Kuşkusuz Avrupa’da ki en meşhur spor kanalı Eurosport bu yıl yapılacak Pekin 2008 olimpiyatlarını HD kalitesinde izlememizi sağlayacak. Eurosport HD kanalı yayına 25 Mayıs 2008′de yapılacak Fransız Açık tennis turnuvası ile başlıyor.
Şu ana kadar 4:3 ekran formatında devam eden Eurosport’un SD yayınları da Eurosport HD kanalının yayına başlamasının ardından 16:9 formatında iletilecek.
Daha test yayınlarına dahi başlanmayan Eurosport HD kanalı şimdiden Türkiye, Portekiz, Polonya, İsrail ve İskandinav ülkelerinde ki digital paketler içerinde yer almak üzere anlaşmaların yapıldığını duyurdu. Ancak Eurosport'un hem Digiturk'te hem de D-smart'ta yayında olduğu düşünülürse kanal kimde kalacak emin olamadım...
dün akşam bu konu ile ilgili forumları karıştırırken EUROSPORT HD kanalının daha yayına girmeden bazı ülkelerin digital platformlarında bulunmak üzere antlaşmalar yaptığını bunların içinde Türkiyenin de olduğunu okudum. Bu sanırım şu anda bu alt yapıya sahip DT+ oluyor yoksa Dsmart bir sürprize hazırlanıyor olabilir mi?
dün akşam bu konu ile ilgili forumları karıştırırken EUROSPORT HD kanalının daha yayına girmeden bazı ülkelerin digital platformlarında bulunmak üzere antlaşmalar yaptığını bunların içinde Türkiyenin de olduğunu okudum. Bu sanırım şu anda bu alt yapıya sahip DT+ oluyor yoksa Dsmart bir sürprize hazırlanıyor olabilir mi?
saygılarımla..
Bana da DT gibi geliyor ama D Smartın da Türksatda hd yayın testlerine başladığı belirtilmişti.Yani D Smart da olabilir..
(HD)D SMART İLE DGITURK ALIRSA ŞIFRELI OLUR BUNLARDAN BİRİYLE İZLENİR KAYNAĞA GEREK YOK AKIL YÜRÜTEBİLİYORSAN SORUN YOK
Eurosportun hotbirdte kendi yayın paketi de var.Oraya geldiğinde Eurosportun o paketini izlemekte olanlar D Smart ve Digitürke ihtiyaç duymadan hd yayını da izleyebileceklerdir tabi hd reacever ve tv ile..
(HD)D SMART İLE DGITURK ALIRSA ŞIFRELI OLUR BUNLARDAN BİRİYLE İZLENİR KAYNAĞA GEREK YOK AKIL YÜRÜTEBİLİYORSAN SORUN YOK
Eurosportun hotbirdte kendi yayın paketi de var.Oraya geldiğinde Eurosportun o paketini izlemekte olanlar D Smart ve Digitürke ihtiyaç duymadan hd yayını da izleyebileceklerdir tabi hd reacever ve tv ile..
Bende hep şifreli çıkıyor şifresiz olanın frekansı nedir acaba ?
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
Şifresiz yok .TPS paketindeki ve cyfra+ paketindeki eurosportlar güncel emu ve key ile izlenebilmekte.Bazı uydudan güncelleme yapan seoul,redline gibi cihazlarda ve dreambox ve triple dragon gibi kart paylaşımı yapan cihazlarda da eurosport paketi izlenebiliyor..
hanki uydudan sifresiz izledigimi unuttum, bakarim. sana söyle diyebilirim astra1 veya astra 3 olacak.
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” M.Kemal ATATÜRK