@Pohuman, Tekrar hayırlı olsun. R1EA037 son FW, sanırım şu anda SEUS'ta bir problem var ve R1EA031 yüklüyor deneyen herkese. Bir arkadaşla birkaç gündür deniyoruz da 37 yi bulamadık. Benim tel 37 ama ilk aldığımda yüklemiştim, sorun yoktu.
@celikay_41, Nihayetinde telle çekiliyor bunlar. SLR veya D-SLR makine değiller. Arşivlik / baskılık kalitesinde hizmet sunarlar sadece. Teller zaten büyük bir zaman SLR cihazları yakalayamazlar. Yakalasalar bile, digiler büyük ilerleme kaydedecektir.
Dışarıda uygun koşullar altında çekilmiş bir foto . Bunda bir şey yok ki . Megapiksel değeri taşıyan her cihaz, uygun ışık koşullarında / dışarıda yeterli çekim yapabilir zaten. Bir de yakın çekim veya karanlıkta çekim alabilir miyiz ?
K850 yi veya ne bileyim N82 yi diğer cihazlardan ayıran özellikler yakın ve gece çekimlerinin yeterliliği olduğu için alıyor zaten insanlar + megapiksel değerinin de kaliteyle hiçbir ilgisi yoktur. Sadece kaliteli bir lenste büyük baskıda kendisini gösterir o kadar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
@Révølvér teşekkür ederim. Yazılım sürümü R1EA031 oldu. Kamera sürümü 3.7... Birde makroyu sadece belge modunda çekebiliyoruz galiba. Ve karanlıkta makro çekerken ledler yanmıyor ve netleyemiyor. Acaba sizde de böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 20 Mayıs 2008; 15:57:58 >
@Révølvér teşekkür ederim. Yazılım sürümü R1EA031 oldu. Kamera sürümü 3.7... Birde makroyu sadece belge modunda çekebiliyoruz galiba. Ve karanlıkta makro çekerken ledler yanmıyor ve netleyemiyor. Acaba sizde de böyle mi?
Otomatik netleme kısmında makro olması lazım pohuman. Gece makroda yanıyor normalde
Belge modunu açtığımız zaman, ledler devre dışı kalıyor.
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215 Her zaman online olamayabilir.
ona bakarsanız PSP nin kamerası foto için bile degil vepcam olarak tasarlanmışştır ;) ama telefonlarınki fotograf için yapılmıştın ama bence genede bişeye benzemiyo
Belge modunu açtığımız zaman, ledler devre dışı kalıyor.
Yazdığını okumadan buldum. Dediğin aynen doğru. Diğer modlarda ledler yanıyor. Benim yanılmamın nedeni makroya kısa yol tuşu koymamaları oldu. Bende sadece belge modunda makro çekiyor sandım. Ama menüden makroyu açabiliyoruz.