Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
digiturk servislerin kolesi olmus

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> digiturk servislerin kolesi olmus Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lecoqtr

29 Nisan 2008; 13:10:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

baska bir thread'de basina gelenleri yazan arkadasa fazla yuklenilmis, ben de sessiz kalamazdim, bizim (sadece ben degil, sitedeki cesitli abonelerin) basimizdan gecenleri yazayim.

"sizin siteye baska servisten gelen olmus, biz artik size gelmeyiz" diyen bir servis dusunun, bunun karsiliginda "size baska servis gondermemiz imkansiz, konuyla ilgili sikayetinizi aliyoruz" diyen destek hatti da dusunun. saldim cayira, mevlam kayira hizmet boyle de bitmiyor. kablo tv'nin kilitli kutusunu kirip (suctur) oradan baglantilar yapan, digiturk kutusu baglantilarini da salkim sacak ortada birakan servisten bu cirkinligi duzeltmesini istersiniz, "bizim elemanlarimiz baglantiyi yapmak icin istedigi yeri kirar da yikar da" cevabi alirsiniz, defalarca aramadan sonra yeni bir kutu icinde derli toplu kablolar icin 600 kusur lira para isterler. onu da kabul edersiniz ama kimse tenezzul edip gelmez, defalarca aramak kar etmez, Digiturk musteri hizmetleri sikayetleri defalarca bikmadan alir, ilgilenecegiz der, baska bir servisin numarasini istersiniz, yine "size baska bir numara vermemiz imkansiz" derler, hakaret sayilmasa da cok kotu laflar edersiniz, yine bir cozum bulmaya calismazlar... digiturk'un soz geciremedigi servisin elemanlari "guzel bir yerde oturuyorsunuz, iyi birseyler verirsiniz artik" diyecek kadar aciksozludur.

iste digiturk budur, ustelik de d-smart karsisinda pacalari tutusmus sekilde musteri kacmasin diye yeni paketler cikarttigi siralarda oluyor bunlar.

kankys

30 Nisan 2008; 17:48:14 

servislerini çok iyi biliyorum onların.. beş para etmez.. zaten kapattım digiturk aboneliğimi kurtuldum servis rezaletinden.. geliyorlar yapıyorlar bişi iki gün sonra aynı sorun yine çağırıyorsun yine yüzsüz yüzsüz para istiyorlar..

işim olmaz digiturkle falan para tuzağı turksat uydum var yetiyorda artıyor.. film istersem internette dolu, +18 miki film istersem internette dolu.. turksat üzerinden sadece lig tv izliyorum digiturkle ordan yine bir bağlantım var ama bir sorun yaşamadım. çünkü bağlantıyı digiturk servisi yapmadı. herhangi bir sorunda da digiturk servisiyle muhattap değilim. o bakımdan iyi.

kısacası digiturkten kurtulduğum için mutluyum . digiturkten atıp tutuyor ama önce şu servislerine bir çözüm bulsun..

servislerin eline düşen yolunmuş kaza döner :)

maXimum
24 Jack Bauer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Nisan 2008; 19:19:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kankys

servislerini çok iyi biliyorum onların.. beş para etmez.. zaten kapattım digiturk aboneliğimi kurtuldum servis rezaletinden.. geliyorlar yapıyorlar bişi iki gün sonra aynı sorun yine çağırıyorsun yine yüzsüz yüzsüz para istiyorlar..

işim olmaz digiturkle falan para tuzağı turksat uydum var yetiyorda artıyor.. film istersem internette dolu, +18 miki film istersem internette dolu.. turksat üzerinden sadece lig tv izliyorum digiturkle ordan yine bir bağlantım var ama bir sorun yaşamadım. çünkü bağlantıyı digiturk servisi yapmadı. herhangi bir sorunda da digiturk servisiyle muhattap değilim. o bakımdan iyi.

kısacası digiturkten kurtulduğum için mutluyum . digiturkten atıp tutuyor ama önce şu servislerine bir çözüm bulsun..

servislerin eline düşen yolunmuş kaza döner :)

aynen doğruda ben 8 yıldır üyeliyim yani hiç şikayetçim olmadı fakat sinema paketten çıkardım çünkü güzel film yayınlanmıyor.

İnternetten çok güzel filmler doluuuu
Hem izliyorsunuz hemde indirebiliyorsunuz harika işte sinema paket ücreti vermene hiç gerek yok. Aslında bende digitürk kapatmak istiyorum ama ne zaman beklemedeyim d-smart mı alsam redline mi alsam yada başka şeyden mi alsam

kankys

30 Nisan 2008; 20:14:22 

digiturk te sorun yaşamayabilirsiniz şansınız varmış.. yaşarsanız zaten sorunu serviste yaşıyorsunuz.. çoğu adam gibi hizmet vermiyor gözlerini para bürümüş.. kendi yaptıkları hatayı bile 2 gün sonra kabul etmeyip extra para istiyorlar ne diyim daha..

yaptıysan bir hata 2 gün sonra bunu kabul et ve müşterini memnun et ama nerde.. kendi yapıyor kendi bozuyor parayı ödeyen biz oh ne güzel memleket..

sorun yaşamadığın için sen şanslısın öp başına koy.. bunlarla muhattap olunmaz yoksa inan bana ..

maXimum
bodrumlu2

1 Mayıs 2008; 10:02:33 

quote:

Orjinalden alıntı: kankys

digiturk te sorun yaşamayabilirsiniz şansınız varmış.. yaşarsanız zaten sorunu serviste yaşıyorsunuz.. çoğu adam gibi hizmet vermiyor gözlerini para bürümüş.. kendi yaptıkları hatayı bile 2 gün sonra kabul etmeyip extra para istiyorlar ne diyim daha..

yaptıysan bir hata 2 gün sonra bunu kabul et ve müşterini memnun et ama nerde.. kendi yapıyor kendi bozuyor parayı ödeyen biz oh ne güzel memleket..

sorun yaşamadığın için sen şanslısın öp başına koy.. bunlarla muhattap olunmaz yoksa inan bana ..

Evet hakkını arayan bir kişi olmazsanız resmen soygunculuk yapıyor teknik servis..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
jujuuu

1 Mayıs 2008; 16:12:27 

teknik servise anten saga sola donmesi haric ne icin isiniz dusuyor ki ?

arti demek ki yardimci olmak istemiyolar belli bi asamadan sonra , adamlara niye atip tutuyosunuz , en iyisi hic cagirmamak bana kalirsa , zira kablo takmak , receiver ayari yapmak vs bu foruma uye olmak kadar kolay seyler

adamlar da size terslenmek istemedigi icin kibarca gecistirmisler demek ki..

kutulari kirip baglanti olayini tasvip etmek mumkun degil ama teknik gereklilikler buna cevaz veriyorsa ,sorunun cozumu adina yapmislardir

kankys

1 Mayıs 2008; 16:18:52 

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

teknik servise anten saga sola donmesi haric ne icin isiniz dusuyor ki ?

arti demek ki yardimci olmak istemiyolar belli bi asamadan sonra , adamlara niye atip tutuyosunuz , en iyisi hic cagirmamak bana kalirsa , zira kablo takmak , receiver ayari yapmak vs bu foruma uye olmak kadar kolay seyler

adamlar da size terslenmek istemedigi icin kibarca gecistirmisler demek ki..

kutulari kirip baglanti olayini tasvip etmek mumkun degil ama teknik gereklilikler buna cevaz veriyorsa ,sorunun cozumu adina yapmislardir

ne demek atıp tutuyorsunuz. atıp tutuyor muyuz biz şimdi.. digiturk ün bir teknik servis bölümü var değil mi bir sorun oldu mu gelip yapsınlar diye.. anteni sağ sola çevirmek için teknik servis aranmaz yani öyle mi .. ister sağ sola döndürürüm ister başka yöne.. başka çıkan arızayı da düzeltsinler diye çağırırız bu bizim hakkımız..

ee o zaman ücretini ödeyeceksin kardeş paşa paşa diyebilirsin ona da eyvallah ..

benim şikayetim yaptıkları işi iyi yapmamaları düzelttim dedikleri sorunun 1-2 gün içerisinde yeniden oluşması zaten ödediğimiz hizmet bedeline tekrar bir bedel çıkarmaları.. işte sorun bu..

güler yüzlü olmamaları abuk subuk konuşmaları ve baştan savma iş yapmaları da ayrı konu...

