Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Saints Row 2 PC'yede GELIYOR !!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Saints Row 2 PC'yede GELIYOR !!!! Sayfa: <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
profiteer

Sisteme Gözat

8 Ocak 2009, 23:34:38  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: inan1981

+1903 muhahahaha

harbi kardeşim yaa senin amacın başka sinirimi bozmaya başladın ama artık

ve az önce yabancı forumlara göz attım millet indirdiğine pişman olmuş harbiden.. baya kötü yorumlar var..
link veremicem vrez bi site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 8 Ocak 2009; 23:33:16 >

Sony PlayStation3 80GB PAL Samsung T190 - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr
Games: Killzone 2
Blu-Ray Movies and Pc Games
Pc Games: Football Manager 2010 | Borderlands | Modern Warfare 2 | Manhunt 2

crazytown_

Sisteme Gözat

8 Ocak 2009, 23:35:12  

oyun nası ya onu söyleyin bari

yaş 31 oldu :'(---torr.entleech.org nick :salvadorDali
us psn : gokan78
inan1981

8 Ocak 2009, 23:35:23  

+8091 BABA ADAM nickli arkadaşım...harbi güzel laf ettin......insanlar 5 kuruş vermedikleri oyunları kötülüyorlar dediğin gibi beğenmeyen oynamaz helal sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 8 Ocak 2009; 23:35:14 >

YILIN EN KRAL OYUNU::: DEAD SPACE
YILIN EN BEKLENEN OYUNU::: GTA 4
YILIN EN FİYASKO OYUNU NFS:::UNDERCOVER
LeanBack
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

8 Ocak 2009, 23:35:51  

ya resimlerden aslinda güzel gözüküyor oyun içi pc video koyarmisinız oynaniş nasil cok merak ediyorum
Mohi

8 Ocak 2009, 23:38:12  

quote:

motor soğuma meselesi bu...maaşallah senin motor hiç soğumuyor...eğer motoru dinlendirirsen sağlıklı yorumlar yaparsın...hoş senin motor soğusada beyinde arıza var ..yani faydası olmaz ...senin seviyene düşmem için başka şeyler olması gerekir ...diğer forumda ki gibi..az daha gayret edersen gelcem seviyene

bu ne ya her mesajında ona buna saldırmışın ben şikayet ediyorum ve engelliyorum seni. forumu senin millete saldırmalarını görmek için değil bilgi almak icin okuyoz!!
konuya dönersek, kısa ve net... bu oyun indirmeye bile değmez... ÇÖP

murderer_utku

Sisteme Gözat

8 Ocak 2009, 23:38:24  

quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

ya resimlerden aslinda güzel gözüküyor oyun içi pc video koyarmisinız oynaniş nasil cok merak ediyorum

resimler cidden güzel gözüküyor bende anlamadım ama oyun o kadar güzel değil.resmen ss lerde ayar var gbi.
video çekip youtube a ekliyeceğim.(tabii yedirebilirsem)

GTA IV Win. LIVE : MurdererUtku
blingmh

8 Ocak 2009, 23:38:42  

Bence oyuna biraz fırsat tanımak lazım direk çöp deyip atmak yersiz sonuçta bunun kontrol sorunu varsa gta 4 te hernekadar nvidia kullanıcıları pek çekmesede bizim gibi ati kullanıcıları için iğrenç texture sorunları vardı ve oyun yüzünden saçma sapan hatalar, sistem çökmeleri yaşadım biçok arşivim heba oldu şimdi ben kalkıp gta 4'e laf etsem gtayı paşalar gibi oynayanlar bana laf eder haklı olarak çünkü bu benimle alakalı bi mevzu bu yüzden fikirlerimizi belirtelim ama bırakalımda kullanıcılarda bi denesin kararını versin belkide sizin yaşadığınız sorunlar yaşanmaz yada oyun bazılarımız için aradığı ideal oyunlardır. Bunu yazmamın sebebi biçok kişinin oyun çok kötü almayın yada download etmeyin mesajına karşılık biçok kişinin oyuna önyargıyla bakması yada almaktan vazgeçmesi.

