Şimdi Ara

## Akasa'dan Yeni Ekran Kartı Soğutucusu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Akasa'dan Yeni Ekran Kartı Soğutucusu ##


    Hazırladığı yüksek performanslı soğutma çözümleri ve kasaları ile tanınan Akasa'dan performans odaklı ekran kartlarına yönelik olarak yeni bir soğutucu modeli geliyor. Firmanın anons ettiği yeni modelinin tam adı Vortexx NEO. SLI ve Crossfire desteğine sahip olan soğutucu 70mm'lik fan ile desteklenmiş durumda. 2500rpm dönüş hızına sahip olduğu ifade edilen fanın yanı sıra Akasa Vortexx NEO özellikle sahip olduğu UV duyarlı ve LED'li yapısı ile de dikkat çekiyor. Zira ürün bu iki önemli özelliği ile yüksek peformans meraklılarının ve modfiikasyon düşkünlerinin dikkatini çekebilir. ATi cephesinde X1800, X1900, Radeon HD 2600 XT (GDDR4), 2900 Pro/XT, HD 3850, HD 3870 modelleri ile uyumlu olan yeni soğutucu Nvidia tarafında ise GeForce 6800, 7800, 7900, 8800 GT, GTS 512 9600 GT ve 9800 GTX modelleri ile ile sorunsuca çalışabilmekte. Teral pasta ve 3*4-pin'lik adaptör ile gelen soğutucunun raflardaki yerini alması beklenirken fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.







  • Harika bir şey ama fiyatı uygun olursa ve soğutması gerçekten palitten iyi ise neden olmasın
  • süper ama performansına bakmak lazım soğutucu konusunda akasa fan hariç herşeyde başarısız
  • akasa bu işe iyice ısındı görsel açıdan gayet şık ürünler çıkarıyo performansıda bir o kadar şıksa eee daha ne olsun ayrıca görmeyeli özlemişiz seni sevgili editörümüz
  • referans tasarımdan iyi soğutamazsa şaşmam
  • ref. tasarımlara göre iyi soğutur...ama denemeden karar veremeyiz..
  • sessiz ve etkili bişeye benziyor, sıcak havayı dışarı atması da bir artısı, görüntüde hoş camlı kasalar için ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favo -- 29 Nisan 2008; 23:11:01 >
  • 6 kişi yorum yapmış ürüne ve bir kişi çıkıp ya bu tasarımda artık eskidi, Arctic Cooling bu modellerin üretimini bitirdikten sonra her firma kopyalamaya başladı dememiş...

    Artık forumdaki yorumlar fazlasıyla ilginçleşmeye başladı. Sanki artık firmalar değişik isimlerle kendi ürünlerini özellikle, övüp başka firmaların ithal ettiklerini kötülemeye başladı. Bu gidişat benim hiç hoşuma gitmiyor açıkcası. Forumda insanlar açıkca tecrübelerini paylaşmalı. Konu dışında yüzlerce mesaj atıp rütbe aldıktan sonra insanların tonla para döktükleri ürünler hakkında reklam amaçlı yalan yanlış bilgiler vermek ne kadar doğru sizce?
  • arkadaşlar affınıza sığınarak bu haber önceden verildi sanırım. yada ben başka siteden okudum eski haber yani neyse ii forumlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taliban

    6 kişi yorum yapmış ürüne ve bir kişi çıkıp ya bu tasarımda artık eskidi, Arctic Cooling bu modellerin üretimini bitirdikten sonra her firma kopyalamaya başladı dememiş...

    Artık forumdaki yorumlar fazlasıyla ilginçleşmeye başladı. Sanki artık firmalar değişik isimlerle kendi ürünlerini özellikle, övüp başka firmaların ithal ettiklerini kötülemeye başladı. Bu gidişat benim hiç hoşuma gitmiyor açıkcası. Forumda insanlar açıkca tecrübelerini paylaşmalı. Konu dışında yüzlerce mesaj atıp rütbe aldıktan sonra insanların tonla para döktükleri ürünler hakkında reklam amaçlı yalan yanlış bilgiler vermek ne kadar doğru sizce?

    Bende düşünüp duruyordum daha önce bunu nerde gördüm diye.




  • +1 artik degişse eskidi bunlar yeni tasarımlar yapsa akasa
  • BAK BENDE TAM ONU DİCEKTİM. TASARIM ESKİ TARZ. DAHA DÜN HD3850 ÜRERİNDEKİ YETERSİZ KALAN SOĞUTUCUSUNU ÇIKARIP
    ZALMAN'IN VF-900 TAKTIM. SICAKLIK NERDEYSE 20 DERECE DÜŞTÜ ABARTISIZ.
    GERÇİ YİNEDE TEST SONRASI YORUM YAPMAK DAHA İYİ OLUR.
  • Ben eski modelini 1950 pro da kullandım yaklaşık olarak 25 derece farketti kartın kendi sogutucusuna göre bu kadar düşürdüğünü görünce çok şaşırmıştım bence çok iyi bir soğutucu.
  • daha önceden verilmemişmiydi bu
  • @taliban

    hocam değişsin değişmesine, gelişsin tabi, de bi vga soğutucusu ne kadar değişebilir ki?
    aktif olmak zorunda, fan tabii ki gpu üzerine üfleyecek ve tabi ki sıcak havayı dışarı atacak. bu zorundalıkları gözönüne aldıktan sonra yapılacaklar, rengi, belki fan boyutu, belki kullanılan plakaların sayısının artması, büyümesi vs. olabilir. çok farklı tasrımlar beklemek yersiz.

    sonuna kadar haklısın, örnek vereceğim onlarca arkdaş var, sayı artırma amaçlı mesaj atan. fakat yorumu okuyan kişiler zaten bunun bir denli farkında oluyorlar. maalesef genel atmosfer etkileniyor ama, yapacak bişe yok, siteminde haklısın ve katılıyorum.

    Saygılar..
  • akasa bu işi iyibiliyor gercekten cokta tatlı bir goruntusu var
  • bana daha çok iceq serisini andırdı...
    kulaklarını çınlatalım his in
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tibuk

    akasa bu işi iyibiliyor gercekten cokta tatlı bir goruntusu var

    Görüntü mükemmlel gerçekten çok satar bence fiyatta uygun olursa
  • 70 mm'lik fan ve 2500 rpm dönüş hızıBu çok kafa ütüler.Görünümü güzel.Soğutma performansı iyi olabilir ama sessizlikte benim için önemli.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.