N78 konusunda N82 tartışması çıktı ve sen N82 nin K850i ye cam driver atılsada flashlı çekimlerde daha üstün olacağını savunmuştun! unuttun galiba! ben bunu kastettim başka bi şeyi değil...
hayır unutmadım ve çok da doğru söylemişim
K790i'ye en iyi cam driverlar atıldı da ne oldu, flasha etki etti mi???? K790i'ye bu zamana kadar yapılan en kral cami at, gel N82 flashı ile bir karşılaştıralım bakalım sonuç değişiyormu???? N82'nin flashdaki üstünlüğüne sen K790/K850i'ye cam driver atarak son veremezsin, cihazda kocaman flash varr burda donanımsal bir şeyden bahsediyorum...
SE_GuRu arkadaşım fotolar gayet güzel ancak hep güneşin batışını çekmişsin, bu tarz geniş açılı manzara fotoları cam driverın etkisini bizlere gösteremiyor. mesela bulunduğun yerden birkaç bina & araba & çiçek makrosu eklersen kullandığın cam driverın etkisini daha kolay anlayabiliriz...
N78 konusunda N82 tartışması çıktı ve sen N82 nin K850i ye cam driver atılsada flashlı çekimlerde daha üstün olacağını savunmuştun! unuttun galiba! ben bunu kastettim başka bi şeyi değil...
hayır unutmadım ve çok da doğru söylemişim
K790i'ye en iyi cam driverlar atıldı da ne oldu, flasha etki etti mi???? K790i'ye bu zamana kadar yapılan en kral cami at, gel N82 flashı ile bir karşılaştıralım bakalım sonuç değişiyormu???? N82'nin flashdaki üstünlüğüne sen K790/K850i'ye cam driver atarak son veremezsin, cihazda kocaman flash varr burda donanımsal bir şeyden bahsediyorum...
senin cam driver konusunda bir bilgin yok
cam driverle flaşhı bile etkiliyoruz en yüksek performansı alabiliyouz
k 790 foto alanına son konuşulan konulara bakmanı tasviye ederim
unutamaki k 850 ilk versiyonla şimdiki versiyon arasında fotoda çok vardı flaşhın çıldırmış gibi çekiyordu yani cam driverle bunu biz çok iyi ayarlarız istersek flaşh etkisini çok istersek az yaparız
ama n 82 ye yetişebi,lirmi bilmiyorum ama n 82 ye k 850 flaşının yetişeceğini düşünüyorum k 790 flaşını bile neyaptık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ağustos 2008; 11:13:54 >
fotolar çok hoş ama yaşı küçük kullanıcılar için bir mesajını editlersen daha iyi olur buarada fotolar süper
Çok teşekkür ederim, evet haklısın bir resmi silsem daha iyi olur sanırım onu söylüyorsun içindeki ayran ama olsun. üyelikle ilgili problemim hala devam ediyor alıntı, mesaj düzenleme falan hala yapamıyorum biraz önce forumdestek'ede mesaj attım ama cevapta gelmedi hala. Yakınlarda bir moderatör arkadaşımız varsa ayran resminin olduğu resmi silebilir. teşekkürler.
cam driverle bunu biz çok iyi ayarlarız istersek flaşh etkisini çok istersek az yaparız
ama n 82 ye yetişebilirmi bilmiyorum ama n 82 ye k 850 flaşının yetişeceğini düşünüyorum k 790 flaşını bile ne yaptık
flashın etkisini yüksek yapsan her tarafı beyaza boyuyor, düşük yapsan bi işe yaramıyor. ortasını bulsan bile, N82 kocaman flashı ve tam dengedeki flash etkisiyle geçilmez gibi gözüküyor.burda K850i'nin flashı N82 boyutunda olsa bak dediğin doğru olabilirdi, ancak donanımsal fark olduğundan cam driver ile bu arayı kapatman oldukça zorr...