Şimdi Ara

=>5 MP SONY ERİCSON K850 - C902 FOTO/VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.893
Cevap
1
Favori
230.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: HealthyEra

İyi geceler arkadaşlar
    c902 almayı düşünüyorum ses hakkında sizden bilgi alabilirmiyim?
    ses nasıl çıkıyor galiba tek hoparlör.
    5 mp tavsiye edebileceginiz başka telefon var mı?
    kullanmakta oldugum telefon w810i
    cevaplar için teşekkürler.

C902 de güzel bir telefon ama K850i tavsiye ederim.

Cevap için teşekkürler
  • Bu oyun mükemmel. Şarj canavarı ama oynamadan duramıyorum.

=>5 MP SONY ERİCSON K850 - C902 FOTO/VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

• arkadaşlar cok amatör olarak makro karşılaştırma yaptım. başarabildim mi bilmem ama cok zorlandım diyebilirim :) fotoları aynı mesafe ve acılardan cektim yada cekmeye calıştım diyelim fakat dijital kameranın lens acısımı, görüş açısımı denir farklı oldugundan mesafeler farklı yada resim genişliği farklı gözüküyor ama aynı mesafeden cektim flaş etkisinin farkı belli olması için, telefonun camında kesinlikle iz, leke yoktur her cekim öncesi özellikle sildim temiz olmasına rağmen :) cektiğim resimde kırmızı olmasına dikkat ettim bi kac canlı renkte var yorum sizin umarım faydalı olur.
    *Her foto oto. mod , oto iso , makro mod ile cekilmiştir!

Sony Cyber-Shot DSC-W50 (6MP)

Pohuman v6

tolyo v4

• @rakı buzu karşılaştırma için teşekkür ederim...
  • arkadaşlar şey sorcam, bu telefon ve dijital makina flaş farkı kullanılan flaştanmı yoksa yazılımdanmı ? sorumu anlatabildimmi :D oto modda flaş patladımı ortamdaki ısık silinip beyaz oluyor. ve mesela gölgeler cok fazla telefonla cekilen. elbette dijital kamera performansı beklemek yanlış telefondan ama bu fark nedendir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 23 Mart 2009; 1:43:54 >
  • @rakı buzu : eline emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş Sorduğun soruyu yorumlamak gerekirse; telefonlarımızın dijital makinelerden aşağı kalır yanı yok ama tabi aralarında bazı farklarda var mesela xenon etkisi dijital makinelerin ampulleri daha büyük ve bu ampullerde 0.1 mm lik bir büyüklüğün bile farkedilir etkileri olabiliyor arada yazılımda var ama esas etken bence donanımla alakalı

yazdığım cevapta neden eleştiriyosun manasına gelen bişey söylemedimki! sadece v6 denilen drivera karşı önyargı var dedim! bak yabancı siteden bulduğun başka bir driverı biraz kullanıp test edicem diyebiliyosun ama ben buraya renk farkını bariz bir şekilde koyan bir driver koyuyorum ve sen onu biraz deneyeip test edicem diyemiyorsun! yani yapılan karşılaştırmalar ortada kendi çektikleriniz ortada ve hala bana alıngansın diyosun!
    bak hemen yukarda @Rakıbuzu nun karşılaştırması var. orda da sony cybershot DSC w50 karanlık çekmiş v6 ya göre! üstelik çok daha iyi bir flashı olmasına rağmen! ve v6 denilen driverın renkleri ortada tolyo v4 ün renkleri ortada! bunları görüpte hala v6 daha iyi bana withanı andırıyo deyip kullanırsan tabi bu senin bileceğin iş tel. senin.
    v6 nın renkleri o kadar iyide onu çıkaran kişi neden yeni driver çalışmalarına başladım dedi tolyo v4 ü görünce bi düşünsene! neyse ben daha fazla konuşmayacam istediğinizi kullanmakta özgürsünüz ne diyeyim daha.

@Sahin

dediğim program öğrenince çok basit programı aç ve resize edeceğin fotoları masa üstüne al sonra direk F3 e bas ve ok de. fotoların çıkarılacağı yeri seç tmm dır.
    ama @Hunter ın dediği pro da iyi heralde istersen onu kullan.

@Rakıbuzu

karşılaştırma için teşekkürler renkleri görmemiz için iyi oldu.

• Sunrise..

Yukarıda ki üç resimdeki renkleri orjinaline en yakın hangi driver veriyor ?.. Bu soruya cevap verirsen sanırım tartışma ortamı olmaz.

Bu arada gördüklerimden yola çıkacak olursam eğer.. Sony Cyber-Shot DSC-W50'nin renkleri en doğru verdiğini varsayalım..
    Genel anlamda @Tolyo'nun driver'inin daha iyi renkleri verdiğini görüyorum. Tolyonun driverine göre v6 beyazların kenarlarını mavileştirmiş. Özelikle yazıların kenarlarına bakın dediğimi göreceksiniz. v6 kırmızı rengi tolyo'nun driver'ine göre daha iyi verirken mavi rengi de biraz abartmış.
    Sanırım @pohuman'ın mavi renk üzerinde biraz daha çalışması lazım. Ama v6'nın netliği @tolyo'dan biraz daha iyi.
    Kendi düşcelerime göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 23 Mart 2009; 13:38:14 >

...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::...
  • @pohuman manav fotoğrafı başarılı ve gündoğumu fotoğrafıı çok güzel, kaçta kalkıyosun sen ya.

@rakı buzu

Rakı buzu karşılaştırma için çok saol, Yalnız iki driverda gerçek renklerden uzak geldi bana. Bu kadar fark olucağını düşünmemiştim. Kırmızı renk tolyonunkinde daha iyi gözüküyo, pohumanın foto daha net geldi bana.
  • arkadaşlar şöyle soyliyim dijital kamera jöle kutusunun rengi hariç gayet süper çekti. yeşilin tonu cok daha acık ama alet koyulttu sanırım yakın mesafe diye. ayrıca flaş etkisini sorma nedenimi söyliyim, ilk resimde görüğünüz gibi duvar rengi krem rengi sarı ışıklı ortamda resim çekildi aynen görülüğü rengi verdi fakat k850i vermedi beyaz oldu, ayrıca yine ilk resimde görülen arkada hoparlörün bir kısmı gözükmekte fakat telefonla cekilen resimlerde öndekilerin gölgelerinden hic gözükmemiş neredeyse. mavi renge gelince hobby yazısı koyu lacivert zeminde yazıyor mavide değil lacivert, kırmızı renkleri beğendim dikkat ettiğim yer ise adidas üzerinde yazan "team force" yazısı o renk ne kırmızı ne turuncu ikisinin arası diyelim kırmızıya yakın yada parlak kırmızı, ve gri renk acık gri tonundadır dijital kameradaki gibi. benim yorumum kırmızılar bence iyi 2 driver arasındaki fark sanırım konstrat ayarından, 2 driverda da mavi güzel cıkmamış , tolyonun driverda "team force" yazısı cok daha gerçekçi belki kırmızı ayarı daha iyidir diyebiliriz onun ayarlaarı nasıl oldugunu bilmedigimden böyle bir şey diyemem, pohumanın driverde gri tonu daha iyi yada daha parlak oldugundan öyle geliyor ama bence kameralardaki fark konstrat ayarından. yani arkadaşlar dediğim gibi belki dijital kamera performansına ulaşamayız ama keskinlik ve parlama olayını görmek icin böyle bi çalışma yaptım belkide yanlış oldu siz daha tecrübelisiniz. akşam geniş acıda yine farklı renklerle bi çalışma yaparım ama dediğim gibi ben gayet amatörce yapıyorum umarım faydalı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

arkadaşlar şöyle soyliyim dijital kamera jöle kutusunun rengi hariç gayet süper çekti. yeşilin tonu cok daha acık ama alet koyulttu sanırım yakın mesafe diye. ayrıca flaş etkisini sorma nedenimi söyliyim, ilk resimde görüğünüz gibi duvar rengi krem rengi sarı ışıklı ortamda resim çekildi aynen görülüğü rengi verdi fakat k850i vermedi beyaz oldu, ayrıca yine ilk resimde görülen arkada hoparlörün bir kısmı gözükmekte fakat telefonla cekilen resimlerde öndekilerin gölgelerinden hic gözükmemiş neredeyse. mavi renge gelince hobby yazısı koyu lacivert zeminde yazıyor mavide değil lacivert, kırmızı renkleri beğendim dikkat ettiğim yer ise adidas üzerinde yazan "team force" yazısı o renk ne kırmızı ne turuncu ikisinin arası diyelim kırmızıya yakın yada parlak kırmızı, ve gri renk acık gri tonundadır dijital kameradaki gibi. benim yorumum kırmızılar bence iyi 2 driver arasındaki fark sanırım konstrat ayarından, 2 driverda da mavi güzel cıkmamış , tolyonun driverda "team force" yazısı cok daha gerçekçi belki kırmızı ayarı daha iyidir diyebiliriz onun ayarlaarı nasıl oldugunu bilmedigimden böyle bir şey diyemem, pohumanın driverde gri tonu daha iyi yada daha parlak oldugundan öyle geliyor ama bence kameralardaki fark konstrat ayarından. yani arkadaşlar dediğim gibi belki dijital kamera performansına ulaşamayız ama keskinlik ve parlama olayını görmek icin böyle bi çalışma yaptım belkide yanlış oldu siz daha tecrübelisiniz. akşam geniş acıda yine farklı renklerle bi çalışma yaparım ama dediğim gibi ben gayet amatörce yapıyorum umarım faydalı olur

Bilgilendirme için teşekkürler. Yeni driver çıkınca karşılaştırmalarını yine beklicem..

• tolyo v4 mod AK yatay

3. resim benim cok huşuma gitti aynen ne görüyosam cekti alet.

• @badcatbad teşekkür ederim.. Namaza kalkıyorum. Hazır kalkmışkende gündoğumunu bekliyorum..

Önceki sayfaya eklediğin fotoğraf otomatik modda (1/8 sn) olmasına rağmen çok başarılı, son eklediğin flaşlı yakın çekim de aynı şekilde. Manzara fotoğrafı zaten harika.

Fieldrunners'ı da denemek lazım anlaşılan.

@umit_53

Başarılı fotoğraflar.

@rakı buzu

Karşılaştırma için teşekkürler. Fotoğraflar da güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Mart 2009; 15:27:26 >
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • @Rakıbuzu fotolar kapalı hava için oldukça iyi. ayrıca karşılaştırma yorumun için de teşekkürler.

aniden dolu yağmaya başladı bende çekeyim dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

aniden dolu yağmaya başladı bende çekeyim dedim.

Fotolar güzel çıkmış,dolu taneleri bile seçiliyo, yalnız o yağanlara dolu demek haksızlık olur bildiğin taş yağmış.

Gün ışığı karşılaştırması
    Kodak easyshare Z740

tolyo v4

pohuman v6

Flaşlı çekim karşılaştırması
    Z740

tolyo v4

pohuman v6

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.