muhtemel bağlantı sorunlarından birini yaşıyosundur
Eğer herhangi bir uydu sinyali bulunmazsa, aşağıdakiler ele alın:
Elinizin GPS antenini kapatıp kapatmadığını kontrol edin İçerideyseniz, daha iyi bir sinyal almak için dışarı çıkın Dışarıdaysanız, daha açık bir alana ilerleyin. Hava koşulları kötüyse, sinyal gücü de etkilenebilir. Bir GPS bağlantısının oluşması için geçen süre birkaç saniyeden birkaç dakikaya kadar değişebilir. GPS bağlantısı kurulurken ekran koruyucu kullanmayın http://www.nokia.com.tr/A4879084
nokia mapsa gırdıgım zaman dunya harıtası acılıo ve baglantı gereklı dıo ben reddedıyorum ve sag assagıda trafık lambaları gıbı sarı yanıo yesıl yanması ıcın beklıcemmı yoksa herhangı bısı yapmam gerekıomu?
nokia mapsa gırdıgım zaman dunya harıtası acılıo ve baglantı gereklı dıo ben reddedıyorum ve sag assagıda trafık lambaları gıbı sarı yanıo yesıl yanması ıcın beklıcemmı yoksa herhangı bısı yapmam gerekıomu?
yeşil olması için açık alanda mutlaka tuştakımların açık şekilde bekleyeceksin.yeşil olduklarında bağlanmışsın demktir.dünyayı zoom layarak yerini göre bilir haritayı önüne alabilirsin.
N958GB kullanıyorum, Reis-i Eagles'ın söylediği gibi 4.20 sürümünü kurdum (en azından ben o şekilde kurduğumu sanıyorum ) uzak gps kısmından ekli gps'i seçmek istediğimde sadece bluetooth gps seçebileceğim tek satırlı bir menü geliyor. Sadece Garmin gps cihazına bağalanabilir gibi bir yazı yazıyor. Başka bir N958GB için yükleme yapmıştım, onda da güvenlik uyarıları aldığım için farklı kaynaklardan dosyalar alıp yüklemiştim, ama sonunda yüklenmişti. İkinci telefona yüklemeyi bir türlü başaramadım, sorunsuz yükleme yaptığım denemelerde de sadece bluetooth gps bağlantısı yapabildim. Yardımlarınızı bekliyorum...
N958GB kullanıyorum, Reis-i Eagles'ın söylediği gibi 4.20 sürümünü kurdum (en azından ben o şekilde kurduğumu sanıyorum ) uzak gps kısmından ekli gps'i seçmek istediğimde sadece bluetooth gps seçebileceğim tek satırlı bir menü geliyor. Sadece Garmin gps cihazına bağalanabilir gibi bir yazı yazıyor. Başka bir N958GB için yükleme yapmıştım, onda da güvenlik uyarıları aldığım için farklı kaynaklardan dosyalar alıp yüklemiştim, ama sonunda yüklenmişti. İkinci telefona yüklemeyi bir türlü başaramadım, sorunsuz yükleme yaptığım denemelerde de sadece bluetooth gps bağlantısı yapabildim. Yardımlarınızı bekliyorum...
dostum sen galiba iğnesini yapmamışsın.
yardımlı ve ekli GPS seçeneği çıkıyor çünkü.
anlatımı tekrardan gözden geçir.atladığın bir yer var.
yukarıda verilen anlatım linki malesef açılmıyor yardımcı olurmusunuz? birde nokia maps te açık olmayan yani üyelik isteyen maps programı dan farklı garmin için d