Dostum bence o ign'nin bir hatası çünkü o şifreler xboxtada aynı ps3 tede..Ign bir yanlışlık yapmış olabilir..Çünkü oyun çıksaydı şimdi çoktan malum yerlere düşmüş olurdu..Artık oyunlar çıkar çıkmaz düşüyor çünkü..Thq nun sitesinde Hala TBC yazması ve pre orderların çıkış tarihi olarak 7-10 kasımı göstermesi oyunun çok büyük bir ihtimal kasımda çıkacağını gösteriyor..
Dostum bence o ign'nin bir hatası çünkü o şifreler xboxtada aynı ps3 tede..Ign bir yanlışlık yapmış olabilir..Çünkü oyun çıksaydı şimdi çoktan malum yerlere düşmüş olurdu..Artık oyunlar çıkar çıkmaz düşüyor çünkü..Thq nun sitesinde Hala TBC yazması ve pre orderların çıkış tarihi olarak 7-10 kasımı göstermesi oyunun çok büyük bir ihtimal kasımda çıkacağını gösteriyor..
Pc platformu yine küçümseniyor,burası kesin.Ancak en azından oyunla ilgili kesin bir şey söyleseler gerçekten süper olacak.
Kasıma kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazıkki..O zamana kadar belli olur 1 hafta sonra farcry 2 , fallout 3 , spider man web of shadows çıkıyor.Bunlar bizi en az 1 ay idare eder
Kasıma kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazıkki..O zamana kadar belli olur 1 hafta sonra farcry 2 , fallout 3 , spider man web of shadows çıkıyor.Bunlar bizi en az 1 ay idare eder
Evet.Fallout 3 gelsinde gerisi pek mühim değil.Sabah akşam Fallout atar dururuz.
ama arkadaşlar öle demeyin kasım olmaz falan diye mercaneries 2 gibi olursa yanarız valla biliyosunuzz erken çıkan oyunların nasıl olduğunu.Örnek:mercenaries 2
Not yet ranked diyor..Ön inceleme gibi bir şey bu herhalde
Yanlış hatırlamıyorsam Review inceleme, Preview ön incelemeydi
bi bakalım derin kaynaklara
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
Gta ile karşılaştıranlara söylüyorum..Oyun GTA kadar gerçekçi değil,grafiklerde gtanın yanında biraz düşük kalıyor,özellikle konu bakımından gta'nın yanından geçemez ama ama saints row oynarken gtadan çok daha fazla zevk alacağınıza 100% eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 18 Ekim 2008; 12:54:49 >
Gta ile karşılaştıranlara söylüyorum..Oyun GTA kadar gerçekçi değil,grafiklerde gtanın yanında biraz düşük kalıyor,özellikle konu bakımından gta'nın yanından geçemez ama ama saints row oynarken gtadan çok daha fazla zevk alacağınıza 100% eminim
garafiklerin falan üstün olduğunu kabul ederdim söyleseydin(ki üstün değil) ama gta'dan zevkli olduğunu söylemen çok abartı olmuş.bu arada haritadaki prison bölümünde eğlenceli görevler olabilir.
Gta çok fazla gerçekçi olduğu için bir süre sonra sıkıyor..Fakat bu öyle değil..Oynayan bir çok kişinin yorumuda böyle zaten..Çıkınca söylemedi deme sonra
Gta çok fazla gerçekçi olduğu için bir süre sonra sıkıyor..Fakat bu öyle değil..Oynayan bir çok kişinin yorumuda böyle zaten..Çıkınca söylemedi deme sonra
fikrimi değiştireceğimi sanmıyorum sistem yaparsam tek sebebi GTA IV'tür.
Oyunun ekim ayında çıkması gerekiyordu saçma sapan ertelemelerden sonra son olarak ocak ayına ertelediler ve çoğu kişinin hevesini kırdılar. Gta 4 çıktıktan sonra çoğu kişi bu oyunu beklemeyecek bile ama ben yine de merakla bekliyorum çünkü merak ettiğim bir oyun. Her ne kadar Gta taklidi bir oyun olsa da kaliteli bir taklit en azından Şu araç kullanımını da biraz daha iyi yapsalarmış keşke ama onun dışında oyunun eğlenceli olduğuna şüphem yok. Detaylı karakter yaratma ekranı ve eğlenceli görevleriyle güzel bir oyun olacağı kesin zaten aldığı puanlar ortada ama keşke kasımın ilk haftası çıksaydı erteleye erteleye bir hal oldular.
Böyle daha iyi oldu bu arada gelmesi iyi olmazdı oyun kaynıyo her taraf neyi indirip neyi bitireceğimi şaşırdım Ocakta ortalık daha sakin rahat rahat bi GTA'ya bi buna dönmeli oynarız
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
Bence iyi oldu. Ekim,Kasım,Aralık oyun ayları insan oyun oynamaktan bıkıyor haliyle iyi böyle iyi zaten oynanacak birçok oyun var.
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |