Sanırım aynen öyle olacak sanırım stok fan yetmecek gibi.ama bence dene bi bakalım.nereye kadar stok fanla geleceksin.Forumdakilerde çok merak ediyor.Ama kesin bir soğutma çözümü gerekecek.
Benden başka stok fan ile bu işlemciyi kullanan varsa sıcaklık değerleri hakkında bilgi verirse sevinirim. SpeedFan ile devir hızını manuel e aldım ve 1200 devirden 2100 e çıkardım.Şu an işlemci 30 a kadar düştü boşta iken.Core 1>42-43 ve Core 2>43-44
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 5 Mayıs 2008; 0:45:45 >
@01mrt fırsat bulursan paylaşımın iyi olabilir.Ben bir türlü 4 Ghz geçemiyorum.Denemeye devam yinede.Belki ufak bir noktayı atlıyor olabiliriz.Board için iyi seçim gibi geliyor bana.Forumda iyi araştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 6 Mayıs 2008; 16:49:19 >
Bu arada 2*2 Mushkin 800 mhz ile bir deneme yaptım şimdi.2.25 voltajla 1008 olarak çalışıyor.1*2 kingston da 667 den 2.25 voltajla 1008 çalışıyordu.çarpanı 2.40 seçtim.Ama 2.50 yaptımğımda slotların yerini değiştirmem rağmen 1050 yi yemedi.
Guzel degerler penryn, hayirli olsun yeni oyuncagin Bana da aldirttiniz gectigimiz haftasonu. Hafta ici yogunluktan cok elleyemedim ama gecen haftasonunun ilk degerleri hakkinda yazayim;
Gigabyte P35 DS3 ve OCZ DDRII 800 ile XP SP3 uzerinde alinmis degerlerdir.
Istek uzerine benden de bir stock sogutucu ile alinmis screen geliyor. Orthos testi 2. dakikasindayken alinmis bir goruntudur. Sorulan bir sorunun yaniti; 1.4V ile 450*9.5 ile de aciyor ama full stability test yapamadim. Isiya gem vurabilecegim kuvvetli bir sogutucum henuz yok. cok kisa bir orthos %100 loaddan sonra 65 dereceyi gecince kapatmak zorunda kaliyorum. Sogutucu bulabilirsem 4.5Ghz denemem de olacak. Bilgilendiririm.
f/p islemcisi olduguna simdiden kesin gozuyle bakiyorum arkadaslar.
Bir şey değil Takipçi.Konu hakkında video hazırlayacağız P.tesi günü bir aksilik olmazsa.Videolu test olanağı sağlayan forumada çok teşekkür ederiz.Elimizde Profesyonel bir kamera yok şuanda.Herhalde yeni aldığım Canon 560 ile çekim yapmak durumunda kalacağız.
Bu arada ne kadar denersem deneyeyim.4 ghz üstü olmuyor.Zaten günlük kullanmak için yeterli.Ama tabi sınırlarını ölçüpte tredy ve süper pi almak zevkli olurdu herhalde.
Yaşadığın deneyimleri paylaştığın içinde teşekkür ederiz.Yapacağın denemelerle ilgili bilgilendirmeni bekliyoruz.Sana kolay gelsin şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 10 Mayıs 2008; 1:49:23 >