Şimdi Ara

Bölüm Adminleri ve Modlarına bir öneri.. Üyelerden Destek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar bölmünde istenilen bilgilere ulaşmak biraz zor diye düşünüyorum, (tabii bu benim fikrim katılan olur veya olmaz o ayrı bir konu)

Benim üye arkadaşlardan istediğim destek, Bölüm Adminlerinden ve Modların ise bize yardımcı olmalırını istediğim konu şudur;

Nasıl Cep Telefonu bölmünde Markalar ayrılmış şekilde bölümlenmiş ise örnek;

Nokia | Sony Ericsson | Samsung | Motorola | Benq Siemens | LG Mobile | Diğer Markalar ve Konular

Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar bölümüde o şekilde ayrılsın diyorum

CANON / SONY / NİKON / PANASONİC vs vs gibi yani.. Hem bu sayede yeni Cihaz alıcak olan aradaşlarımız ve kullanıcı arkadaşlarımız aradığı bilgiye daha çabuk ulaşmış olurlar....

Ben Admin ve Mod arkadaşlardan bize bu konuda yardımcı olmalarını taleb ediyorum, tabii üye arkadaşlardanda destek bekliyorum..

saygılarımla.

• Gerçekten çok iyi olur.Profesyonel fotoğrafçılık hakkında zaten birşey bilmiyorum birde böyle karışık olunca iş iyice zorlaşıyor...
  • bu durum bir ara göz önüne alınmışdı fikir benden cıkmışdı .

dostum ozaman herkez bir birinden ayrılıcak nokia simens samsung bölümünde kaç üye var.

burada kaç üye var şimdi burada 100 üye varsa online olan orada 10 bin üye var şimdi sen burada
    samsung bölümüne nikon bölümünden yardımcı olucak arkadaşları engellemiş olcaksın. burada üye sayısı az oldugu için belli başlı kişiler onliny oluyor ve onlarda her hangi bir soruya cvp verebiliyor .

bence hiç bu işe kalkışma modlar silicekdir bu konuyu
  • Bir konuda bunu ben de söylemiştim ama sonuç çıkmadı..
  • kad_kad arkadaşım iyide sen ana başlığa yani Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar bölümüne girdiğin zaman zaten bütün topicleri görebiliyorsun ve bütün üyeleride görüyorsun...

ama bu bölümler ayrılırsa istediğin bilgiye ve bakmak istediğin Topiclere daha kolay ulaşacaksın...

yani onun öyle bir sorun olucağını sanmıyorum... mesela dün arkadaşım Sanyo aldı yaw kaç dk aradık sanyo topiclerini taa 7 sayfada bulduk... arama yap diyeceksin oda pek doğru sonuçlar vermiyor...
  • evet çok denendi böyle olsun diye fakat olmadı.sessiz sakin karışan eden yok böle de devam ediyor topik diyenlerde oldu.

ayrılırsa çok marka olur : CANON / NİKON /SONY/ PENTAX/PANASONİC/FUJİ/SAMSUNG/SİGMA/KODAK/HP/OLYMPUS/BENNQ.......
    belli başlılarını yazsak diğerlerinide diğer die ayırsak orada çorba olur ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

kad_kad arkadaşım iyide sen ana başlığa yani Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar bölümüne girdiğin zaman zaten bütün topicleri görebiliyorsun ve bütün üyeleride görüyorsun...

ama bu bölümler ayrılırsa istediğin bilgiye ve bakmak istediğin Topiclere daha kolay ulaşacaksın...

yani onun öyle bir sorun olucağını sanmıyorum... mesela dün arkadaşım Sanyo aldı yaw kaç dk aradık sanyo topiclerini taa 7 sayfada bulduk... arama yap diyeceksin oda pek doğru sonuçlar vermiyor...

ben bişey demiyorum öle olmasını zaten bende senın gibi istemişdim ...

sonuç ney aynı deyişen bişey yok o yüzden öle dedim yoksa bişey yok ortada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde şöyle birşey var Fotoğraf makinesi cep telefonu gibi değil yani çok sık değiştirmiyoruz...
    ama kullanmaya gelinde Fotograf makinesi daha zor yani her türlü ortamda çekim modları değişiyor, buda bilgiye daha çok ihtiyaç duymamızı gerektiriyor...
    mesela Panasonic bir sürü modeli var
    Canon öyle, Samsung un öyle...
    mesela Canon bölümü olmuş olsa genel olarak en çok kullanılan Modellerin Topicleri ayrı ayrı olsa daha güzel olur
    aynı şekilde Panasonic ve Samsung vs bunların içinde geçerli...

