bu iki resim arasında pek fark yok gibi ama ben çektiğim yeri gördüğüm için renkler supermodda gerçeğe biraz daha yakın withan hafif renkleri doygun gösteriyo! bide keskinlik ayarı olduğu için supermod daha keskin. inceleyin bakalım.
farukkk çilek fotosu çok güzel. Anarkin bulutlar çok güzel çıkmış. tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
altuğ tavsiyenle lensi silip bi daha çektim bunlara bakın bakalım.
Bu sefer oynama yoktur fotoda, uzun pozlama + florasan ayarda çekildi
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
quote:
altug92
tolyo senin fotoğraflarda çok güzel ama biraz bulanıklık var gibi sanki yada sis. Gözlük temizleme beziyle falan lensi bi temizle istersen belki düzelir
altuğ tavsiyenle lensi silip bi daha çektim bunlara bakın bakalım.
Bende mikrofiber bez bide lcd temizleme solisyonu var onunla silerim genelde lensimi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Mayıs 2008; 23:40:14 >
senin k 850 den çektiğini kimse çekmedi herhalde _extreme_
yeni firmvare yükleyemedin değilmi
sorma valla bitirdi beni bu cihaz, ses kalitesi de tek kelimeyle rezalet zaten.artık cihazın modlanmasını bekliyorum.
R1EA031 de çakılı kaldık resmen, flash aşırı kuvvetli ve makro çekimlerde netliği yakalamak W800'e göre oldukça zor. R1EA037 ye geçemedik bir türlü, SEUS yalan olmuş...
senin k 850 den çektiğini kimse çekmedi herhalde _extreme_
yeni firmvare yükleyemedin değilmi
sorma valla bitirdi beni bu cihaz, ses kalitesi de tek kelimeyle rezalet zaten.artık cihazın modlanmasını bekliyorum.
R1EA031 de çakılı kaldık resmen, flash aşırı kuvvetli ve makro çekimlerde netliği yakalamak W800'e göre oldukça zor. R1EA037 ye geçemedik bir türlü, SEUS yalan olmuş...
Son çıkan yazılım yükleme dosyalarını denedinmi o programlarla yapmayı dene.
imzamdaki dosya depomda yazılımlar mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Mayıs 2008; 21:22:03 >
şimdi baktım kardeşim ama sende sadece R1CA037 var ve bu da şuan kullandığımdan bir önceki sürüm. bana son sürüm olan R1EA037 nin 2.9 cam driverlı olan hali lazım ama bir türlü geçemiyoruz işte...
şimdi baktım kardeşim ama sende sadece R1CA037 var ve bu da şuan kullandığımdan bir önceki sürüm. bana son sürüm olan R1EA037 nin 2.9 cam driverlı olan hali lazım ama bir türlü geçemiyoruz işte...
anladım arkadaşım o son sürüm çıkarsa eklerim artık
Sağ taraftaki birleşmede biraz yamulma var gibi.. (Kapalı alanlardaki çekimlerde enstantane düştüğü için panorama fotoları yan yana çekmek biraz problem oluyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirit of nature -- 30 Mayıs 2008; 3:57:48 >
Sağ taraftaki birleşmede biraz yamulma var gibi.. (Kapalı alanlardaki çekimlerde enstantane düştüğü için panorama fotoları yan yana çekmek biraz problem oluyor.)
vallaha pek kullanmadım ama kullandığım kadarıyla daha iyi diyebilirim.
İriver daki srs gibi derin bass vermiyor tabi k790 ama yinede tatmin ediyor tabi çok güzel yani iriverı kutusuna kaldırdım yani Piyasadan 3-5 ytl ye dönüştürücüler var ya da 10 milyona sahte hpm-70 satıolar onlardan alıp dönüştürücüsünü kullanırsın. Ben öyle yapmıştım Bendede ep630 var kulaklık.
Aslında çekim için pek telefon kullanmıyorum, genelde fot. makinasıyla çekiyorum.. Cam driver yok telefonda..Ama arkadaşların fotolarına bakıyorum hakikaten çok iyi sonuçlar çıkıyor ortaya.. Öyle ki fotoğrafların exif ine bakılmadan telefonla çekildiğine kimse inanmaz yani..
