Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. Bu gün türkcellden bir eleman geldi kartını bıraktı bir şeyler söyledi ama konuya fransız olduğum için süre istedim.Bizden çatıya verici kurmak için 4-5 metrekare yer istiyor.Bu nedir şu an çatısında kurulu olan varmı.Nedir ne değildir.başta kanser olayı var artı evdeki elektronik cihazların etkilenmesi var.ben en üst katta oturuyorum aramızda bir tavan olacak. bu konuda yardım istiyorum.kurulu olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Konu acildir.
Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara şimdiden.
adam 4-5 bin ytl falan dedi yıllık diye duydum.Ben önce araştırim size dönerim dedim gitti.Araştırıyoruz bakalım ne sonuç çıkacak çevresinde kurulu olan yokmu yada kendisinde kurulu olan
ya parada önemli mutlakada paraya gelene kadar önce sağlık insana etkisi nedir. artı bu dalgaların dibinde olacağımız için elektronik cihazlar ne kadar etkilenecek.
bana denk gelmiyor yaw hiç düşünmem gel derim adamlar yıllık 4-5000 ytl. hatta daha fazla ücret veriyorlar. gönder bana kardeş..türkcell-avea-telsim- hangisi olursa bende müsait bahçe var oraya koyarız baz istasyonunu
Bizede gelmişlerdi gönderdik. Gittiler daha yüksek binaya kurdular. Sağlık konusunda şüpheliyim ama parada fena değil.
quote:
bana denk gelmiyor yaw hiç düşünmem gel derim adamlar yıllık 4-5000 ytl. hatta daha fazla ücret veriyorlar. gönder bana kardeş..türkcell-avea-telsim- hangisi olursa bende müsait bahçe var oraya koyarız baz istasyonunu
quote:
sağlık açisindan şuanda sorun yok... uzun vadeli sonuçlarını kimse bilmiyor
arkadaşlar herkesin öncelikleri değişir ama bence önce sağlık kurulu olan bulsak birde şu elektronik cihazlar üzerinde etkisi varmı öğrensek
Sağlık konusuna gelince, zaten etkisinin azalacağı kadar yüksekliğe kuruyorlar, bakanlıktan izin alınıyor böyle şeyler için. Herkeste aynı. Bence korkmayın kabul edin gitsin.
Sağlık açısından kısa vadede bir sorun olmasa da 20-30 yıl gibi uzun vadede çok büyük ihtimalle zararları olacaktır..
Ya ben bu görüşü anlamıyorum arkadaşlar..
Çevrenizde televizyon anteni, uydu, cep telefonu, yapay gıdalar, coladaki E bilmem ne numaralı katkı maddeleri, doktora a hastalığı için gittiğinizde yazdığı ilaçlar sonucu vucüdunuzda b hastalığının ortaya çıkması sorun değil de, sadece baz istasyonu mu sorun şu koca sinyal kirliliği bulunan ülkede?
hocam zararı olduğu kesin en çok zararın 15 metreye kadar etkiliyor gecen birisi daha sormuştu onada 15 bin ytle vereceklermiş bence 10bin ytlye anlaşın derim
bu paradan bana düşen pul olur 16 daire var.Para apartman giderlerine kullanılır zaten kişilere verilmez.Bence deymez gibi me geliyor.Araştırıyoruz.Arkadaşın biri 15 metreye kadar zararı olur demiş yani biz çünkü çatı katıyız tepemize kurulacak.Neyse hiç sıcak bakmıyorum ama yorumları bekliyorum.kurulu bir arkadaş yokmu.
bu paradan bana düşen pul olur 16 daire var.Para apartman giderlerine kullanılır zaten kişilere verilmez.Bence deymez gibi me geliyor.Araştırıyoruz.Arkadaşın biri 15 metreye kadar zararı olur demiş yani biz çünkü çatı katıyız tepemize kurulacak.Neyse hiç sıcak bakmıyorum ama yorumları bekliyorum.kurulu bir arkadaş yokmu.
kardeşim apartmanda 16 daire varsa pek para düşmez kişi başına benim fikrim ben en üst katta otursaydım kurulmasını istemezdim