Mesela Lumix Topluğu diye bir Topic var çok güzel ama model karışmış çekilen resimlere bakıyorsun acab hangi modele ait, yani bunun gibi bir sürü sorunla karşılıyoruz....
  • şunuda bilginize sunayım chiller kardeş.

zaten örnek vereyim mesela bak samsung markasının kendi modelleri arasında tümünün ayrı ayrı konuları mevcut zaten canonunda nikonunda öyle. kullanan arkadaşlar zaten gerekli bilgiyi vermiş ve kullanan arkadaşlar o konu üzerinden devam ediyor senşunumu diyorsun

nikon bölümü

d40 d50 d80 v.b ......

canon

a530 a40 a550 ....

samsung s630 s730 s850 s830 ....

misal bölemi demek istiyosun

edit . not cekim tekniklerini üst konuda göre bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 29 Nisan 2008; 21:39:54 >
  • kad_kad yok yaw o kadarda abartılı olur, ben bölümler ayrılırsa model topiclerine ulaşmak daha kolaylaşır demek istemiştim..

• işallah olucak
  • Ben bu konuyu üst yönetime ilettim.
    İlk toplantıda karara varacağız.
    Hatta konulacak markalarıda belirledim.

15 Nisan 2008 tarihinde görüştüm.
    Başlıklar şöyle

Nikon
    Samsung
    Fujifilm
    Kodak
    Canon
    Panasonic
    Sony
    Olympus
    Casio
    Pentax
    Hp
    Diğer Markalar
  • Hadi bakalım hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır..

ömerözkan Bölüm Modumuz olarak ilgilendiğiniz için teşekkürler, bence Başlıklarda yeterli ve isabetli olmuş..
  • İyi mi olcak kötü mü ikilemde kaldım açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

İyi mi olcak kötü mü ikilemde kaldım açıkçası

Şimdiki halinden daha iyi olacağı kesin.
    Ana başlıkların altında yer alacak markalarda arama ve konuları okumada kolaylık sağlanacak.
    Fotoğrafları eklerken kotalı arkadaşarımızı göz önünde bulundurarak fotoğraf ekleyelim.
    Karmışık gözüken bölüm daha düzenli hala gelecek.
    Yeni konu açmadan öncede biraz arama ve araştırma yaparsak herşey daha güzel olacak.
    İyi forumlar
  • quote:

Yeni konu açmadan öncede biraz arama ve araştırma yaparsak herşey daha güzel olacak.

Şu olayı bi halledebilsek zaten hiç bi sorun kalmicak
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Şu olayı bi halledebilsek zaten hiç bi sorun kalmicak

Sizlere düşen bu tip konuları şikayet et özelliğini kullanarak bize iletmeniz.
    Kısa zamanda gereken işlemi yaparız.
  • Ana başlıklar altında toplanan mesaj yığınları nedeniyle arama fonksiyonu da iyice etkisini kaybetmeye başladı. Bir marka içinde bir çok model tartışılıyor ve karşınıza çıkan arama sonucu o mesajlar içinde tek başına kalmış bir mesaj olabiliyor. Yani illaki o konunun onlarca sayası arasında ileri-geri yapmak gerekiyor.

Ha bir de dh araması artık iyi sonuçlar vermiyor bunu da belirteyim. Örneğin bugün Kodak M873 modeli ve Samsung L100 modelleri hakkında bir çok kombinasyonda arama yapmama rağmen hiç bir sonuç çıkmadı karşıma. Bu durumda bana düşen, onlarca sayfa uzunluğundaki KODAK konusunu okumak. Peki benim hedeflediğim konu dışında kalan yüzlerce gerekli gereksiz mesajı saatlerimi harcayarak okumam ne kadar mantıklı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Şimdiki halinden daha iyi olacağı kesin.
    Ana başlıkların altında yer alacak markalarda arama ve konuları okumada kolaylık sağlanacak.
    Fotoğrafları eklerken kotalı arkadaşarımızı göz önünde bulundurarak fotoğraf ekleyelim.
    Karmışık gözüken bölüm daha düzenli hala gelecek.
    İyi forumlar

Ana konularda ; Foto ekleyen arkadaşlarımız tam boyutlarını ekliyor.Bunun için yaptırım uygulanacakmı. defalarca (şahsım) uyarmamıza rağmen, ısrarla ekleyenler mevcut. (özellikle Casio ve makroda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Nisan 2008; 1:45:55 >
  • Şu iş hallolmadı mı daha yav??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.