yeni kasamı yapınca elimdeki Asus kasayı modlamaya karar verdim ve bugün bazı ufak tefek işler yaptım öncelikle flexi için yan kapağı kestim elimdeki eski her tarafı fleximi ölçü olarak kullandım vida yerlerini ayarladım ve kasayı içinin boyanması için söktüm ama bir türlü hangi renge boyayacağıma karar veremiyorum önerilerinize açığım bir kaç foto çektim aşağıda
aynı kasamız ve ıcını bıle nerdeyse aynı yapmısın ama sahsen plıex daha takmadım senın pılekx pek hos durmamıs dıs dan içden yapsaydın ben de yanlıs kesım yaptım belkı dısarı koyarım senınkı gıbı sormak ıstediğim pilex neden aldın ben bı onu bulamadım onuda bulursam tam olucak ufak bı resım atıyım sana bak benımkıne bir de içindekı mavı ısıkları nerden buldun alırım bende ok...
aynı kasamız ve ıcını bıle nerdeyse aynı yapmısın ama sahsen plıex daha takmadım senın pılekx pek hos durmamıs dıs dan içden yapsaydın ben de yanlıs kesım yaptım belkı dısarı koyarım senınkı gıbı sormak ıstediğim pilex neden aldın ben bı onu bulamadım onuda bulursam tam olucak ufak bı resım atıyım sana bak benımkıne bir de içindekı mavı ısıkları nerden buldun alırım bende ok...
plexi reklam cılarda var mavi ışıklar otomobilk park lambası 12v beslameden çalışıyorlar