Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türkcell çatıya verici kurmak istiyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Türkcell çatıya verici kurmak istiyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FİKRİM

29 Nisan 2008; 14:37:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. Bu gün türkcellden bir eleman geldi kartını bıraktı bir şeyler söyledi ama konuya fransız olduğum için süre istedim.Bizden çatıya verici kurmak için 4-5 metrekare yer istiyor.Bu nedir şu an çatısında kurulu olan varmı.Nedir ne değildir.başta kanser olayı var artı evdeki elektronik cihazların etkilenmesi var.ben en üst katta oturuyorum aramızda bir tavan olacak. bu konuda yardım istiyorum.kurulu olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Konu acildir.

Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara şimdiden.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

mustafa_(87)

29 Nisan 2008; 14:43:41 

ya sağlık açısından sorun yok deniyor para iste muhakkak 20 milyar gibi

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
FİKRİM

29 Nisan 2008; 14:56:12 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

ya sağlık açısından sorun yok deniyor para iste muhakkak 20 milyar gibi

adam 4-5 bin ytl falan dedi yıllık diye duydum.Ben önce araştırim size dönerim dedim gitti.Araştırıyoruz bakalım ne sonuç çıkacak çevresinde kurulu olan yokmu yada kendisinde kurulu olan

ya parada önemli mutlakada paraya gelene kadar önce sağlık insana etkisi nedir. artı bu dalgaların dibinde olacağımız için elektronik cihazlar ne kadar etkilenecek.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

gokhansar

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 14:59:29 

sağlık açisindan şuanda sorun yok... uzun vadeli sonuçlarını kimse bilmiyor

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 15:00:05 

bana denk gelmiyor yaw
hiç düşünmem gel derim adamlar yıllık 4-5000 ytl. hatta daha fazla ücret veriyorlar.
gönder bana kardeş..türkcell-avea-telsim- hangisi olursa bende müsait bahçe var oraya koyarız baz istasyonunu

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
UniLéE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Nisan 2008; 15:01:36 

Bizede gelmişlerdi gönderdik. Gittiler daha yüksek binaya kurdular. Sağlık konusunda şüpheliyim ama parada fena değil.

Fark ettiğinle Fark Yarat !
FİKRİM

29 Nisan 2008; 15:05:11 

quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

Bizede gelmişlerdi gönderdik. Gittiler daha yüksek binaya kurdular. Sağlık konusunda şüpheliyim ama parada fena değil.

quote:

bana denk gelmiyor yaw
hiç düşünmem gel derim adamlar yıllık 4-5000 ytl. hatta daha fazla ücret veriyorlar.
gönder bana kardeş..türkcell-avea-telsim- hangisi olursa bende müsait bahçe var oraya koyarız baz istasyonunu

quote:

sağlık açisindan şuanda sorun yok... uzun vadeli sonuçlarını kimse bilmiyor

arkadaşlar herkesin öncelikleri değişir ama bence önce sağlık kurulu olan bulsak birde şu elektronik cihazlar üzerinde etkisi varmı öğrensek

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

basturkemin

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 15:45:52 

Elektronik cihazlarda bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hayatımızda onlarca baz istasyonu var yaşadığımız çevrede ve zarar gören yok.

Sağlık konusuna gelince, zaten etkisinin azalacağı kadar yüksekliğe kuruyorlar, bakanlıktan izin alınıyor böyle şeyler için. Herkeste aynı. Bence korkmayın kabul edin gitsin.

Bana gelseler havada karada kabul ederim.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 16:10:50 

Sağlık açısından kısa vadede bir sorun olmasa da 20-30 yıl gibi uzun vadede çok büyük ihtimalle zararları olacaktır..

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@550/1600Mhz), 2 x Samsung 120 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
basturkemin

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 16:13:30 

quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

Sağlık açısından kısa vadede bir sorun olmasa da 20-30 yıl gibi uzun vadede çok büyük ihtimalle zararları olacaktır..

Ya ben bu görüşü anlamıyorum arkadaşlar..

Çevrenizde televizyon anteni, uydu, cep telefonu, yapay gıdalar, coladaki E bilmem ne numaralı katkı maddeleri, doktora a hastalığı için gittiğinizde yazdığı ilaçlar sonucu vucüdunuzda b hastalığının ortaya çıkması sorun değil de, sadece baz istasyonu mu sorun şu koca sinyal kirliliği bulunan ülkede?

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
hepsi1lesme16

29 Nisan 2008; 16:14:20 

hocam zararı olduğu kesin en çok zararın 15 metreye kadar etkiliyor gecen birisi daha sormuştu onada 15 bin ytle vereceklermiş bence 10bin ytlye anlaşın derim

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
piri.reis

29 Nisan 2008; 16:22:31 

bana 4-5 bin ytl verseler çatıya füze istasyonu bile kurmalarına izin veririm

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
UnreaCHaBLe

29 Nisan 2008; 16:45:33 

Apartmanda kaç daire var? size kaç para düşecek yani?
FİKRİM

29 Nisan 2008; 16:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

bu paradan bana düşen pul olur 16 daire var.Para apartman giderlerine kullanılır zaten kişilere verilmez.Bence deymez gibi me geliyor.Araştırıyoruz.Arkadaşın biri 15 metreye kadar zararı olur demiş yani biz çünkü çatı katıyız tepemize kurulacak.Neyse hiç sıcak bakmıyorum ama yorumları bekliyorum.kurulu bir arkadaş yokmu.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

DH|UnderTaker

29 Nisan 2008; 17:10:02 

16 daire varsa ve para hawaya gidecekse boşuna kabul edipde kendinizi riske atmayın üç kuruş için

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
çok geç

29 Nisan 2008; 17:12:43 

quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

bu paradan bana düşen pul olur 16 daire var.Para apartman giderlerine kullanılır zaten kişilere verilmez.Bence deymez gibi me geliyor.Araştırıyoruz.Arkadaşın biri 15 metreye kadar zararı olur demiş yani biz çünkü çatı katıyız tepemize kurulacak.Neyse hiç sıcak bakmıyorum ama yorumları bekliyorum.kurulu bir arkadaş yokmu.

kardeşim apartmanda 16 daire varsa pek para düşmez kişi başına
benim fikrim ben en üst katta otursaydım kurulmasını istemezdim

artık erken ya da geç değil tam zamanı...
Old_Town

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 17:58:35