Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
##UV Çalışmam##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> ##UV Çalışmam## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SeRo-34

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 1:00:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Fanları ve grili Marshall'ın Fluor Sarısı ile boyadım:

8lik fanlarıda boyadım:

Fan Grilinin ve 12 lik Egsoz fanın UV ışık altındaki görüntüsü:

Grili BT nin üzerine monte ettim:

Fanların hepsini bi arada çekelim şimdide:

Birazda UV ışık altında fotoları gelsin:

UV ışığı ilk çalıştırdığımda fark ettimki FSP Bluestorm 2 nin kablolarını saran fileler UV ışığa duyarlı.
Kasa içinde güzel bir görüntü ortaya koyuyor:

Ve şimdi Kasanın genelinden görüntüler:

PCİ Slotlarını boyasammı diye düşündüm az bi boya sürdüm baktım. Hoş duruyor sayılır.

HWA TEAM

True İmage Recovery Sorunumu Görmek İçin Tıklayın
zevksiz

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 2:12:54 

bence herşey güsel olmuş ama biraz yetersiz ışık var kasanın içini boyarsan çok daha güsel olacağına inanıyorum.

herkes kendi çapında profesyoneldir
SeVeRaL

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 3:07:12 

Güzel olmuş, kasayı boyarsan çok abartılı bir görüntü ortaya çıkabilir. Daha ufak tefek şeylere yönelirsen daha hoş olur gibi

Intel C2D E8400 (4000 MHz - 500 FSB) # Gigabyte GA-P35-DQ6 # 2*1 GB CellShock 1000 (1250 MHz 5-5-5-5 7/24)
Sparkle Geforce 8800GT (660-2000 7/24) # Samsung 250 GB Sata II # Samsung 80 GB Pata
Asus 1814BLT Sata DVD-RW # Silverstone 550W # Philips 190S 19" LCD

Su Soğutmam: Zalman WB4 Gold Magicool 700 Lt Pompa Aquacool Nexxxos Extreme II Rad

Su Soğutma (5359 MHz)
R`meRt

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 7:41:30 

Guzel olmus hocam elıne saglık cok kalabalık degıl ferah gozukuyor ama arkadasında dedıgı gıbı bıraz karanlık olmus gıbı anakart gozumuyor yınede elıne saglık hocam

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.M. Kemal ATATÜRK
s_i_y_a_h

29 Nisan 2008; 8:11:32 

Pci slotlarını sanırım kalemle boyuyorsun. Tam boyasan çok kral durur düşüncesindeyim . Arkadaşlarında dediği gibi ışık biraz yetersiz...

System_muro

29 Nisan 2008; 8:35:23 

güzel olmuş kardeş bende boya alcamda bulabilirmiyim bunlardan acaba

[/size]
YasiKa

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 8:40:24 

güzel calışma ide kablolarını da uv ye cevirebilirsiniz..

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB GDDR3 | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504C 2x250GB SATAII RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS@VA8003BWS | Thermaltake ToughPower 750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech Momo Racing Force | Thermaltake GammaPad | Powercom IMD 1000 AP | Corsair Voyager 2GB
SeRo-34

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 16:31:57 

Yorumlar için hepinize teşekkür ederim.

Kasa üzerinde bilerek fazla uğraşmadım. Hatta ankartında kapasitörlerini pci slotunu falan full boyaycaktım sonradan caydım . belki bi ara yaparım. Kasanın içinide boyamak isterdim ama maalesef pek vaktim olmuyor o yüzden anca yaza doğru boyayabilirim.

HWA TEAM

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 19:03:01 

Çok güzel görünüyor,mavi ışıklandırmayı birazcık daha güçlendirirseniz tam olur diye düşünüyorum.

AMD AthlonXP 2500+ @ 4200+ [1833MHz @ 2723Mhz @2502Mhz Günlük] 1M=37sn El Yapımı MosFET - NB - SB Soğutma Abit AN7-XT
Eheim 2000lt/h 35W Pompa EA El Yapımı Bakır Soğutma Bloğu 15x30 Bakır Radyatör Aopen 800~2400rpm 12cm Rad. Fan
2x512MB Patriot XBLK 2-2-1-1 @ 400MHz NzXT Guardian Gümüş MSI X1950Pro AGP @ 575/1375 Tagan 2-Force II 800W
Revoltec Kırmızı CCFL 2x30cm Revoltec Mavi CCFL 2x10cm TT Mavi 12cm Fan 3x T&T 8cm Siyah Fan Sunbeam 8cm Fan
Seagate 250GB Sata2 16MB Seagate 500GB PATA 16MB Philips SNA-6500 Kablosuz Modem LG Flatron F700B 17" Ümit Özyürek

Cs 1.6 Server : 212.68.45.17 HeLLTurq # ForumDonanmHaber.com sXe | Satılık SiI3114 PCI "4x SATA RAID" Kartları 50YTL!
SeRo-34

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 21:35:01 

Up.

HWA TEAM

R`meRt

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:26:55 

Hocam spreylerın malıyetı nedır?

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.M. Kemal ATATÜRK
SeRo-34

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:36:09 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Hocam spreylerın malıyetı nedır?

Kullandığım spreyler 10 ytl. Fakat piyasada daha ucuza 6-7 ytl yede başka markalardan bulunabiliyor. Akçalı boyalar 6-7 ytl civarı sanırım. Casatilerde 6 ytl falan.

HWA TEAM

R`meRt

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:43:59 

Henkelınkılerı aldım ben 8lıraya metalde cok guzel parlaklık verdı uv ısık altında ama plastık yuzeylere uyguladıgımda begenmedım parlamadı ıstedıgım kadar.Bu senın sprey ıyı gozuktu.Buarada Urugay-Turkıye macını ızlıosan ne yazdı yav ole nıhat

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

SeRo-34

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:51:39 

quote:

Henkelınkılerı aldım ben 8lıraya metalde cok guzel parlaklık verdı uv ısık altında ama plastık yuzeylere uyguladıgımda begenmedım parlamadı ıstedıgım kadar.Bu senın sprey ıyı gozuktu.Buarada Urugay-Turkıye macını ızlıosan ne yazdı yav ole nıhat

İyidir iyidir Marshall. Benim hoşuma gitti marshallar . Çok güzel oturuyor plastik yüzeye.

Golü göremedim ya . Kaçırdım o ara pc ye bakıodum

HWA TEAM

R`meRt

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:54:33 

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

İyidir iyidir Marshall. Benim hoşuma gitti marshallar . Çok güzel oturuyor plastik yüzeye.

Golü göremedim ya . Kaçırdım o ara pc ye bakıodum

Ikı kutu marshall alacam referans alıyorum senın uygulamayı begenmezsem saka bır yana golu gormelıydın kaleceyı uyuttu barajıda bakkala gonderdı dıyebılırız

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

SeRo-34

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 22:56:34