inan1981

8 Ocak 2009, 23:40:09  

aynen dostum ......++++++

profiteer

Sisteme Gözat

8 Ocak 2009, 23:44:10  

biz zaten oyunu indirmeyin demiyoruz öyün kötü diyoruz okadar GTA ya da okadar kötü dediler bilmem ne dediler felan ama oynayan oynadı..
oynayamayan oynayamadı ettikleri laflar boşa gitti.. ben ne kime laf attım nede başka birşey yarası olan konuşuyor zaten ortalarda... kimseyede indirmeyin demiyorum dememde zaten herkes kendine.. indirip denesinler kendileri görüceklerdir sonucu.. ayrıca SS'ler normalde 1280x1024 çözünürlüğünde benim çektiklerim ama nedense photobucket sitesi resimleri küçültüp o boyuta getiriyor.. resimleride sildim birazdan girip yine orjinal boyutlarında upload edebileceğim sitelere upload ederim resimleri..
video çekebilsem 11 senedir pc kullanıoz bilgimiz sağlam ama bi oyundan video almayı bilmiyorum yaa hiç uğraşmadım araştırmadım bakayım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 8 Ocak 2009; 23:42:21 >

Sony PlayStation3 80GB PAL Samsung T190 - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr

blingmh

8 Ocak 2009, 23:46:23  

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

biz zaten oyunu indirmeyin demiyoruz öyün kötü diyoruz okadar GTA ya da okadar kötü dediler bilmem ne dediler felan ama oynayan oynadı..
oynayamayan oynayamadı ettikleri laflar boşa gitti.. ben ne kime laf attım nede başka birşey yarası olan konuşuyor zaten ortalarda... kimseyede indirmeyin demiyorum dememde zaten herkes kendine.. indirip denesinler kendileri görüceklerdir sonucu.. ayrıca SS'ler normalde 1280x1024 çözünürlüğünde benim çektiklerim ama nedense photobucket sitesi resimleri küçültüp o boyuta getiriyor.. resimleride sildim birazdan girip yine orjinal boyutlarında upload edebileceğim sitelere upload ederim resimleri..
video çekebilsem 11 senedir pc kullanıoz bilgimiz sağlam ama bi oyundan video almayı bilmiyorum yaa hiç uğraşmadım araştırmadım bakayım bi

benim lafım sana değildi zaten kardeşim oyun çöp bırakın falan diyenlere.

RealPlayer09

8 Ocak 2009, 23:50:59  

Tamamda bu eleman oyunu direk kötülüyor direk yani deseki oynanır tamam felan yok tamam ozman git GTA 4'dünü oyna yorumunu aldık sus artık

inan1981

8 Ocak 2009, 23:55:30  

pro gamer dostum sen boşver onları bana güven ...en kötü haliyle gta gibi....ama benim bilgisayarda 2 gömlek yukarda kontrol sorunu felan yok bende....grafikler gayet hoş ben daha kötü bekliyordum en azından san andreas felan tarzı olur dedim ama ondan daha iyi çıktı.....patlama sahneleriyle geçirdim ilk açtığımda ...üstelik patlama felan olurken kasılma felan da yok...texture problemi fatal error problemi service pack problemi sallanma problemi....hiç birisi yok...övgüyü hakeden bir yapım....sadece ara sahneleri izleyin o adı anılan oyundaki videoları izleyin farkı görün

blingmh

8 Ocak 2009, 23:58:47  

Valla ben oyundan tüm negatif yorumlara rağmen çok ümitliyim grafikler benim çokta umrumda değil zrvkli eğlenceli ve sorunsuz bi oyun bekliyorum sadece heleki gta4teki hayal kırıklığımdan sonra bayadır beklediğim için bu oyun süer olacak bence, tabi yanılma ihtimalimde var ama anlamadığım nokta konsolda ortalama 90 alan oyun nasıl olurda kontrol sistemi hakkında bu kadar eleştiri gelir herifler işleyen beğenilen bi kontrol sistemini neden değiştirip oyunun içine etsinler bunu anlamıyorum, neyse bekleyip yarın görücem akla karayı.

kollaps

8 Ocak 2009, 23:59:05  

quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Tamamda bu eleman oyunu direk kötülüyor direk yani deseki oynanır tamam felan yok tamam ozman git GTA 4'dünü oyna yorumunu aldık sus artık

yahu oyun kötülemek ne zaman yasak oldu vallahi şaşırıp kalıyorum yazdıklarınızı okudukça. ısrarla almayın oynamayın dense tamam haklısınız ki vardır belki öyleleri ama oyuna kötü diyenlere bile tahammülünüz yok.

inan1981

9 Ocak 2009, 12:07:49  

bak birader burada bu oyunu aylardır bekleyen insanlar var.....bi
raz saygı gösterirseniz onlarda oynucak.....adamlar ümitli ...sen diyorsun oyun kötü tamam....ısrar etme yaz sus......o bekleyen insanlar senin yorumunla umutları kırılıyor...eğer kötüyse zaten açıp görecek.....fakat bırak ta o görsün....öyle şeyler yazıyorsunuz ki oyunu indirmeyin dercesine.....ister istemez o oyunu heyecanla bekleyen insanda kızıyor......ama yorumdur....sen dersin ki kontroller kötü....bende de iyi nasıl olacak....??? bir diğeri der ki araba kullanamıyorum ....ben kullanıyorum nasıl olacak....demek istediğim ben senin yorumuna saygı duyarım fakat sen benim bu yazdıklarımı iyi oku.....fazla eleştiri bir fanı kızdırır...şayet ben oyunun fanatiğiyim....kötü denildiği zaman cevap verme isteği uyanıyor bende.....Ha belki benim yaptığım da iyi bir şey değil fakat en azından oyundan beklentisi çok olan insanlara karşı negatif yorumların çok olması bence hoş bir davranış değil...bir örnek vermek isterim....nfs serisi mesela ....fanatiği çok.....son oyunu nasıl sence .....bence kötü ......çoğu yabancı sitenin verdiği puanlarda belli......fakat forumda nfs konusuna bir gözat .....fanatikliği göreceksin...adam o oyunun hayranı ve toz kondurmuyor...gerçekten onun gözünde oyun güzeldir saygı duymak gerekir.....umarım anlaşılmışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 9 Ocak 2009; 0:08:57 >

base

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:14:19  

http://www.youtube.com/watch?v=lCvPY-nkO5E

oyunu oynamadım ama harbi kötü görünüyo araç modellemeleri filn baya bi kötü adamı kaldırp metrelerce fırlatıyo enteresan bayada övmüşlerdi oyunu ama oynamadan yorum yapmak yanlış olur belki vakit geçirmek için bi iki katliam yaratmak için yükler oynarım

ilterler1991

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:15:58  

oyunu nerden indiriyorsunuz link verin ya da olmaz sa adresi verin bulamıyom googleden

Grand Theft Auto 4

profiteer

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:16:40  

arkadaşlar video kırpma yada boyut küçültme programı bilen varmı ? video koycam boyutu çok büyük saatler sürücek uploadı..

Video upload oluyor arkadaşlar.. %15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 9 Ocak 2009; 0:22:55 >

Bullet

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:35:24  

Resim, video... Bunlar nette zaten var. Oyunu oynayanlar bize şu cümleyi tamamlasın ki biz de optimizasyonu hakkında fikir sahibi olabilelim.

Oyunun grafikleri, GTA IV'ün grafikleri ile aynı göründüğünde __ fps alıyorum, GTA IV'de __ alıyordum.

kollaps

9 Ocak 2009, 12:41:13  

quote:

bak birader burada bu oyunu aylardır bekleyen insanlar var.....bi
raz saygı gösterirseniz onlarda oynucak.....adamlar ümitli ...sen diyorsun oyun kötü tamam....ısrar etme yaz sus......o bekleyen insanlar senin yorumunla umutları kırılıyor...eğer kötüyse zaten açıp görecek.....fakat bırak ta o görsün....öyle şeyler yazıyorsunuz ki oyunu indirmeyin dercesine.....ister istemez o oyunu heyecanla bekleyen insanda kızıyor......ama yorumdur....sen dersin ki kontroller kötü....bende de iyi nasıl olacak....??? bir diğeri der ki araba kullanamıyorum ....ben kullanıyorum nasıl olacak....demek istediğim ben senin yorumuna saygı duyarım fakat sen benim bu yazdıklarımı iyi oku.....fazla eleştiri bir fanı kızdırır...şayet ben oyunun fanatiğiyim....kötü denildiği zaman cevap verme isteği uyanıyor bende.....Ha belki benim yaptığım da iyi bir şey değil fakat en azından oyundan beklentisi çok olan insanlara karşı negatif yorumların çok olması bence hoş bir davranış değil...bir örnek vermek isterim....nfs serisi mesela ....fanatiği çok.....son oyunu nasıl sence .....bence kötü ......çoğu yabancı sitenin verdiği puanlarda belli......fakat forumda nfs konusuna bir gözat .....fanatikliği göreceksin...adam o oyunun hayranı ve toz kondurmuyor...gerçekten onun gözünde oyun güzeldir saygı duymak gerekir.....umarım anlaşılmışımdır

anlıyorum fanı olduğun oyuna pek toz kondurmak istemiyorsun da önceki mesajlarına bir bak neredeyse her mesajında gta dan güzel demişsin bir değil iki değil. hani ben rahatsız olduğumdan değil ama kendinle çelişiyorsun o yüzden söylüyorum.

herneyse uzatmıyorum sana göre güzel olabilir herkesin kendi düşüncesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Ocak 2009; 0:45:00 >

profiteer

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:41:48  

buyrun arkadaşlar..

