Şimdi Ara

darkSector inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
30.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platform: PC, Microsoft Xbox 360 ve Sony Playstation 3

Yeni nesilin ilk duyurulan oyunlarından biri olan Dark Sector uzun bir yapım sürecinin ardından karşımıza çıkıyor.Virüs sonucu mutasyon geçiren insanlar ve virüsün bize de bulaşarak üstümüzde yarattığı etki üzerine kurulu olan oyun, bakalım tatmin edici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor mu?

[wvp=253]

• Güzel bir oyun keşke pc de olsa
  • Güzel inceleme olmuş oyun zaten vasat bir oyun
  • Çok güzel bir Dark Sektör incelemesi olmuş, elinize sağlık.
  • Hareketler ve ilerleme GEOW kopyası, oynun tek özgün yanı fırlatılan boomerang..

İnceleme gayet güzel olmuş, ancak bu oyun için zaman harcamaya değmez yahu..
  • İnceleme için çok teşekkürler

Bitirdiğim güzel oyunlardan biriydi kalitesiz dersem nankörlük etmiş olurum, iyi bir oyundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Hareketler ve ilerleme GEOW kopyası, oynun tek özgün yanı fırlatılan boomerang..

Öyle deme cidden zaman harcamaya değecek iyi bir oyundu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spiderman 3 incelemesi (PSP)
    14 yıl önce açıldı
    Mafia Wars tanıtım ve inceleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCoRPioN ®

Çok güzel bir Dark Sektör incelemesi olmuş, elinize sağlık.

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Hareketler ve ilerleme GEOW kopyası, oynun tek özgün yanı fırlatılan boomerang..

Ya şimdi The Darkness oynuyorum mesela oyun tamamen kendine özgün ve müthiş eğlenceli..

Boomerang fırlatıp durmak nereye kadar..

• İnceleme için THX. Oyun kesinlikle bir hit oynarken insanı germesini iyi biliyor, şuan 8. bölümdeyim yavaş yavaş oynuyorum:)
  • vasat oyunun iyi video incelemesi
  • 4 sene büyük bir kayıp
  • güzel inceleme olmuş gerçekten.fakat alıcaklara bende the darkness öneririm bu oyunun yerine.
  • Bu oyundan buyuk beklentiler icindeydim, boyle dusuk puan almasi moral bozuyor..
  • İnceleme için teşekkürler..elinize sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Ya şimdi The Darkness oynuyorum mesela oyun tamamen kendine özgün ve müthiş eğlenceli..

darkness bi garip geldi bana sürekli dolanıp duruyoruz.kız adres veriyo ara babam ara.ayrıca darkness oynarken midem bulanıyo (oyun kötü olduğundan ya da içeriğinden iğrendiğimden değil) başım dönüyo fln. bana yaramadı pek darkness

• güzele benziyor ama klavye+fare varken konsolda bu tarz oyunlar oynayamam. (tabi bağlarsak bi klavye mouse ayrı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

quote:

quote:

quote:

darkness bi garip geldi bana sürekli dolanıp duruyoruz.kız adres veriyo ara babam ara.ayrıca darkness oynarken midem bulanıyo (oyun kötü olduğundan ya da içeriğinden iğrendiğimden değil) başım dönüyo fln. bana yaramadı pek darkness

Aynen öyle oldu bende de.

Oyunu doğru düzgün oynayamadım adam dönünce ekran bulanıklaşıyor benim de başım döndü midem bulandı gerçekten oldu bunlar.

Oyunu kapattım bir daha da açmadım zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle oldu bende de.

Oyunu doğru düzgün oynayamadım adam dönünce ekran bulanıklaşıyor benim de başım döndü midem bulandı gerçekten oldu bunlar.

Oyunu kapattım bir daha da açmadım zaten.

merak ettiğim bir konu, ingilizceniz ne düzeyde arkadaşlar. Gerçekten laf sokmak veya başka birşey için sormadım bunu. İngilizceniz her duyduğunuzu anlayabilecek düzeydese darkness oyun değil, bildiğin film olur sizin için. Bu oyunu ingilizcesi ve ingilizce aksan, tonlamadan pek anlamayan arkadaşlarıma oynattığımda da sizin gibi tepkiler vermişlerdi oradan biliyorum...Oyundaki karakter seslendirmeleri neredeyse Godfather'daki karakterler kadar orjinal ve kusursuz. Jackie'nin alıntı yaptığı poem mısraları, gözünüzün önünde gelişen olaylar, jackie'nin hissetiği üzüntüleri, hayalkırıklıklarını, hırsı ve delirmeyi adeta sizde hissediyorsunuz...Müzikler ise herhangi bir filmin soundtrack albümü olacak kadar başarılı. Darkness gerek oynanış, gerek kurgu, gerekse oynanabilirlik açısından mükemmeldir. 'Kız adres veriyor, oraya buraya gidiyoruz sıkıldım bu ne' denilecek bir oyun değil, henüz oynamamış arkadaşları yaptığımız oyurmlarla böyle bir oyundan uzaklaştırmayalım. Bunun dışında DArk Sector'de bu kadar vasat bir oyun değil. Ona kötü buna kötü, kopya oynamanın vermiş olduğu rahatlıkla oyun bırakmadınız konsolda. DARKNESS oynamayan xbox oynadım demesin, o oyunu bitirdikten sonra araya birkaç farklı tarzda oyunu soktuktan sonra Dark Sector'ü de deneyebilirsiniz, kesinlikle vakit kaybı değil.

• .. Darkness kurbanı baya bir varmış yahu..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.