Mesela, Yazılmcı Online ın gönderdiği son fotoğraf çok başarılı bence..
karşılaştırmanda süper modda keskinlik son herhalde
v3,1 e keskinlik eklendiği ortada her nekadar değişiklik olarak söylenmesede v3,1 de v3 e göre keskinlik var
bu iki fotoda bir birinin aynısı gibi ama renk doygınluğu v3,1 de olduğu için v3,1 daha iyi diyebilirim
evet supermodda keskinlik sonda.
v3.1 in keskinlik farkını bende farkettim doğrudur.
ama renk olarak dediğine katılmıyorum çünkü doygunluk değil gerçeği yansıtması daha önemli bence! ayrıca supermodda renk ayarıda olduğu için v3.1 den daha doydun foto da çekebilirim istersem!
karşılaştırmanda süper modda keskinlik son herhalde
v3,1 e keskinlik eklendiği ortada her nekadar değişiklik olarak söylenmesede v3,1 de v3 e göre keskinlik var
bu iki fotoda bir birinin aynısı gibi ama renk doygınluğu v3,1 de olduğu için v3,1 daha iyi diyebilirim
evet supermodda keskinlik sonda.
v3.1 in keskinlik farkını bende farkettim doğrudur.
ama renk olarak dediğine katılmıyorum çünkü doygunluk değil gerçeği yansıtması daha önemli bence! ayrıca supermodda renk ayarıda olduğu için v3.1 den daha doydun foto da çekebilirim istersem!
evet ben hep söylüyorum süper mod ile daha iyi çekimler yapılabilir
ama bunu her arkadaşımız yapamaz kullanımı okadar kolay değil ve v3,1
öyle aman aman bi fark yok gibi. Ama spermode da renk ayarı çok iyi oluyordu. sabit camdrıverda adam nası yapmışsa ona göre renk kullanıyoruz ya abartı ya da solgun ama süpermode da istediğini ayarlıyorsun. Eğer çok cart kırmızı bi renk varsa biraz rengi kıskıp daha doğal çıkartabiliyorsun gibi.
Ama withan 3.1 çok iyi şu anda gündüz fotolarında hiç beğenmeidğim yanı ise gece fotoları. Gece adam gibi aydınlık foto çekilmio süper mode da shut slow yapıp sona dayayyın ayarı sonra +0,7 yapıp kontrastı arttırın daha sonra hafif exposure arttırın. Fotoyu çektikden sonra da photodj ile parlaklık ayarı ile oynayın hafif. Taş gibi bir foto elde edeceksiniz.
Hemde sokak lambalarının rengini isteidğiniz gibi ayarlıyorsunuz. İşte withan 3.1 de ve türevi sabit camdrıverlarda. Işık ayarını kullanıyoruz mecbur turuncu sokak lambasında ampül seçion mecburen ve foto kıp kırmızı çıkıyor. Florasan falan zaten daha beter oluyo hele gün ışığı modu.
öyle aman aman bi fark yok gibi. Ama spermode da renk ayarı çok iyi oluyordu. sabit camdrıverda adam nası yapmışsa ona göre renk kullanıyoruz ya abartı ya da solgun ama süpermode da istediğini ayarlıyorsun. Eğer çok cart kırmızı bi renk varsa biraz rengi kıskıp daha doğal çıkartabiliyorsun gibi.
Ama withan 3.1 çok iyi şu anda gündüz fotolarında hiç beğenmeidğim yanı ise gece fotoları. Gece adam gibi aydınlık foto çekilmio süper mode da shut slow yapıp sona dayayyın ayarı sonra +0,7 yapıp kontrastı arttırın daha sonra hafif exposure arttırın. Fotoyu çektikden sonra da photodj ile parlaklık ayarı ile oynayın hafif. Taş gibi bir foto elde edeceksiniz.
Hemde sokak lambalarının rengini isteidğiniz gibi ayarlıyorsunuz. İşte withan 3.1 de ve türevi sabit camdrıverlarda. Işık ayarını kullanıyoruz mecbur turuncu sokak lambasında ampül seçion mecburen ve foto kıp kırmızı çıkıyor. Florasan falan zaten daha beter oluyo hele gün ışığı modu.
gece sokak lambası ışığını tutturmak zor ben otomatik kullanıyorum iyice sokak lambası ışığına tutuyorum tel anlıyo
beyaz dengesini kendisi buluyor
v3,1 otomatik mod+makro + flaş kırmızı göz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 1 Haziran 2008; 16:20:55 >