Çukurova Üniversitesi Rektörülüğünden bir ayrıntı...
Tesadüfen dikkatimi çekti, insanlar geçip gidiyor yanından hiç fark etmiyorlar bir ayrıntıyı.... Kriomag w810i ynalış hatırlamıyorsam
Bunlar dün geceden Super function 5.5
Benim beyaz 810i nin ve kız arkadaşımın w300i sinin siyah HPM 70 kulaklıkları:
Burda ise kulaklığım tek başına Yalnız yöle bir odaklanmışım ki kulaklığa ne bir milim eksik ne bir milim fazla daha iyi odaklanılamazdı (Manuel fokus yaptım) cam driver super function 5.5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 22 Haziran 2008; 22:04:09 >
w810i nin uygun ışık açısını yakaladığında yapabileceklerini gösterir belgedir. Bu fotoğrafın orjinali çok ayrıntılı: Super Function 5.5
bu yaratık yeçen gün pantolonuma atlayıp yapışmış kene gibi kız arkadaşım çok ürkmüştü o ürkünce ben de ürktüm ve ayağımı salladım. Bu da gitti tellere tutundu... Sonra baktım ki sevimli cici zararsız bir çekirgeymiş... eğilerek manuel fokus yaptığım için tam odaklanamadım sanırım... Cam driver hatırlamıyorum...
Bir parktan:
Öyle bir fotoğraf çektim işte: SF 5.5
Çukurova Üniversitesi'nden bir kare:
Ç.Ü'den başka bir kare: Kampüs kampüs değil orman sanki....
Ve yine Çukurova Üniversitesi: super function 5.5 +2.0 brightness+ gece modu noiseware de weaker noise reduction..
Bir parktan:
Son olarak her hangi bir poz superfunction 6.1 denemesi:
Bu günlük Yoruldum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 30 Mayıs 2008; 13:41:58 >