Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Çift çanak çift LNB ile D-Smart

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Çift çanak çift LNB ile D-Smart Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vehbi

30 Nisan 2008; 0:16:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar
Başlıktanda görüldüğü gibi çift çanak, çift LNB ile D-Smart'ı nasıl kullanabilirim. D-Smart ta tek bir LNB girişi var. Bendeki diğer LNB'den gelen kablo açıkta kaldı. Şu anda Diseq A'yı kullanıyorum, Diseq B kullanılmıyor. Kendi yapabileceğim bir şeyler varsa adım adım belirtirseniz sevinirim.
bodrumlu2

30 Nisan 2008; 8:53:02 

Lnblerden gelen kabloyu çanakların bulunduğu yerde bir switch ile toplayarak tek kablo olarak aşağıya indirebilirsiniz.Ben öyle kullanıyorum..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
vehbi

30 Nisan 2008; 9:35:30 

Yanıt için eşekkürler...

D-Smart'ı ilk defa kullandığım için bir kaç şey daha sormak istiyorum.

1-Aktivasyon yaptırmama rağmen az sayıda bazı kanallarda ''erişim yok (4)'' veya ''yayın yok, sinyal zayıf kablonuzu kontrol edin'' gibi mesajlar çıkıyor bunun nedeni nedir?

2-Önerebileceğin, dünyaca ilgiyle izlenen popüler kanallar hangileri? Demek istediğim Doğan'ın yüksek meblağlar ödeyerek yayın hakkını satın aldığı kanallar hangileri?
bodrumlu2

30 Nisan 2008; 9:53:26 

quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Yanıt için eşekkürler...

D-Smart'ı ilk defa kullandığım için bir kaç şey daha sormak istiyorum.

1-Aktivasyon yaptırmama rağmen az sayıda bazı kanallarda ''erişim yok (4)'' veya ''yayın yok, sinyal zayıf kablonuzu kontrol edin'' gibi mesajlar çıkıyor bunun nedeni nedir?

2-Önerebileceğin, dünyaca ilgiyle izlenen popüler kanallar hangileri? Demek istediğim Doğan'ın yüksek meblağlar ödeyerek yayın hakkını satın aldığı kanallar hangileri?

1.sorunuzu d-smart kullanmadığım için hangi kanallara erişiminiz var hangilerine yok bilmiyorum.
2.sorunuza gelince ingilizlerin Sky Uk paketini http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html linkinden,italyan sky İtalya paketini http://www.lyngsat.com/packages/skyitalia.html linkinden ve ispanyolların D+ paketini http://www.lyngsat.com/packages/dpastra.html linkinden almanların kabel paketini http://www.lyngsat.com/packages/kabel.html inceleyerek genel bir kanınız oluşur...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
vehbi

1 Mayıs 2008; 10:11:54 

İyi bir tenik servis veya bu işlerden profesyonelce anlayan kişi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Bazı D-Smart kanallarında mozaiklenme yaşıyorum, çanakların hassas ayarlanması gerekiyor. Ayrıca switch bağlantısının da yaptırılması gerekiyor. İstanbul K.Yalıda oturuyorum. Maltepe bölgesinden bir teknik servis olabilir.
bodrumlu2

1 Mayıs 2008; 12:11:15 

quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

İyi bir tenik servis veya bu işlerden profesyonelce anlayan kişi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Bazı D-Smart kanallarında mozaiklenme yaşıyorum, çanakların hassas ayarlanması gerekiyor. Ayrıca switch bağlantısının da yaptırılması gerekiyor. İstanbul K.Yalıda oturuyorum. Maltepe bölgesinden bir teknik servis olabilir.

Ankarada teknik servis tavsiyesinde bulunamam çünkü bilmiyorum.Fakat herhangi 1-2 elektronikçiden teklif alarak uygun gelene yaptırabilirsiniz.Derdinizi iyi anlattıktan sonra çok zor bişey değil bu durumu çözmeleri..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
GameZero

1 Mayıs 2008; 19:24:58 

ben cift canak kullanıyorum hic bir sorun yok

vehbi

1 Mayıs 2008; 23:00:55 

arkadaşlar bir teknik sevis ile hallettim teşekkürler.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Çift çanak çift LNB ile D-Smart Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
UC Logic Grafik Tablet video
Kagida cizer gibi bilgisayarinizda resim cizin
HIS HD2600XT ICEQ Turbo
HISin özel soğutucuları ile ilgi çekici ekran kartı serisi ICEQların yeni üyelerinden HD2600XT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar