Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tv-Ekran kartı uyumsuzluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Ekstrem / İnce ayar >> Tv-Ekran kartı uyumsuzluğu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caca4123

29 Nisan 2008; 22:56:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,bilgisayarımda Xfx marka 8800GTX var ve bu da samsung'un LE37M87BD full hd model bir 37inçlik tv'ye bağlı ancak zaman zaman vista açılırken görüntü sürekli gelip gidiyor ve televizyonun mavi ekranı çıkıyor ben de reset atmak zorunda kalıyorum ve ilginçtir bu problemi arada bir yaşıyorum henüz bir çözüm bulamadım ekran kartı driver'larımı çok kez güncelledim ancak yine de bir değişiklik yok bilgisayar kafasına estikçe aynı şeyi yapıyor bu arada kullandığım çözünürlük 1920*1080 ve de DVI portundan bağlı tv çünkü ekran kartının hdmi çıkışı yok...

şimdiden teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Ekstrem / İnce ayar >> Tv-Ekran kartı uyumsuzluğu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PS3: Uncharted video inceleme
Tropik bir ada, büyük bir hazine ve vurdumduymaz bir hazina avcısısı ile maceraya hazır mısınız?
Intel SantaRosa video inceleme
Intel in yeni dizüstü platformu Santa Rosa ve Monster T73FL901 mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir