bu iki resim arasında pek fark yok gibi ama ben çektiğim yeri gördüğüm için renkler supermodda gerçeğe biraz daha yakın withan hafif renkleri doygun gösteriyo! bide keskinlik ayarı olduğu için supermod daha keskin. inceleyin bakalım.
farukkk çilek fotosu çok güzel. Anarkin bulutlar çok güzel çıkmış. tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
altuğ tavsiyenle lensi silip bi daha çektim bunlara bakın bakalım.
withan v3
supermod v0.1
Orjinalden alıntı: tolyo
quote:
altug92
tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
altuğ tavsiyenle lensi silip bi daha çektim bunlara bakın bakalım.
Bende mikrofiber bez bide lcd temizleme solisyonu var onunla silerim genelde lensimi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Mayıs 2008; 23:40:14 >
senin k 850 den çektiğini kimse çekmedi herhalde _extreme_
yeni firmvare yükleyemedin değilmi
sorma valla bitirdi beni bu cihaz, ses kalitesi de tek kelimeyle rezalet zaten.artık cihazın modlanmasını bekliyorum.
R1EA031 de çakılı kaldık resmen, flash aşırı kuvvetli ve makro çekimlerde netliği yakalamak W800'e göre oldukça zor. R1EA037 ye geçemedik bir türlü, SEUS yalan olmuş...