SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma

Naughty -> SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (29 Nisan 2008; 23:28:14)

ARkadaşlar merhaba ,Öncelikle bu modu yapmaktaki amacamim istediğim türde bir kasa yoktu bende bu şekilde yapiyim dedim once iki kasayi biribirine bağliyacaktim vazgeçtim bu şekilde yapma kararı aldim ve başladim şuan sadece çalişir vaziyette tamamiyle bitmedi ön panelini de yapiyorum buyrun altta resimler .

Malzemeler

-Thermaltake Mambo KAsası- ikiye ayirdim kasayi :D
- Tofaş Kaliriför Radyatörü
- Thermaletake 775 in Pompasi( Değiştireceğim Çünkü Yetersiz)
-Thermaltake Su kabı ve Bloğu
- 2 adet silverstone 120mm FAN
elde ettiğim derece Ki bu yük altinda değil Ve pompanin yetersizliğinden kaynaklaniyor 33 derece, Tamemn bitmedi zaten Gecekondu gibi duruyor yüzde yüz bitmiş halini haftaya koyacağim.

[image]http://img230.imageshack.us/img230/8733/dscn1596pt7.jpg[/image]

Kapaği keserken
[image]http://img138.imageshack.us/img138/5269/dscn1620ya8.jpg[/image]

Kasa üstünde görünüşü

[image]http://img230.imageshack.us/img230/540/dscn1623jh0.jpg[/image]

içi
[image]http://img138.imageshack.us/img138/8686/dscn1624pf8.jpg[/image]

Tüm Görünümü

[image]http://img230.imageshack.us/img230/6599/dscn1625qm4.jpg[/image]

Kabalı Hale
[image]http://img230.imageshack.us/img230/206/dscn1626bl6.jpg[/image]

Vipracing -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 0:02:54)

Gayette iyi.El emeği göz nuru derler ya hani gerçekten öyle+ bana göre güzelde olmuş.İleride tam anlamı ile oturtunca sistemi insan kendi yaptığı şeye daha bir zevk ile bakar bilirim [:)]

PeGaSuS@01 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 9:01:30)

vay be süper olmuş hocam aslında bende aeracool t40 kasa alıcakdım nasip olmadı bloğa hortumları nerden olaştırmayı düşünüyosunuz

Naughty -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 11:50:49)

arkadan pci slotlarin oradan ulaşiyor şuan :) sistem çalişiyor sorun yok sadece elden geçmesi lazim bu prototip gibi bişey oldu. Kasayı Tavsiye etmem beş para etmez bende görüntüsüne kanip almiştim.

ylpc -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 16:19:46)

çok güzel olmuş[:'(]
ama pompadan önce bloğu değiştirmenizi öneririm performans çok daha fazla artacaktır[:'(]

wayerlatsou -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 18:20:47)

eline emeğine sağlık çok güzel olmuş benim kendi yaptığım ahşap kasada böle alttarfına böle bölme yaptım ilerde su soğutmaya gewçecem diye ama duruyo ölee boş boş değerlendirmek lazım bi ara [;)]

DiabloXT -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 18:41:42)

Çok güzel olmuş,benimki gibi ortalıkta gezmesinden iyidir.
Benim de böyle birşey yapma fikrim vardı ama uygun malzeme bulamadım...[sm=akuma.gif]

Güle güle kullanın...Bu arada radyatörümüz bire bir aynı[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

SeVeRaL -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 19:34:19)

Güzel olmuş eline sağlık [:'(]

Resimlerde su haznesine giren hortumda kırık bir nokta var, umarım daha sonra onu düzeltmişsindir.

ToffieBoi -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 19:42:53)

Cok guzel olmus, eline saglik. Iyi dusunmussun..

Ama elindeki guzel kasayi parcalamak yerine satip, daha ucuz bir kasa alip, aradaki farkla da diger parcalari degistirip yapabiliridn[sm=icon_smile.gif]

SSH -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (30 Nisan 2008; 22:25:20)

Güzel olmuş eline sağlık. [:'(]

mehmet328 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (1 Mayıs 2008; 1:07:04)

hayırlı olsun ön fanı dışarı koysan daha güzel durur

mc.kork -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (2 Mayıs 2008; 2:53:07)

temiz işçilik olmuş ve tatlı olmuş eline saglık tamamen bitmiş halini tatlı olacaktır baya aklında bişey yapma planı yoksa o box ın ön tarafınıda siyaha boyamanı tavsiye ederim[:'(] kasanın içinede bi el attınmı cillop gibi olur[sm=s15.gif]

Naughty -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (2 Mayıs 2008; 23:07:05)

bu prototipti zaten arkadaşlar :D. öntarafa panel yaptim görünce beğeneceksiniz haftaya tamamen bitmiş halini koyacağim şimdilik bukadar :). Anakartimi bozdum yanlişlikla p5b deluxe oyüzden bilgisayarsizim biraz :D . anakartim gelsin oc ve isi değerlerinide yazacağim.

mehmet328 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (2 Mayıs 2008; 23:53:32)

geçmiş olsun[sm=s20.gif]

aliyaka -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (3 Mayıs 2008; 3:33:57)

o ilk resimde kasayı kestigin aletin adı ne? hangi dukkanlarda bulunur abi?