[DHVideo=videos/583055-44c6aaabcc0f4e71ab7802a099789002.flv]

RealPlayer09

9 Ocak 2009, 12:50:08  

Eee problem ne anlamadım yani ? zevk işte eğlence bu oyun..

ilterler1991

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:54:53  

gta 3 e benziyo
quote:

buyrun arkadaşlar..

Grand Theft Auto 4

imozzi

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 12:56:13  

aman allahım dönüşlere bak

profiteer

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 1:00:01  

quote:

Eee problem ne anlamadım yani ? zevk işte eğlence bu oyun..

kontroller kötü, araba kontrolü gerçekten berbat ateş ederken silahla zor nişan alınıyor adamı zor tutturuyorsun..

quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

aman allahım dönüşlere bak

işte benden bahsediyorum.. tuşa basınca direk araç dönüyor sonra kontrol edemiyorsun.. nişan alırken felan rahat alınmıyor o japon bi yakuza gibi bi adam var onu kurtarırken mahkeme salonunu bile zor geçtim

[DHVideo=videos/583055-e72b42ac5ec14f70b58fe8e6818b0152.flv]

emosh

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 1:07:26  

oyun çok fason yaa :))) oynuyacağınız iyi oyunlar bitince 3-5 dk oynayın derim... yarına SS atarım.. Garfikler iğrenç hadi onu geçtim böyle çocuk oyunu havası var. GTA4 le kıyarlarsanız ayıp diyorum. GTA da yürümesi insan tepkileri arabaların haretkerli kısaca fizik mükemmel herşeye gerçeğe çok yakın. bunda adam da roket var gibi uçuyorr...

neyse 4 mb bağlantı ile isftahı yaptık :)) işalalh iyi bir oyun çıkar..

Core 2 Quad Q6600@3.2 GhzGünlük with ZT Nirvana 120mm Msi Nforce P6N 650 SLI 2 GB Crucial Ballistix DDR2 800 Mhz - Msi Nx8800 gt Oc edition - WD 200gb HD, Samsung - 920N LCD - NEC Dvd writer - 850W Silverpower
inan1981

9 Ocak 2009, 1:15:53  

çok basit bir işlem .......masa ğstğ catalyst control cente anti aliasing ====sonda ......örtüşme kapalı...usb mouse kullanılabilir duruma getirilsin aygıt yöneticisinden yani bilgisayar tanımadan siz tanıtın...öyle sağa sola aniden dönme felan yok....ben hallettim.....ağırlaştırıyor bu dediklerimi yaparsanız.....üstelik bu dediğiniz halledilemeyecek bir şeymiş gibi konuşuosunuz.....gta 4 ü hiç açamamıştınız be...!!!! direk oyunu açayım oynayım...yok öyle......bu oyun tam bir konsol oyunu...kodlamayı da mı bilmiosunuz ...girin texture ayarlarına oradan fmouse sensivity klavye ne istiyorsanız kodlayın kaydedin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 9 Ocak 2009; 1:20:25 >

profiteer

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 1:22:12  

haehaehaeae
oyunda Lloyd Banks Ft. 50 Cent - Hands Up parçası var

cLubTaXiM

9 Ocak 2009, 1:29:40  

oyuna kötü diyenler çoğunlukta olmuş ama genede bir bakıcam oyuna sonuçta herkesin zevki farklıdır. gta ıv le kıyaslamak yanlış olur bencede, gta bazı şeyleri aşmış bir oyun. fakat lanet olası oyun ati ekran kartında sorun çıkardığı için hala oynayabilmiş değilim, belki bununla teselli bulurum

Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ULAN!
profiteer

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 1:37:13  

kafayı yicem AA ve AF açınca dönüşler hareketler karakter ve araç kullanımı zorlaşıyor AF AA kapatınca güzel oluyor ne saçma birşey yaa
mause kotrollerini felan kıstım ama yine bişe yok

