bi kaç h köprüsü ve ucuz bir mikrodenetleyici ile hem step sürücüsü hem de mikrodenetleyici kartı aradan çıkar.. sadece program biraz karışıklaşır ama maliyet oldukça düşer.. staj yaptığım yerde 3A step sürücüsü 80usd ye satılıyor.. benim söylediğim yöntemle 3 motorluk sürücü 30-40 ytlyi geçmez..
CNC Projesi durmuş gibi görünüyor. Daha mekanik ve program kısmına başlayamadım ama mikro adım motor sürücüler hazır. x,y,z sürücülerini de USB üzerinden sürmeyi düşünüyorum.
Hoby olarak CNC yapacak arkadaşlar,ülkemizde çok yerden parça temin edebilirsiniz,tabii bazi internet sitelerindende, www.ebay com sitesine STEPPER MOTOR yazıp girerseniz istediginiz şekilde motor ve parcalar temin edebilirsiniz,getirmeyi ise www.amerikadaniste.com sitesin getirtebilirsiniz yada bir yakınınıza ısmarlarsanız bir bakmanızda yarar var derim. herkese kolay gelsin
CNC Projesi durmuş gibi görünüyor. Daha mekanik ve program kısmına başlayamadım ama mikro adım motor sürücüler hazır. x,y,z sürücülerini de USB üzerinden sürmeyi düşünüyorum.