çarpmazzz ama ufak bir ilave ile acayip çarpar. ama öldürmez korkmayın
eski adaptörlerinizin içerisinden çıkan bir trafonun 220 volt çıkan uclarını 50 cm.lik kablo ile uzatarak arkadaşınızın eline verin sonra diğer düşük voltaj çıkan iki uç arasına bağlayacağınız kablonun bir ucunu pilin eksi ucuna sabitleyin diğer kabloyu ise pilin + ucunu değirip çekin
tam olarak anlamadım ama izmirde böyle ürünler satılıyordu 5 ytl civarındaydı.İçini açtığımda ise 1 adet ufak trafo,1 adet kondansatör ve 4 adet 1.5V pil çıkmıştı
araç farlarının içine modifiyecilerin taktığı çakar lamba(flash) da sağlam çarpıyor. kol koptu sanıyor insan. ama şakayı bunlarla yaparsanız kesin kaka olur.
o trafodan bişey olmaz ama bahsi geçen neon trafoları, flaşör trafoları çok yüksek gerilim fakat düşük akım üretirler ve tehlike riski yüksektir. bu sistemle anca arkadasınızı keklersiniz
o trafodan bişey olmaz ama bahsi geçen neon trafoları, flaşör trafoları çok yüksek gerilim fakat düşük akım üretirler ve tehlike riski yüksektir. bu sistemle anca arkadasınızı keklersiniz
Ahmet abi kasamda bulunan neon ısıklar bozuldu.Bende o trafonun bulunduğu küçük kutuyu açtım.Elimi devreye yaklaştırdım(Değdirmedim arada 3 cm felan vardı).Mavi bir dalga gibi birşey parmağımın ucuna değdi parmağımı çok kötü yaktı.O devreyi yapamaz mıyız?Resmen parmağımla devre arasında mavi bir köprü kuruldu
şaka yollu çarpanı olmadı ama falşı sökmüştüm. pil de takılı değildi sağlam çarptı.
araç farlarının içine modifiyecilerin taktığı çakar lamba(flash) da sağlam çarpıyor. kol koptu sanıyor insan. ama şakayı bunlarla yaparsanız kesin kaka olur.
Flaş çarpmıyor ki, hoplatıyor adamın feleği şaşıyor ve şaka olmaktan çıkıyor. tecrübeyle sabittir
Samet o devreyi tasarlamaya vakit yok ancak o devre zaten sağlam seni çarpabildiğine göre kasada 12V molex lere bağladıgın kabloyu aç, kalem pil bağlamayı dene, ancak onda + - polarlaması vardır. Ters baglarsan çalışmaz. Bide kalem pille dene bakalım çalışacakmı
bu gece sıradan ev ahalisini çarptırdım babama ilk basta çarpılmadın mı falan yapıyom şakadan yok ne çarpılacak bi şey yapamazsın falan dedi. sonra pili verince attı elinden kabloyu bi kovalamadıgı kaldı bana hain evlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicaleus -- 1 Mayıs 2008; 8:15:43 >