Orijinal boyut için tıklatın

buda Limuzin Hammer
Orijinal boyut için tıklatın

inan1981

9 Ocak 2009, 1:41:21  

oyununuzun nasıl olduğunu biliyorsunuz değilmi....???? 1 krekerlik işi var ......bunlar çözülecek basit sorunlar......yarın ya da ertesi gün yeni krekerle oyunda kontrol problmeiniz kalmaz ....ben buldum sizde ararsanız bulursunuz....ayarlarıyla da oynayın masaüstünden.....aticiler özellikle catalystti baya karıştırın bozmadan

inan1981

9 Ocak 2009, 1:44:30  

ben oyuna dalıyorum herkese iyi geceler ...anlaşılan sabahlıcam...heheh

Bullet

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 2:11:37  

Ali Osman'ın beygiri osuruyo çünkü burda. Bi cevap verin yaa!!! Saçma sapan bi ton şey yazmayı biliyosunuz. Şuraya 2 tane sayı yazamıyosunuz be! Grafikler kötüymüş, kontroller kötüymüş... Bunları biliyoruz zaten. Her sitede yazıyo bunlar, oyun torrent'e düşmeden önce kimse okumadı mı? Alla alla...

@profiteer
40 tane ekran görüntüsü koyacağına, video'yla uğraşacağına şu üstte sorduğum şeye cevap versene kardeş. Biz senin bi lafına pm'i yollamadık mı? Ekran görüntüsü, video nette dolu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 9 Ocak 2009; 2:10:44 >
inan1981

9 Ocak 2009, 2:19:48  

gta 4 de 35 ---50 arası fps alıyordum....bu oyunda 55 den aşağı düşmedim fps sorunu yok yani...çok akıcı oynanıyor...birazda ayarları kurcalarsanız 70 lere kadar çıkıyor...

inan1981

9 Ocak 2009, 2:24:43  

sistemimde şöyle:::::quad 6600 hd 4870 x2,,,, 3 gb ram....gayet güzel bende

DRACON1C

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 3:19:17  

quote:

Orjinalden alıntı: Bullet
Ali Osman'ın beygiri osuruyo çünkü burda. Bi cevap verin yaa!!! Saçma sapan bi ton şey yazmayı biliyosunuz. Şuraya 2 tane sayı yazamıyosunuz be! Grafikler kötüymüş, kontroller kötüymüş... Bunları biliyoruz zaten. Her sitede yazıyo bunlar, oyun torrent'e düşmeden önce kimse okumadı mı? Alla alla...
@profiteer
40 tane ekran görüntüsü koyacağına, video'yla uğraşacağına şu üstte sorduğum şeye cevap versene kardeş. Biz senin bi lafına pm'i yollamadık mı? Ekran görüntüsü, video nette dolu zaten.

Yok dostum boşuna dil dökme, bu forumda 1 senedir takılıyorum şimdiye kadar istediğim cevapların yarısından fazlasını alamamışımdır, vermiyorlar, bilseler bile cevap yok, çünkü bir sorun var o da "EGO".

Yapacakları, özellikle de kendini gösterecekleri o kadar şey varken neden cevap versinler ki, ne gerek var?!

" Yazdıklarım kişiye özel bir eleştiri asla değildir, yorum yapacaksanız ona göre yapın "

HRNclk777

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 3:30:28  

quote:

buyrun arkadaşlar..

aman allahım gta 3 ün aynısı bu
Rockstar ın kıymetini bilelim bence

Bullet

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 3:53:04  

@ inan1981 ve DRACON1C

Teşekkür ederim.
Hellmarch!

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 7:40:40  

Bu oyunu oynayıp bitirene helal olsun diyorum. 2 sene önce çıkmış Scarface ezer geçer bunu. Birde optimizasyonu da rezalet. Geniş ekran çözünürlükleri yok. O kadar rezalet grafiğe rağmen kasıyor. Gta 4 sardıysa Scarface' i denemediyseniz bu oyuna tahammüş etmenize gerek yok.

Brazil

9 Ocak 2009, 7:57:17  

Profiteer bir kere sen oyun gelmeden önce oyunu karalama kampanyalarına başlamıştın senin bu lafların beni hiç şaşırtmadı doğrusu.İkincisi oyun oyna oyna bitmez nasıl demişsin demişsin bana kontroller felaket demişsin bende sana diyorum ki ben bu oyunu PC de oynamıyorum ben bu oyuna 100 ytl nin üzerinde para verdim ve iyi ki vermişim diyorum sonuna kadar hakkediyor verdiğim parayı....

Grafikleri zaten söylemiştim hikaye si çook güzel olay oyuna zaman tanımanızla ilgili....Zaman tanımıyorsunuz oynamıyorsunuz direk kötü diyorsunuz daha çıkalı tam 1 gün olmamış.

Cehennemmarşı senin yaptığın Scarface yorumuna sadece güldüm cvp bile vermiyorum.