SSH -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (3 Mayıs 2008; 12:14:02)

quote:

Orjinalden alıntı: aliyaka

o ilk resimde kasayı kestigin aletin adı ne? hangi dukkanlarda bulunur abi?

dremel ile kesiyor orada praktikerde koçtaşda vb.. gibi yerlerde bulabilirsin.

olympiatiger -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (13 Mayıs 2008; 12:12:35)

Bende 2 ay kadar bole bir tasarım yaptım kasayı kestim senin yaptıgın gibi bir kasa yaptım
ancak vakit yetersizliğinden hala kenarda yatmakta [:D]

Ellerine saglık gercekten cok güzel olmuss
Bi ara bende benimkini tamamlıyam bari [;)]

mehmet328 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (13 Mayıs 2008; 23:17:16)

bendede ne işler var daha yapılacak ama vakit yok malesef haklısın

10 sene sonra emekli olsamda kurtulsam vaktim olur ozaman inşallah

Confusion -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (14 Mayıs 2008; 11:28:55)

elindeki malzemenin kalitesini ve güzelliini sonuna kadar kullanır çok başarılı bi cihaz ortaya çıkarırsın umarım!!!

bol şans

AnseLmo82 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (16 Mayıs 2008; 11:33:36)

kanky sen emekli olsanda ben olamam o yüzden 20 sene beklemek lazım 50 yaşında tr o/c şampiyonu olacaz gibime geliyo [sm=s17.gif]

mehmet328 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (17 Mayıs 2008; 20:32:26)

sen meraketme kanka 5 sene içinde milyon yuro ve milyon dolarlar miras kalıyo ozaman yaparız bi manyaklık bu halimizle tr de tek sayılabilecek şeylere sahipsek iyi günler ilerde diyelim[8D]

hedefimiz herkeze faydal olacak 1 şeylere imza atmak kocaman 1 overclock merkezi kurmak

AnseLmo82 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (17 Mayıs 2008; 21:03:34)

işte onda haklısın kanky o merkezi kurunca gözüm açık kalmaz herhalde o/c siz pc kalmasınnnnn[sm=s16.gif]

break_dans_34 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (18 Mayıs 2008; 9:09:23)

bence ıyı olmus elıne saglık hemde on numara

Naughty -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (19 Mayıs 2008; 20:07:58)

arkadaşlar yarin son halinin resimlerini yoluyacağiim baya birşey daha ekledim onlarida görürsünüz.

mamo99 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (19 Mayıs 2008; 20:35:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

arkadaşlar yarin son halinin resimlerini yoluyacağiim baya birşey daha ekledim onlarida görürsünüz.

çok güzel olmuş bekliyorum resimleri merakla

Naughty -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (25 Mayıs 2008; 4:17:32)

arkadaşlar maddi bakimdan dolayi bitiremiyorum kutuyu ama bu pompanin sesi öldürecek beni :). sessiz ve güçlü bir (UCUZ) bildiğiniz pompa varmi? birde CPU bloğu ne almaliyim

System_muro -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (25 Mayıs 2008; 10:34:56)

vaay demek o radyatör ile oluyor ben tofaş servisinde çalışıodum bizim ustanın yanına gidimde 2 el sağlam bir klima radyatörü istiyeyim birazda antifiriz nede olsa beleş [sm=bigdance2.gif]

mamo99 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (25 Mayıs 2008; 11:42:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

arkadaşlar maddi bakimdan dolayi bitiremiyorum kutuyu ama bu pompanin sesi öldürecek beni :). sessiz ve güçlü bir (UCUZ) bildiğiniz pompa varmi? birde CPU bloğu ne almaliyim

bende aynı pompayı kullanıyorum altına sünger koyarsanız çok yumuşak olmasın ses fln kalmıyo şu anda pompanın sesi sıfır bende ha bide hala çıkarıyoosa pompanın üstüne ağırlık gibi bişi koyun bende titreşim değilde ince bir ses kaldı vızz diye çok zor duyuluyodu onuda üstüne bişiler koydum oda gitti sıfır ses şu an

mehmet328 -> Cevap: SOGUK KUTU MODU- Yeni BİRŞEYLER YAPTIM :D (25 Mayıs 2008; 14:05:13)

doğru şekilde çözmüşün mam0 99 kardeşim[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.390625