biz şimdi atıp tutuyoruz dimi.. insanlar ne zamandır yaşadıkları sorunları anlatırken atıp tutuyor oluyor.. işte aynen senin bu yaptığın gibi davranıyor teknik servisi digiturk ün .. atıp tutuyorsun diye lafı dinliyor bir tarafıyla sonra yarım yamalak iş yapıyor parasını alıyor iki gün sonra yine bozuldu deyince biz yapmıştık diye küstahca yanıt verip extra yine ücret istiyor..

biz atıp tutalım .. sen atıp tutmazsın kardeş madem öyle.. okiş .

maXimum
jujuuu

1 Mayıs 2008; 16:30:39 

bu solediklerinizi buraya yazmaniz atip tutmak .. soledigim o , ben teknik servis degilim , SITKIM siyrildigi icin de ruzgarda anten bile donse , catinin anahtarini kapicidan yonetici oglu olma forsu ile alip kendim ceviriyorum , cati da yapisi geregi guvenli , ayrica ben anteni cevirmek haric diye ozellikle not dustum ..

arizalar icin kurus vermeye degmez .. ki ben ilk digiturk kurulurken kabloya 20 metreden sonra para istediler diye , o parayi vermemek icin vestel teknik servis ile papaz olmus , adamlarin nerdeyse bogazimi sikcak hale gelmis olmalarina ragmen bedavaya isimi yaptirmis , hatta telefonu bile "bizi arayin" dediklerinde "ne aricam sizden telefon bekliyorum" diyip onlara odetmis biriyim

zaten soledigim su , bu adamlarin eline hic dusmeyin ...

konuya oteki yandan bakarsak , neticede adam demek ki o isi bastan savma yapiyor , ya da yapmak istemiyor ,sebebi neyse ne , neticede talep sizden geliyor , adam da lakayit bi sekilde gelip "hadi otur izle bole" dicek pozisyonda davraniyor , iyi hizmet vermedigine gore cagirmamak akil kari ..

benzer seyler araba servislerinde de gecerli , bose muzik sistemim bozuldu , arabada muzik dinleyemiyorum parcasi italyadan gelecegi icin ve servis bu parcaya ciddi bi para bayilacagi icin garanti hakkim da olsa isi savsakliyor , ben de is emir kartindan itibaren tam 1 ay sonra hukuki hakkim dogacagi icin sinsi sinsi bekliyorum ... daha evvel bi cok isimi bole cozdum , cok urun icin uyduruk bi ariza icin bire bir degistirttim bile ...

teknik servislere ters davranmamak icin hic muhattap olmamak en iyisi , yarin obur gun bi teknisyene bole dayanamayip hakli da olsan ve ters bisi solesen adam donup allah ne verdiyse sus artik diyip bi tane yapistirsa napicaksin ? o yuzden hic muhattap olmamak daha iyi , soluyoruz sonra kabahatli oluyoruz

kankys

1 Mayıs 2008; 16:39:32 

dostum buraya yazana kadar digiturk e de şikayet ettim.. ama kimi kimi şikayet ediyorsun. gözlerini para bürümüş müşteri memnuniyeti denen şey yok..

peki bu digiturk çanağında ya da her neyinde sorun varsa iki de bir sorunlu oluyor her allahın günü geliyorlar yine sorunlu ve boyna para talep ediyorlar yüzsüz yüzsüz..

şimdi 3 seneyi aşkın süredir türksat çanağı kullanıyorum. bir kez bile servis uğramamıştır bize.. 3 senedir bozulmuyor Allah nazardan saklasın..

işte digiturk ün neden arıza yaptığını daha iyi anlıyorum şimdi.. arıza yapsın ki iki günde bir parayı yolalım.. ama artık biraz zor yolarlar beni.. benden uzak Allaha yakın olsunlar.. platformuş başlarım platforma .. internette en güzel platformu kendi isteğime göre indiriyorum zaten.. oh be kurtuldum dünya varmış..

ben buraya yazdım diye atıp tutuyor olduysam eğer senin gözünde farketmez.. ben yaşadıklarımı anlattım.. sen nasıl algılamak istersen algılayabilirsin sorun değil.. inanki bu teknik servisten tek sorun yaşayan ben değilim.. kimi buraya yazar kimisi yazmaz.. amacım ne kimseyi karalamak ne başka bişi .. ama gerçekleri de söylemek zorundayım..

sen istediğin gibi tamir yapabilirsin uydunu .. saygılar sunuyorum.

maXimum
kankys

1 Mayıs 2008; 16:43:29 

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

teknik servislere ters davranmamak icin hic muhattap olmamak en iyisi , yarin obur gun bi teknisyene bole dayanamayip hakli da olsan ve ters bisi solesen adam donup allah ne verdiyse sus artik diyip bi tane yapistirsa napicaksin ? o yuzden hic muhattap olmamak daha iyi , soluyoruz sonra kabahatli oluyoruz

kimseye ters davranmadım sadece insanca bir hizmet bekledim.. onardım dediği hatanın ertesi gün yine ortaya çıkmasıyla tekrar para istememesini beklerdim. hata benim değildi. biraz güler yüz beklerdim. biraz samimiyet beklerdim.. beklediklerimiz çok şeyler değil.. herşey para değil.. haa gerçekten verilmesi gerekiyordur para verirsin.. ama ertesi gün yine aynı sorun olunca ee parasını ödedim 1 gün sonra niye para ödeyeyiym diye düşünüyor insan..

yoksa emin ol kimse servisle falan uğraşmak istemez.. kim dertsiz başını ağrıtsın ki.. herşeyden önce ne beklersin biraz güler yüz hadi onu geçtim biraz saygı.. çok şey mi bekliyoruz..

e şikayetimizi digiturk e iletince de tamam efendim konuyla ilgileneceğiz deniliyor değişen bir şey yok..

kapattım kurtuldum.. atıp tutmuyorum yani anlayacağın .. olurda biri okur falan utanır belki insafa gelir diye yazıyorum.. ve bu sorunu yaşayan insanlar varsa buralara yazmadılarsa bilsinler ki yalnız değiller diye yazıyorum..

maXimum
jujuuu

1 Mayıs 2008; 16:59:29 

icten yazmissin ..

oncelikle teknik olarak digi canaklarinin turksata donuk canaklara gore daha cok ariza yapmasi hakim ruzgarin canagin saftini kaydirmasina daha musait yonden esmesidir turkiye sartlarinda

malesef bunun pratik bir cozumu yok , kisin cok insan tamir ettirip ertesi gun yine yerine sabitlenmediginden dem vurur , ama canak az buz oynar ,yapilacak sey tekrar tekrar ayarlamaktir , biraz sans isi , binanin konumuna gore , biraz da canagin buyuklugu ile ilgili , ama turksatta bu daha az sorun olur

azimut acilari ve frekans yogunlugu sebebiyle en toleranssiz uydulardan biridi eutelsat (simdi bazi arkadaslar gelip burda "kardesim digital bisi , uydu yayini ya aliyodur ya almiyodur , ne alakasi var" fln diyebilir , ama malesef daha fazla teknik aciklama ile ugrasmak istemedigimden cvplamayacagimi pesinen soleyim)

teknik servis konusuna donersek .. en sevmedigim iki laf teknik servis ve garantidir ... o yuzden herseyi servissiz ve garantisiz alabildigim kadar ucuza almaya bakarim , hic bir zaman servis ve garanti icin odenen ek paralari hak eden hizmet alinamaz cunku

guleryuz filan beklemen normal , ama arkadasin deil ki adam , hani dedigim gibi ,orayi es geciosun , adam neticede catilara tirmanip da o isi yapmak istemiyor , cani sikkin , ugrasasi yok , ya da teknik bi imkansizlik var .. sebebi her ne ise , neticede olmuyorsa olmuyordur , eger olacak biseyi yapip tekrar bozuluyor ise , ve en onemlisi para da vermissen guler yuzu filan birak , aynen gecir lafi .. cunku yontem oraya kayiyor o asamadan sonra ...

niye bu kadar insancil yaklasiosunuz olaylara anlamiyorum , belki o adama "asabimi bozma 10 gundur tv izleyemiyorum , cik catiya hallet su anteni" demek gerekiyodur ? olamaz mi ?

kankys

1 Mayıs 2008; 17:13:24 

bir yerden sonra insanı da insanlığından çıkarıyorlar zaten.. çatıya çıkmak zoruna gidiyorsa, vaya bugün hava rüzgarlı çıkamayız yağmur yağıyor çıkamıyoruz diyorlarsa bu işi yapmasınlar..

bir doktor bugün havamda değilim ölümcül bu hasta ama ameliyat edemiycem yarın gelin diyebilir mi ?

insanın önce işine saygısı olsun ki , sonra karşındakine saygı göstersin.. ama bakıyorum da adamın ne işine saygısı var ne de karşındaki insana..

insan gibi davranırsın yine anlamazlar.. insanlıktan çıkınca da ne kaba adam olursun.. adam kendi yaptığına bakmaz ama sen iki laf edersin kaba küfürbaz bir insan olursun. :)

( örnek vermişsin eutelsat uydusu dönebilir falan benimki inanki çanak dönmesi falan değildi parçaları sorunlu veya yanlış yunluş takıyorlar bilemiyorum ama kesinlikle çanak dönmesi falan değil )
şu an Türksattayım bir kere ilk aldığımızda kuruldu 3 seneyi aşkındır kullanıyorum ne çanak dönmesi ne parça arızalanması yaşamadım. ha tabiki elektronik aletler veya rüzgardan dönebilir. itirazım yok. 1 günde bir alet arıza verirse hem de tamir edildi denildikten sonra ben artık orda başka şeyler arıyorum.

neyse yani bu konu uzar gider.. elbet işini layıkıyla yapan insanlarda vardır herkesi de aynı kefeye koymak istemem.

maXimum
jujuuu

1 Mayıs 2008; 17:25:01 

cozume odaklanalim

spesifik olarak senin sorunun baslangici ve suanki durumuyla nedir ?

olay nedir yani

kankys

1 Mayıs 2008; 17:30:09 

valla çözümüm digiturk ü iptal etmek.. sorun nedir ne değildir onu bile bilmiyoruz inan ki ..

ya da o kadar şanslıyım ki 100 kişiden 1 kişiye sorun düştüyse o da bana düşmüştür :)

sorunumun çanak dönmesi olmadığını çok iyi biliyorum ama kesinlikle çanakla uğraşmadılar döndürelim falan diye.. artık ya kablolamada sorun vardı ya cihazda bilemiyorum ama o kadar baştan savmaydı ki işler.. tamir ettik diyo tamam yayın var ama ertesi gün yok.. ve eminim ki sorunun kaynağını biliyorlar ama işlerine gelmiyordu.. sonunda iptal ettirmekte buldum çareyi.

iptal ettirirken de telefonda iki saat niye kapatıyorsunuz şunu verelim 1 ay bedava olsun bilmem ne bir sürü ayak.. iyi de kardeşim ben adam gibi hizmet alamıyorum .. + servise ücret ödüyorum yine tatmin edilmiyorum eee niye aboneyim ben.. her ay sizin gönderdiğiniz faturaları ödemek için mi.. aynen dedim kapatın Türksat izliycem artık.

çözümüm buydu.

yani sorun neyden kaynaklanıyordu inan ki bilmiyorum bilsem burdan paylaşırdım ki en azından başına böyle bişi gelen olursa faydalanabilirdi.. ama sorunu bilmediğim gibi boyna servise para ödeyen biriydim ve sorunum halloldu mu hayır işin komik tarafı burası :)

maXimum
jujuuu

1 Mayıs 2008; 18:03:59 

ilginc .. neyse iptal edilmis sorun cozulmus

benim bir keresinde receiverimin arkasinda su vardi ,alet bozulmamisti ama suphelendm her an kisa devre yapip trilyonluk mobilyalarimizi bile yakabilir die :)

sonra uzun arastirmalar sonucu suyun kaynagini bulamadik

alet mi hararet yapip yogunlasiyor dedik ,degil , ciceklere su veriyoruz da ordan mi tasiyor dedik ,o da degil .. kediler var , onlar mi ayaklari ile su kabindan tasidilar , o da degil

meger yagmurlu gunlerde lnb nin ordan giren su dagitim unitesine , ordan da dairelere gidiyormus , bir kac kisi daha ayni sikayetten servisi cagirinca ortaya cikti

resmen yagmur suyu adim adim kablonun icinden evlere dagilmis ... bunu yasayan biri daha vardi bu forumda