Oyunu beğenmeyen beğenmez ama gördüğüm kadarıyla beğenenlerde var ki anlayamadığım bu oyunun her yerde puanları yüksek anlaşılan o puan verenler bi cacıktan anlamıyor bari siz başvurun da onların yerine geçip puan verin insanları kandırmasınlar diyeceğimde işin ilginç tarafı user scorelarıda yüksek bu oyunun.E bu kadar kişinin beğendiği ve satılan bir oyunu para vermeden sahip olup nasıl bu kadar eleştirebiliyorsunuz bende anlayabilmiş değilim.Diyorum ya ben 100 ytl nin üzerinde para verdim veçok beğendim.

Oyun oyna oyna bitmez derken hitman görevleri ve diğer aktivitelerden bahsediyorum illa hikayeyi oynamanız gerekmiyor.

GTA dediğiniz oyun çokmu başarılı sosisli sandviç yemek için para kazanıyorsunuz.En azından bu oyunda parayı harcayacak birçok güzel şey var.Grafikleri zaten söylemiştim ve ben konsolda oynuyorum kontroller muhteşem bende o zaman diyeceğim ki yine PC de kötü öyle yorumlar yapıyorsanız.

Puanları bu kadar yüksek olan oyunu eleştirirken acaba düşünmüyormusunuz ben beğenmedim bunun puanları nasıl böyle olur diye biraz zaman versem iyi olur diye.... ?

Arkadaşlar indirin oyunu yorumlara aldanmayın ve oyununuzu oynayın beğenirseniz aşırı beğenir zevk alırsınız beğenmezseniz silersiniz olur biter.Ben çoook beğendim game play time ım 100 saati geçti oyunu bitirmiyorum öyle diyeyim....Biraz para kazanın oyuna zaman verin oynayın ya

Ha son bi olay daha arabadan adam vurulmuyor demiş birisi arabalara cruise kontrol koymuşlar eğer onu bile bulamadıysanız hala ben daha ne diyeyim.Al cruise kontrole takip ettiğin adamı vur hala vuramıyorum diyorsan sorun sende arkadaşım daha çok oyun oyna derim sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazil -- 9 Ocak 2009; 8:00:31 >

batuchan

9 Ocak 2009, 8:37:05  

Profiteer arkadaşım oyunu kötülüyor ama dikkat ettimde bu forumdan çıkmıyor hiç sürekli ss koyuyor..Madem beğenmedin niye hala oynuyorsun Neyse bende şimdi oyunu kuruyorum yorumlarımı birazdan yazarım

May The Force Be With You

May The Force Blow Your Mind
Brazil

9 Ocak 2009, 9:10:25  

Oyuna zaman tanımazsanız sevmezsiniz GTA nın adı olmadan önce de böyleydi şimdi GTA nın yenisi gelse sevmeseniz bile oynarsınız adını biliyorsunuz diye zamanlada ısınırsınız....ki bu oyun içerik olarak GTA dan çook fazla

Not:Batuchan birazdan yazma oyna biraz oyunu Saints i yani kendi gangster grubunu tekrar oluştur falan sonra yazarsın :) Ama bu pc de oynanabilirlik zayıf demiş bazı arkadaşlar o beni düşündürdü bende hiç öle sorun yok sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazil -- 9 Ocak 2009; 9:30:44 >

ConCon34

9 Ocak 2009, 10:30:53  

oynanabilirlk cok kötü, takoz gibi oyun bnm hoşuma gitmedi...

Amd 4200+ x2 (2.2 ghz), Sapphire Pure Mainboard, 160 gb Hdd, Ati Sapphire 2600pro (512 mb), 3 gb Twinmos (800 mhz) DDR2, Windows XP Pro (sp3)
Imperius

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 10:47:59  

Arkadaşlar bence oyunu indirip boşuna zaman kaybetmeyin. Bir oyun bu kadar mı kötü olur. Hadi grafiği geçtim bir GTA beklemiyoruz ama o oynanabirlilik ne öyle odun gibi. Araba kullanırken sanki hiç lastik yokmuş gibi cart diye dönüveriyor. Nişan alma kötü. Acayip bir şehir tasarımı var. Yani sizin anlıyacağınız oyunu kurdum 20 dakka oynadım ve uninstall. Büyük hayal kırıklığı benim için. Beğenen arkadaşlara bişey demiyorum ama göz var nizam var yani...

