 4'den önce PC ye çıkarsa şuraya yazıyorum PC oyuncuları için yepyeni bir GTA sayfası açılır...
dogrudur.
Pro-Gamer
6 Haziran 2008; 12:31:05
yani adamlar biliyor GTA gibi şehir yapmışlar ama boş yapmamışlar sadece senaryo görevleri değil onun dışındaki görevler bu videodaki eğlence sadece dağıtmak yıkmak tam aksiyon Allah bilir daha neler vardır gel Ağustos gel Roket atar ile şehri yıkıcam
vala dogrusu oynamadım bu oyunu ama bende gta dan iyi bi oyun olacagını zannetmem ama gta dan önce cıkarsa alacagım kesin zaten 1 haftaya kalmaz biter sonrada gta yı alırım onu bitiririm
Oyunun PC'ye gelmesi iyi ama Saints Row 2 ortalama bir oyundan çok öteye gidemez bu bir gerçek.. üstündeki "GTA klonu" yorumunu temizlemek için epey çaba sarfetmesi gerekiyor bunuda öyle her oyun yapamaz
6 Haziran 2008; 17:52:45
GTA 4 PC bu sene yok beyler mecbur herkez Saints Row 2 ye kalacak sadece PC oyuncuları için
hacı_yatmaz
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 7 günü kaldı.
6 Haziran 2008; 18:07:19
OYUN TAM PSİKO OYUNU AMERKAN GÜLEŞİ BİLE VAR İÇİNDE VİDEODAKİ GRAFİK BANA ÇK SIRADAN GELDİ BEE OYUN SANKİ GTA SA KOPYASI AZ GELİŞMİŞİ GİBİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 6 Haziran 2008; 18:06:28 >