PureDepth, geçtiğimiz yıl Samsung firmasıyla yılların bilgi birikimlerini birleştirerek ürettikleri 46 inç MLD (Multi-Layer Display) LCD televizyonu kamuoyuna duyurmuştu. Teknoloji, ortak ışık kaynağını paylaşan iki veya daha fazla LCD katmanının birleşiminden oluşuyor. Bu da derinlik efektini (3D) ortaya çıkararak insanlara farklı bir deneyim yaşatıyordu.
Bugünlerde PureDepth'in Samsung ve Sanyo ile anlaşma imzaladığı söyleniyor. Bu anlaşmaya göre Samsung MLD teknolojisini cep telefonları için; Sanyo ise oyun çözümleri ve otomotiv elektroniği (örn: GPS sistemleri) için geliştirecek. MLD, özellikle mobil cihazlar için bir dönüm noktası olabilir.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli: Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. MEHMET AKİF ERSOY
tam olarak getirilerini görebilseydik iyi olurdu şahsen ben neyle karşı karşıya oldugumuzu cok net anlayamadım.birde iyi bir teknoloji olsaydı sanyo değilde cok daha büyük firmalar bu işe burunlarını sokarlardı diye düşünüyorum umarım daha ayrıntılı ve örnek teşkil edebilecek bilgiler bize ulaşır.
tam olarak getirilerini görebilseydik iyi olurdu şahsen ben neyle karşı karşıya oldugumuzu cok net anlayamadım.birde iyi bir teknoloji olsaydı sanyo değilde cok daha büyük firmalar bu işe burunlarını sokarlardı diye düşünüyorum umarım daha ayrıntılı ve örnek teşkil edebilecek bilgiler bize ulaşır.
sanyoyu küçük bir firma sanıo garibim