Arkadaşlar Başlıktanda görüldüğü gibi çift çanak, çift LNB ile D-Smart'ı nasıl kullanabilirim. D-Smart ta tek bir LNB girişi var. Bendeki diğer LNB'den gelen kablo açıkta kaldı. Şu anda Diseq A'yı kullanıyorum, Diseq B kullanılmıyor. Kendi yapabileceğim bir şeyler varsa adım adım belirtirseniz sevinirim.
D-Smart'ı ilk defa kullandığım için bir kaç şey daha sormak istiyorum.
1-Aktivasyon yaptırmama rağmen az sayıda bazı kanallarda ''erişim yok (4)'' veya ''yayın yok, sinyal zayıf kablonuzu kontrol edin'' gibi mesajlar çıkıyor bunun nedeni nedir?
2-Önerebileceğin, dünyaca ilgiyle izlenen popüler kanallar hangileri? Demek istediğim Doğan'ın yüksek meblağlar ödeyerek yayın hakkını satın aldığı kanallar hangileri?
D-Smart'ı ilk defa kullandığım için bir kaç şey daha sormak istiyorum.
1-Aktivasyon yaptırmama rağmen az sayıda bazı kanallarda ''erişim yok (4)'' veya ''yayın yok, sinyal zayıf kablonuzu kontrol edin'' gibi mesajlar çıkıyor bunun nedeni nedir?
2-Önerebileceğin, dünyaca ilgiyle izlenen popüler kanallar hangileri? Demek istediğim Doğan'ın yüksek meblağlar ödeyerek yayın hakkını satın aldığı kanallar hangileri?
İyi bir tenik servis veya bu işlerden profesyonelce anlayan kişi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Bazı D-Smart kanallarında mozaiklenme yaşıyorum, çanakların hassas ayarlanması gerekiyor. Ayrıca switch bağlantısının da yaptırılması gerekiyor. İstanbul K.Yalıda oturuyorum. Maltepe bölgesinden bir teknik servis olabilir.
İyi bir tenik servis veya bu işlerden profesyonelce anlayan kişi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Bazı D-Smart kanallarında mozaiklenme yaşıyorum, çanakların hassas ayarlanması gerekiyor. Ayrıca switch bağlantısının da yaptırılması gerekiyor. İstanbul K.Yalıda oturuyorum. Maltepe bölgesinden bir teknik servis olabilir.
Ankarada teknik servis tavsiyesinde bulunamam çünkü bilmiyorum.Fakat herhangi 1-2 elektronikçiden teklif alarak uygun gelene yaptırabilirsiniz.Derdinizi iyi anlattıktan sonra çok zor bişey değil bu durumu çözmeleri..