RealPlayer09

9 Ocak 2009, 11:03:08  

Oyun gerçekten bu kadar kötüyse neden 8 üzeri puan alıyor ? yani oyunu oynamamışsınızki direk GTA da şu vardı bunda yok onda bu var bunda bu yok diyerek oynanmazki ya ? farklı açıdan bakacaksınız ben daha oynamadım ama halen eminim (videolarda gta nınkinden çok gülüyordum) oyundada güleceğimdir...

Brazil

9 Ocak 2009, 11:13:27  

Bende onu demeye çalışıyorum heryerde puanı çok iyi oynayanlarda çok iyi puanlar vermişler ama burda kontrollere taktılar???Ben dediğim gibi konsolda oynuyorum kontrollerde hiçbir sorun yok PC demi acaba sorun anlamıyorum ki ya da gerçekten şans vermiyorsunuz....Görevleri yapıyormusunuz oyuna başladınızmı anlamadım ama neyse ben konsolda son derece zevk alıyorum sizin adınıza üzüldüm o zaman ne diim...

Silver_Sky

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 11:15:24  

Hiç olmazsa vaad ettiği eğlenceyi sunuyor oyun (okuduğum incelemelere göre). Birkaç saat iyi vakit geçirmek ama kendini çok yormak istemeyen oyuncular için birebir gibi.
http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/saintsrow2

inan1981

9 Ocak 2009, 11:19:43  

oyunun kontrol ve oynanabilirlik en kötü gta gibi olur...ondan daha kötüsü legandary diyorum:D:D:D

RealPlayer09

9 Ocak 2009, 11:21:07  

Ya beyler bırakın ya oynayanların çoğu hemen GTA 4 ile kıyaslıyor o kadar videosuna baktım okadar eğlence varki zaten o eğlenceyi kendin yaratıyorsun oyunda yani bir yandanda oynamayı bilmek lazım

inan1981

9 Ocak 2009, 11:22:51  

gta ile kıyaslansa ne olcakki kardeş sonuçta bence bu oyunun artısı daha çopk gtadan......sürekli oyunun oynanabilirlikden bahsediliyor......bunlar halledilemeyecek bir sorunmu....??? basit işler bunlar......grafik zaten bilindiği gibi.....custom olayları 5 çeker gtaya ......oyun kendi dalında kraldır bence

üstelik şu an oyunu orjinal oynayan yok...yediğiniz krekerle dikkat edin hastalıklı olabilir....1-2 gün şans verin ...çünkü ben buldum ve bende sorun yok ararsanız sizde bulursnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 9 Ocak 2009; 11:25:30 >

1337-Killa
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

9 Ocak 2009, 11:41:42  

Konunun durumuna baktımki çok tartışmalar olmuş....Şunu diyelimki Gta serisine şuan tam olarak bir rakip yoktur.Gta Sa da güzeldir Gta IVda.Ayrıca ben gta serisine rakip olacak oyunların çıkmasını isterim.Böylece bu bizim karımız olur.Boşu boşuna tartışmanın gereği yok.
RONSPY

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 11:41:46  

Oyunu indiriyorum aslında eğlenceli duruyor ama gözüme can barları falan çarptı çok cilcilli dşkkat dağıtıcı olmuş

GTA IV Win Live : gunukur
Street Fighter IV Win Live : gunukur
Steam ID : RONSPY

batuchan

9 Ocak 2009, 11:43:20  

Eveeet ben geldim..Şimdi oyunda hakikatten optimasyon sorunu var bu bi gerçek fakat eğlence muhteşem..Gerçekten oyun çok ayrıntılı san andreasın 2 kat ayrıntılısı düşünün..Kötü yanlarıda varmış gerçekten özellikle optimasyon kıl etti beni bide arkadaşların dediği gibi araba sürüşü biraz garip fakat öte yandan çokta eğlenceli...Bu oyunda gerçekçilik aramayın oyun abartı üzerine yapılmış amaç eğlence zaten o adamları tutup30metre fırlatmak falan çok iyi Notum 8/10.. Bu arada gang customda gangın rengini falan değiştiremiyoruz dimi?

May The Force Be With You

May The Force Blow Your Mind
venom800

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 11:55:13  

Dün akşam foruma girmemiştim bu sabah bir bakayım dedim oyunu oynayanlar falan ne demişler ama gördüm ki kavga gürültü eksik olmamış üzüldüm doğrusu. Herneyse oyunu oynamak isteyen biri zaten kimsenin yorumu ile hareket etmez eğer oynamak istiyorsa satın alır oynar. Yorum yapılsın elbet (kötü veya iyi) ama yapılan yorumlara saygı da gösterilsin aynı zamanda. Bu konu da fazla yazmak istemiyorum çünkü zaten gereksiz atışmalarla dolmuş son iki sayfa daha da uzasın istemem.

