Eline sAğlık pohuman iyi çekiyorsun ha tabiki makinede iyi. Bazıları karanlık çekiyo yok parlatıyo falan diyolardı k850 için. Ama masallah canavar gibi çekiyo alet. TEl i kullanmayı bilmiyo kimse sonra tel e suc buluyolar. Araba sürmeyi bilmiyolar direksiyona geçiyorlar sonrada duvara çarpıyorlar ardınada arabaya suc buluyorlar ona benziyor
R1EA031 3.7 kamera sürümü parlatıyor. Noxco, ben ve de _extreme_ bu sorunu yaşadık. Ama anlamak istemiyorsunuz hâlâ... 037 de biraz düzeltilmiş. _extreme_ de gelsin, onun yorumlarını da dinleyelim. En çok şikâyet ettiği husus bu olmuştu.
Bir teli çok sevmek, onun hakkında dürüst olmayan yorum yapmayı illâ ki gerektirmemeli diye düşünüyorum ben.
HI?? Sizin çektiğiniz resimlerde bir şey yok ki. Ya da ben Öyle şikayet ettiğinizi görmedim aslında bi kaç aydır dogru düzgün foruma bakmıyorum. 2-3 gündür biraz bakıyorum. DAha önce Böyle diyen arkadaslar için söylemiştim. Sadece K850 yi karalamak için söyleyenler oluyordu anlara söylemiştim.
/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/
örneğin flash ışığının durumuna göre fazla ya da az patlamasını sağlayacak bir elf ya da patch dçıkabilir neen olmasın... zira 2 MP li modeller için buna benzer şeyler çıktı
Biraz sabır
@Katze, R1EA037 nin 2.9 cam driver sürümü yüklü . Bir önceki telimi satmıştım onda 3.7 driver yüklüydü. Sen de görmüştün parlatıyordu. Şimdiki bu telde öyle bir sorun yok işte. Olay driver sürümünden kaynaklanıyor
Yaw adam klavye çekmiş. parlatsa parlatırdı. Parlatan arkadaşların örneğin extremeninkileri gördük. Beyaz örtü parlar beyaz kağıt parlamaz öylemi? Sana neyi kim ne için kanıtlamak zorunda ben anlayamadım buradaki muhabbeti pohuman.şunu istiyorsan illa k850 ile en iyi çeken sensin. senin üstüne kimse foto çekemez. bu yetenek işi ve sen çok yeteneklisin. bunu duymak istiyorsan söyleyelim, rahatla. İnsanlar burada foto paylaşıyor. kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil. ağız tadıyla foto izlemek istiyoruz biz forum halkı olarak...