@batuchan bu harika bir haber gerçekten Zaten hemen hemen her yerde 5-6 ocak olarak geçiyor çıkış tarihi o nedenle daha fazla beklemeyeceğiz anlaşılan.
yahu vice city'den aldığım 80 ler, san andreas'tan aldığım 90 lar havasını başka hangi oyun verebilir bana? neymiş sr2 de yoldan aldığımız tabelayla yaya dövebiliyormuşuz. isterse monte etsin bir yerlere gta nın o havasını, oynanışını yakalayabilirmi? neredeyse tüm çakma gta ları oynadım hiçbiri de o oynanışı, güzelliği veremedi bana. gta yı gta yapan şey atmosferidir, oynanışıdır. ayrıca 3. serideki olay tekrarlanıyor bence. yeni bir grafik motoruna geçildi ve bu yüzden grafiğe yüklenildi bazı özellikler çıkarıldı. zaten oyun çıkmadan önce de gta 3 gibi bu oyun da devrim yaratacak deniyordu. gerek grafik, gerekse de fizik motoru olarak yarattı bence de. tahminim bundan sonra 4. seri devam edecek ve yeni gelen oyunlarda yeni özellikleri tekrar göreceğiz. en azından böyle umuyorum. ama sr 2 yi de merakla bekliyorum umarım eğlenceli bir oyun olur en kısa zamanda edineceğim.
Gta nın online modu bence çok eğlenceli değil.Saints Row da şöle bi özellik var single player oynarken bir anda biri senin oyununa girmek isteyebiliyor ve senin oyununa bağlanabiliyor.Ben çok fazla tercih etmiyorum kendimi kaptırmış olduğumdan çok fazla kabul etmiorum ama bir gün denemek için kabul ettim benim oyunuma bağlandı arkadaşın biri ama başlayamadan ben çıkmak durumunda kaldım ben çıkınca o da düşmüştür tabii... :)
Oyunun sistem gereksinimlerini de hatırlatmakta fayda var
Minimum Sistem Gereksinimleri:
- Windows XP / Vista - 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) - 1 GB Available System Memory - 15 GB Available Hard Drive Space - 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300) - DirectX Compatible Display Capable of 640×480 16-bit Color Resolution - DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card - Broadband Connection for Internet Multiplayer
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
- Windows XP / Vista - 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) - 2 GB Available System Memory - 256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850) - DirectX Compatible Display Capable of 1024×768 in 32-bit Color - DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card - Broadband Connection for Internet Multiplayer - Recommended System Requirements Required for 2-12 Player Multiplayer or Co-Op
Yok arkadaş bu kırıkçı gruplar küstü bize önceden oyun çıkmadan 1 ay önce dolanırdı nette şimdi çıktıktan sonra bile bekletiyolar koruma yöntemleri de zorlaşmıyo sırf inat için mi yapıyolar bu 4-5 aydır başladı bu olay relxxd iş yavaşlatma eylemi mi yapıyo yoksa
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
Ooo hiç sorma çok gün oldu Sinirliyim bu aralar zaten Ama bu karı da tam dayaklık yaa insanlıktan anlamaz bu bi filmde kocası olcak abiyle başka bi abi çok kötü dövüyolar bunu
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
oyun çıksın bakalım kim kimle dalga geçicek.. bence çok büyütüyorsunuz oyunu
bende bekliyorum bakalım harbi hala çıkmadı biçok yerde 5 ocak diyordu 16 ocak beklicez artık
Sony PlayStation3 80GB PAL Samsung T190 - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr Games: Killzone 2 Blu-Ray Movies and Pc Games Pc Games: Football Manager 2010 | Borderlands | Modern Warfare 2 | Manhunt 2
Ooo hiç sorma çok gün oldu Sinirliyim bu aralar zaten Ama bu karı da tam dayaklık yaa insanlıktan anlamaz bu bi filmde kocası olcak abiyle başka bi abi çok kötü dövüyolar bunu
hadi hayırlı olsun işin yoksa bekleki eczanelere gelsin
Sony PlayStation3 80GB PAL Samsung T190 - Logitech Momo - Logitech Vantage Headset PSN:profiteertr Games: Killzone 2 Blu-Ray Movies and Pc Games Pc Games: Football Manager 2010 | Borderlands | Modern Warfare 2 | Manhunt 2
Aranılan adam ercü 24 saat hizmetinizde Okeye 4. Halısaha maçlarınıza kaleci Banka kredilerinize kefil Hatta nikahınıza şahit bile olurum Artık bende sosyalleşmek istiyorum.
yokluyorum birçok yeri ama şuan yok.. gece belki 3-4 gibi çıkar.. TL ye üye olan varsa baksın
profiteer arkadaşım oyunu büyüten yok ben ne kadar zamandır bu oyunu konsolda oynuyorum yurt dışı sitelerden aldığı puanda ortada şimdi burdaki arkadaşlarmı büyütüyor bütün avrupada yankı yapan oyunu?Ben oynuyorum gta da olmayan biçok şey bu oyunda hayat bulmuş gene ayrıca kimse gta kıyaslamasıda yapmıyor çıkan oyunların hepsi bizim işte oynayıp zevk almaya bak.Ben çok zevk alıyorum darısı sizin başınıza ama anlamadım nedir bu gta fanboyluğu görende gta yı siz yaptınız pazarından ekmek yiyorsunuz sanacak :)
Böyle bir oyunun çıkması çok iyi oldu GTA da rakipsiz olmasın ne kadar rakip firmaları o kadar sıkı çalışmaya götürür bu da bizi ilerde daaha da güzel oyunlar bekleyecek demek olur.Gta nın son serisi süper çok eğlenceli ama aynı zamanda çok da kötü yerleri var.Oyunda ne için çalışıp para kazanıyorsun 1 dolara sosisli ekmek yemek içinmi???Kısaca paranın hiçbir anlamı yok!!Ne ev alıyoorsun ne dükkan ne araba ne tekne
Bunda bölgeyi ele geçiriorsun o bölgedeki dükkanları satın alabiliyorsun onlar sana günlük kar getirior sende araba al ev al tekne al hangar al ayrıca gta da ki gibi yemek de alabiliyorsun onu atlamamışlar :)Yanına adam alıyorsun korumalarınla dolaşabiliyorsun ki gangster oyununda bence çook güzel bir özellik bu.Zamanında GTA kullandı bunları en güzel özelliklerine bu oyuna yer vermemesi şaşırtıcı...
Bak oyunu çok kısa şekilde özetleyeyim grafikler GTA kadar değil ama oyun içerik olarak çooook zengin yapabileceğin şeyin sayısı yok ayrıca çok da eğlenceli.Ben Gta oynamayın bunu oynayında demiyorum ikisiinide oynayın ayrı ayrı zevk alacaksınız.Ben GTA 4 ü nerdeyse 1 senedir oynuyorum malum konsola oyunlar erken geliyor.O sebeple oyunları iyi biliyorum.
Not:Ayrıca herşeyini anlatmayayım biraz da zevki kalsın para yapabileceğiniz çook iş var saymakla bitmez.
Son bir not daha you tube u açın adamlar oyunu GTA ile kıyaslamışlar(yorum yapanlar) hepside GTA bi yerden sonra bayıyor Saints Row 2 çok daha iyi diyorlar ben demiyorum ben hepsini oynayın diyorum ama elin gavuru öle diyor :D Alın size link : http://www.youtube.com/watch?v=7rnvPnafrjs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazil -- 7 Ocak 2009; 9:40:26 >
Merak etme venom böyle oyunlar çıkacağı zaman kopya muhabbetleri ister istemez döner millet aç gibi bekliyo Sonra yöneticilerimiz gelir kurunun yanında yaşı da silerek temizler konuyu olur biter sen takma kafana
@Oz_An kardeşim işte onlar yaşanmasın diye söylüyorum bende Bir de konu çöplüğe dönüyor böyle olunca bakınız Gta 4 topiğine oyun çıktığı zamanlar neler neler konuşuldu onu geçtim Gta 4 e özel hatalar ve çözümleri topiği açıldı ona rağmen ana konu da sorunlardan başka bir şey bulmak çok zor. Umarım SR2 de de böyle olmaz...
Olmaz olmaz merak etme zaten forumda bekleyen kaç kişiyiz birbirimizle konuşur çözeriz sorunları GTA da sorunları çözdüm tam oyun bitti bi daha da yüzüne bakmıyorum şimdi SR ye bileniyorum hiç değilse oyun bitince boş boş durmuyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 7 Ocak 2009; 13:28:28 >
"What does that translate to in terms of quality? A crazy good time. Or at least, what would have been a crazy good time if not for the game's poor coding on PC. For whatever reason the PC version absolutely chugs. Even on my Intel Core2Quad 2.4 GHz with 2GB RAM, an Nvidia GeForce 8800 GTX, and a Vista 32 operating system, the game ran between twenty and seven frames per second and had a host of other performance issues. In other words, it was nauseating and almost unplayable. The core gameplay is the same, but the general performance basically kills the experience. "
İşin özü adam yukardaki sistemle 20 fps civarı alıyomuş oyundaaa Bu ne ya moda mı oldu bu şimdi GTA'dan gördüler biz de optimize özürlü yapalım oyunu ki bi .ok sansınlar mı demeye getiriyolar
"What does that translate to in terms of quality? A crazy good time. Or at least, what would have been a crazy good time if not for the game's poor coding on PC. For whatever reason the PC version absolutely chugs. Even on my Intel Core2Quad 2.4 GHz with 2GB RAM, an Nvidia GeForce 8800 GTX, and a Vista 32 operating system, the game ran between twenty and seven frames per second and had a host of other performance issues. In other words, it was nauseating and almost unplayable. The core gameplay is the same, but the general performance basically kills the experience. "
İşin özü adam yukardaki sistemle 20 fps civarı alıyomuş oyundaaa Bu ne ya moda mı oldu bu şimdi GTA'dan gördüler biz de optimize özürlü yapalım oyunu ki bi .ok sansınlar mı demeye getiriyolar
haehahae :D oyunu yere göre sığdıramayanlar yorumlarınız umarım GTA gibi olmaz dı ama GTA gibi =) umarım arkadaşlar rahat rahat oynarlar çıksın bizde deniyelim..
birde oyun çıkışı harbi yılan hikayesi gibi ign çıktı diyor resmi siteside ama oyun biyerlere gelemiş durumda şaşırdım kuzey amerika halkı uyuyormu yaa