@batuchan oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu söylüyorsun gerçi bende yabancı forumlarda dün okudum kötü olduğunu peki sistemin nedir ortalama kaç fps alıyorsun söylersen sevinirim.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
Imperius

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 11:58:39  

Bence bu oyunu oynayacağınıza gidin Mercenaries 2 World in Flames oynayın çok daha eğlenceli kanımca. Tabiri caizse oyunda ruh yok. Yapay zeka sıfır. Koskoca helikopter 7-8 tabanca mermisiyle patlayabiliyor. Bir görselikte yok oyunda. Genede tekrar kurdum oynamaya çalışıyorum belki beğenirim diye ama bakalım ne kadar dayanabileceğim.

cLubTaXiM

9 Ocak 2009, 24:23:45  

oyunu hala indiriyorum ve yazılan yorumlar çok kafamı karıştırdı. oyunu beğenende var beğenmeyede. en iyisi oyunu kurup denemek. kötüyse sileriz, iyiyse karlı çıkan oluruz..

Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ULAN!
kollaps

9 Ocak 2009, 24:30:16  

quote:

Ya beyler bırakın ya oynayanların çoğu hemen GTA 4 ile kıyaslıyor o kadar videosuna baktım okadar eğlence varki zaten o eğlenceyi kendin yaratıyorsun oyunda yani bir yandanda oynamayı bilmek lazım

çıkmadan önce o kadar tantana yapıldı gta nın pabucu dama atılacak diye onun etkileri bunlar tabi kıyaslarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Ocak 2009; 12:27:43 >

lord_angelus

9 Ocak 2009, 24:40:09  

Dostlar bu oyunu eğlence için oynayın.Gerçekçilik aramayın...Ufo bile kullanabiliyorsunuz oyunda.İyi vakit geçirmek istiyorsanız indirin pişman olmazsınız.Her oyunu gta ile karşılaştırmayın.

Brazil

9 Ocak 2009, 24:52:08  

Oyun GTA dan çok daha eğlenceli aynı zamanda videolar ve hikaye çok güzel aynı zamanda GTA dan çooooooook daha fazla alternatife sahip bir oyun yapabileceğin şey çok.

Batuchan beğenmene sevindim ama oynamaya devam et çünkü beğenmenin yerini GTA da neymiş duygusu alacak zamanla.Ben GTA hastası biri olarak bu oyundaki seçenekleri görünce artık öyle diyorum.GTA süper grafikleri süper kimse rakip olamaz ama bir oyun grafikten ibaret değildir....O sebeple ben bu oyundan çook zevk alıyorum.Gangster gruplarından Ronini yok ettim aradaki videolar film gibi yemin ediyorum dizi gibi hemen bölüm bitince noolcak diye meraktan kendimi alamıyorum.

kollaps

9 Ocak 2009, 24:58:56  

quote:

Orjinalden alıntı: Brazil

Oyun GTA dan çok daha eğlenceli aynı zamanda videolar ve hikaye çok güzel aynı zamanda GTA dan çooooooook daha fazla alternatife sahip bir oyun yapabileceğin şey çok.

Batuchan beğenmene sevindim ama oynamaya devam et çünkü beğenmenin yerini GTA da neymiş duygusu alacak zamanla.Ben GTA hastası biri olarak bu oyundaki seçenekleri görünce artık öyle diyorum.GTA süper grafikleri süper kimse rakip olamaz ama bir oyun grafikten ibaret değildir....O sebeple ben bu oyundan çook zevk alıyorum.Gangster gruplarından Ronini yok ettim aradaki videolar film gibi yemin ediyorum dizi gibi hemen bölüm bitince noolcak diye meraktan kendimi alamıyorum.

işte burda zevkler ve renkler mevzusu ön plana çıkıyor. oyunda ufo aracı kullanmak, vurduğun adamı uçurmak gibi şeylerden hoşlananlar için güzel olabilir ama gerçekçilik ve oynanabilirlik arayanlar için değil gibi. son olarak görüşümü de belirteyim bana fazla çocuksu geldi. beğenenlere iyi oyunlar.

Sayfa:   <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Saints Row 2 PC'yede GELIYOR !!!! Sayfa: <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY'nin yeni nesil MP3 çaları NWZ-X1050
Sony'den Oled Dokunmatik ekranlı taşınabilir çoklu ortam oynatıcı
Truva PhalanX
Truvatek'in Fiyat / Performans odaklı oyuncu kasası mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç