ARkadaşlar merhaba ,Öncelikle bu modu yapmaktaki amacamim istediğim türde bir kasa yoktu bende bu şekilde yapiyim dedim once iki kasayi biribirine bağliyacaktim vazgeçtim bu şekilde yapma kararı aldim ve başladim şuan sadece çalişir vaziyette tamamiyle bitmedi ön panelini de yapiyorum buyrun altta resimler .
Malzemeler
-Thermaltake Mambo KAsası- ikiye ayirdim kasayi :D - Tofaş Kaliriför Radyatörü - Thermaletake 775 in Pompasi( Değiştireceğim Çünkü Yetersiz) -Thermaltake Su kabı ve Bloğu - 2 adet silverstone 120mm FAN elde ettiğim derece Ki bu yük altinda değil Ve pompanin yetersizliğinden kaynaklaniyor 33 derece, Tamemn bitmedi zaten Gecekondu gibi duruyor yüzde yüz bitmiş halini haftaya koyacağim.
Kapaği keserken
Kasa üstünde görünüşü
içi
Tüm Görünümü
Kabalı Hale
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 29 Nisan 2008; 23:36:08 >
Gayette iyi.El emeği göz nuru derler ya hani gerçekten öyle+ bana göre güzelde olmuş.İleride tam anlamı ile oturtunca sistemi insan kendi yaptığı şeye daha bir zevk ile bakar bilirim
ATI X1800 GTO---ASUS P5PL2_E---İNTEL PENTİUM D 3.40-4.00---1x1 gb kıngston 533 oc 677 mhz ram---SAMSUNG 250 GB HDD---ENERMAX LİBERTY 620 W---ZALMAN 9500 CNPS LED---17"SAMSUNG CRT---4+1 SPEAKER---KENDİ YAPTIĞIM AHŞAP KASAM---MİCROSFT SET---OCZ RAM SOĞUTUCUSU---DVD RW NEC ND 3550---2XTURBİNE 120MM FAN---2X AC 92MM FAN---2X UV NEON
hayırlı olsun ön fanı dışarı koysan daha güzel durur
temiz işçilik olmuş ve tatlı olmuş eline saglık tamamen bitmiş halini tatlı olacaktır baya aklında bişey yapma planı yoksa o box ın ön tarafınıda siyaha boyamanı tavsiye ederim kasanın içinede bi el attınmı cillop gibi olur
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı