Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Müzikçaların Hoparlörler TV ye uyar mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Müzikçaların Hoparlörler TV ye uyar mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
furkan-hakan

29 Nisan 2008; 23:19:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese iyi akşamlar... Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var; yeni aldığım televizyona evdeki pek kullanmadığım müziksetinin (eski büyük radyo teyp) portatif olan büyük hoparlörleri var ve tv nin ses girişlerine biraz zorlanarak takılabiliyo ancak ben çalıştıramadım acaba girişler tam uyumlu değil mi? Ben bu konularda biraz cahilim de bağlantıyı nasıl yapabilirim?

ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅F̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]●[̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ
akyurt

30 Nisan 2008; 0:50:40 

eger hoparlorun cıkısları aux ıse baglayabılırsın fakat
yukseltıcı kullanarak baglaman gerekır orn:anfı ıle baglarsan hoparlore bır sey olmaz
dırek baglanırsa tvnın ses cıkısını yakarsın hem hoparlorun yanar.
hoparlorun aux cıkıslı ıse scart gırısı ıle baglarsın dırek baglamanı tavsıye etmem..

OZ SİLİCİ
furkan-hakan

30 Nisan 2008; 1:25:58 

kardeş dedim ya bu konularda cahilim bağışla aux çıkışı ne oluyor biraz daha açıklar mısın?

ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅F̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]●[̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ
akyurt

1 Mayıs 2008; 0:53:53 

quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

kardeş dedim ya bu konularda cahilim bağışla aux çıkışı ne oluyor biraz daha açıklar mısın?

aux cıkısları senın vcd yı bagladıgın(tv nın arkasındakı scart gırısı) 3 adet renk bulunan kabloların ucuna aux denıyor
kırmızı-sarı-beyaz kablolar
beyaz-kırmızıdan ses alırsın
sarı dan goruntu alırsın
bunun için cevirici olması lazım(anahtarlı scart(ın-out) ozellıgı olan scart)lar mevcut
bunlarla cevırebılıyorsun
bilmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp

OZ SİLİCİ
furkan-hakan

1 Mayıs 2008; 11:23:35 

çok sağol

Contrbas

1 Mayıs 2008; 16:38:22 

quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

Herkese iyi akşamlar... Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var; yeni aldığım televizyona evdeki pek kullanmadığım müziksetinin (eski büyük radyo teyp) portatif olan büyük hoparlörleri var ve tv nin ses girişlerine biraz zorlanarak takılabiliyo ancak ben çalıştıramadım acaba girişler tam uyumlu değil mi? Ben bu konularda biraz cahilim de bağlantıyı nasıl yapabilirim?

Ben sana daha farklı açıklayayım olayı. Aux çıkışı falan kafana takma.

Bahsettiğin hoparlörler müzik setinin amfi katından beslenir. Eğer senin televizyonunun arkasında hoparlör çıkışı yoksa yani şöyle yanında hoparlör resmi olan çıkş yoksa sakın o hoparlörleri televizyonuna bağlama. Scart bağlantı yaparak falan bağlayamazsın. Bağlarsın da çıkışlarını yakarsın. Anca şu bir alternatif. Eğer amfin varsa televizyonunun scart çıkşından amfiye alırsın amfiyle de hoparlörlerini beslersin. Ama hoparlörlerini televizyona direkt bağlama. Dediğim gibi eğer hoparlör çıkışın yoksa televizyonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contrbas -- 1 Mayıs 2008; 16:37:54 >

Bu alemin en manyak SONY manyağı benim...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Müzikçaların Hoparlörler TV ye uyar mı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Compex 2007 : ASUS Standı
Compex 2007 : ASUS Dizüstü Standı Röportajı
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç