arkadaşlar, şu godfatherdaki gibi yanımıza nasıl adam takıyoruz. sürekli bizimle birlikte gezen. yazı geçti de neye basın dedğini unuttum.
oyundaki saygı seviyen önemli mor giyimli çete arkadaşlarının yanına git haritada gösterir zaten yukarı tuşuna bas ıslık çalacaktır yanına gelecektir o
Beyler buna online bi türlü giremedim.Hazırda gamespy hesabım var.Online için e-mail adresimi istiyor giriyorum ama enter a basılmıyor.Basınca hiç bir şey olmuyor.Yeni kayıt alırkende aynı.Sadece nick ve şifre girince de hata oluştu diyor.Problem ne olabilir?
Arkadaşlar oyunun yükleme esnasında çalan müziğin ismini bilen var mı?
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS / Canon EF 50 f/1.8 II / Canon EF 70-200 f/2.8L USM / Acer Aspire 5535 / Apple iPhone 3G 8 GB / Sennheiser CX-200 Street II
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS / Canon EF 50 f/1.8 II / Canon EF 70-200 f/2.8L USM / Acer Aspire 5535 / Apple iPhone 3G 8 GB / Sennheiser CX-200 Street II
arkadaşlar yapımcı Volition yeni patch yayımlamış.7 mb boyutunda.Performansı %20 artırdığı söyleniyor.kontrollerde düzeltildiği yazıyor.ben oyunu çok kastığı için silmiştim deneyen arkadaş olursa yazabilirmi acaba işe yarıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 7 Eylül 2009; 2:49:07 >
arkadaslar nasıl bir oyun güzel mi almayı düsünüyorum da cd ciye gittim saintsrow 2 mi mirors edge mi dedim mirors edge daha iyi dedi geldim cok da beyenmedim ben böyle sehirde gezmeli oyunlrı seviyorum gta gibi NASIL BİR OYUN ANLATIN LÜTFEN
arkadaslar nasıl bir oyun güzel mi almayı düsünüyorum da cd ciye gittim saintsrow 2 mi mirors edge mi dedim mirors edge daha iyi dedi geldim cok da beyenmedim ben böyle sehirde gezmeli oyunlrı seviyorum gta gibi NASIL BİR OYUN ANLATIN LÜTFEN
Hocam böyle bir oyuna bulaşma derim kontroller grafikler fln berbat ötesi.GTA serisinde anca gta 3 le denk gelebilir.Ama ben şehirde gezicem felan diyosan al belki sen beğenebilirsin