Şimdi Ara

Oyunlar nasıl 1080p Oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkasında 1080p destekli yazdığı halde oyunları 576p oynuyoruz.Ama Dashboard 1080p ve 1080p de kırçıllı oluyor.hayırdır anlamıyoruz.Bi ps3 alalım dedik hevesimiz kursağımızda kaldı ya sorun üstüne sorun :)

• tv marka model yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  • hocam resim koyarmısın rica etsem 1080p görüntünden.

acaba yazılımsal mı detekliyor tv 1080p yi?
  • tüplü tv demi oynuyosun sen bilader:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremx

tüplü tv demi oynuyosun sen bilader:)

Evet tüplü TV'de oynuyorum ne dalga geçiosun :)

Tv bu arkadaşlar: LE40N87BD

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/SAMSUNG/LE40N87BD-p-11662-c-10.htm
    http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE40N87BDX/XEU

Dashboard'da seçeneği 1080p'ye Hdmi kablosunu değiştirerek getirdim. Dashboard'da bir problem yok. O 1080p'de ve sanırım grandturismo5'te kırçıllanma dışında bir problem yok (Oyunun ekran görüntülerinde oyun gerçekten pürüssüz ve kusursuz 16x antialliasing açık gibi ama bende sıfır)

Gta4 filan 576p'de oynanıyor. Update falan bişey lazım mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Maqq

quote:

Orjinalden alıntı: keremx

tüplü tv demi oynuyosun sen bilader:)

Evet tüplü TV'de oynuyorum ne dalga geçiosun :)

Tv bu arkadaşlar: LE40N87BD

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/SAMSUNG/LE40N87BD-p-11662-c-10.htm
    http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE40N87BDX/XEU

Dashboard'da seçeneği 1080p'ye Hdmi kablosunu değiştirerek getirdim. Dashboard'da bir problem yok. O 1080p'de ve sanırım grandturismo5'te kırçıllanma dışında bir problem yok (Oyunun ekran görüntülerinde oyun gerçekten pürüssüz ve kusursuz 16x antialliasing açık gibi ama bende sıfır)

Gta4 filan 576p'de oynanıyor. Update falan bişey lazım mı ?

ps3 forumlarına biraz baktım bunun hakkında konular var 1080p oynanmıyor oyun fakat iyice inceliyoruz diye yazılmış.oyun 720p de rahatlıkla oynanıyormus arkadaşlar.isteyenler ingilizceniz varsa konu başlıklarıyla ps3 forum alttadır.bence inceleyin.
    Ps3Forum
    Ps3 GtaIV 1080p mode not working yazısıda burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 29 Nisan 2008; 23:11:40 >

• GTA4'ten ekran görüntüleri aldım, buyrun hiçte 1080p hatta 720p gibi bile gözükmüyorlar:

prff.. ne yapmalıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mmorpg oyunlar nasıl yapılır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3bin ytl lik tv den çıkan görüntü bu olamaz hoca ps3 ayarlarını tekrar kontrol et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4mula1

3bin ytl lik tv den çıkan görüntü bu olamaz hoca ps3 ayarlarını tekrar kontrol et...

kesinlikle
  • ps3 içinden kendi ayarlarini kendi seçtirttin dimi? alet sonçta kendi algiliyo yayın formatini
  • evet o yüzden bu çıkıyor :(

Ortada bir sorun olduğu artık ortada..

Sizce sorun neyde?

Ps3'te mi ? Televizyonda mı ?
  • tv'in için ps3 ayarlarını şöyle bir araştır derim ben. çok fark ediyor. samsung forumuna bakabilirsin. ya da google'da arat. samsung görüntü ayarları ile çok şey değişiyor. game mode 'açık mı bu resimleri cekerken. ayrıca oyunu açtıktan sonra tv kumandanda info tuşuna bir bas bakalım oyun tv'de hangi modda açılmış. ondan sonra bakarız.
  • bence de info tuşuna bakstıktan sonra ekran görüntüsünü al
  • infoya basınca çözünürlük ve hz yazıcak sol köşede
    bak bakayım orda ne gösteriyo 1280x720 60hz yazıyo bende genelde ama benim samsumg full hd deil!
  • N Serisi Full HD modellerdendir.Bence ayarlarınızı bir kez daha gözden geçirmenizde yarar var.
  • 1280x720 @60hz yazıo bendede =(
  • TV Samsung sanırım, görüntü ayarlarını dinamik mod yapın eğer öyle değilse. Ben bu SS lerdeki kadar kötü görüntü aldığınızı düşünmüyorum, fotolar çok kötü çekilmiş + GTA IV grafiksel olarak çok iyi bi oyunda değil, PSN den başka oyunların demolarını çekerek, başka oyunlardada deneyin bunu.

Sorun varsa mutlaka anlaşılır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • fotoları n73 ile çektim ve cidden bu kadar kötü görüntü alıyorum.Oyun modunda olduğu için dinamikğe alamıyorum.Oyun moduna al diolar =(
  • Nasıl yani? Benim tanıdığım herkes Oyun Modunda çok kötü görüntü aldığını, Dinamik Modda kullandığını söylüyor konsol ile oynarken
  • Tamam bende dinamik yaptım, ama 16:9 değil, 11:49 yazıyor. Ne bu şimdi ? Bunla alakalı nasıl bir problem yaşarım ?

Birde PS upscaler özeliği ne ? Onu full/normal/off yaparsam ne değişir? İlgin için sağol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.