ewt big water aldım pompa tireşim vardı az altına yumuşak birşeyler koydum epey azaldı hortumları uzun tutmuşum biraz ondan pompa hafif yamuk ama iyi radyatör içerde düşük devirde cdroom yerinde bi sorun olmaz değilmi nasıl iş anlamadım ama bakıyorum 33 derece gözüküyor hortumu tutuyorum sıcak gibi geliyo acaba yanlışmı gösteriyo dereceyi pc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 7 Mayıs 2008; 0:49:09 >
Hortumları sürtünmeyi azaltmak ve pompanın daha verimli su basmasını sağlamak için fazla uzun tutmayın.
İşlemci sıcaklığınız hakkında yorum yapamam fakat yine de işlemci bloğunu takarken vidalarını iyi sıkmaya dikkat edin. Blok işlemciye ne kadar sıkı oturursa o kadar iyi performans veriyor. Zaten sistem çalışırken bunu kendiniz de test edebilirsiniz; sıcaklığı gösteren uygulamayı açın ve bloğun vidalarını hafiften sıkılaştırın, eğer sıkma payı var ise sıkılaştırdığınızda 1-3 derece ısı düşüşü gözlemleyebilirsiniz.
Son olarak sert bir hortum kıvrılması veya kırılması olmadığını da kontrol edin.
Kişisel deneyimlerimle genel olarak ufak tefek bakılacak noktalar olarak bunlar aklıma geliyor
bilmiyorum onu takacam diye ztn ses kartını bozmuş olabilirim sistemimin benim için en önemli parçası ses kartı pompanın altına birşey koyarken elim değdi heralde bir ses viykk ban bun çok garip bir sesti korkunç öle bir sesti ki aha ölüom beni almaya geldiler oldum resmen kart bi garipleşti hoparlörleri farklı hoparlörlere fln vermeye başladı şimdi bir format attım gitti şimdide creativenin programdan sesi açarken yada kısarken önleri normal arttırıyo ama diğer kanalları otamatik sıfırlıyo sadece side right i son ses yapıyo sonra sadece önleri kontrol edebiliyorum eski dirveri yükleyim dedim reset atmaya başladı böle sorunlar olmuş galiba yüklerken yeni driverden heralde bu ses sorunu kart onun dışında şua nbi sorunu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 7 Mayıs 2008; 0:48:15 >
dostum yazılarında türkçene biraz dikkat etsen.öldürmüşssün resmen sölediklerinden bi şey anlaşılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: mamo99
bilmiyorum onu takacam diye ztn ses kartını bozmuş olabilirim sistemimin benim için en önemli parçası yani pompanın altına birşey koyarken elim değdi heralde bir ses viykk ban bun çok garip bir sesti korkunç öle bir sesti ki aha ölüom beni almaya geldiler oldu resmen garip bir sesdi kart bi garipleşti hoparlörleri farklı hoparlörlere fln vermeye başladı şimdi bir format attım gitti o şimdide creativenin programdan sesi açarken yada kısarken önleri normal arttırıyo ama diğer kanalları otamatik sıfırlıyo kapatıyo sadece side right i son ses yapıyo sonra sadece önleri kontrol edebiliyorum eski dirveri yükleyim dedim böle sorunlar olmuş galiba yüklerken pc reset tuşuna basmış gibi çat gidiyo