Hemen hazırsınız parmak kaldırmak için. Ben zaten başka bir siteden son sürüm ve son haritaya göre GARMİN' i kurdum telefonuma. İstedim ki Donanımhaber forumunda da son sürüm ve son haritaya göre işlem basamakları halinde bir anlatım bulunsun. Konu ile ilgileneler daha kolay bir biçimde yükleyebilsin programı. Her neyse, ilk mesajdaki anlatım yeterli diyorsanız öyledir. İlk mesajdaki bilgileri tabi ki görmüştüm. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Arkadaslar,
baska sitelerde aramak yerine donanimhaber'i birazcik arastirsaydiniz kolayca bulurdunuz.Aylar once vermistik biz bu programi ve yeni versiyonlar ciktikca guncelliyoruz.....
Bu Garmin'in WM6 işletim sistemi için ingilizce programı + ingilizce Thailand haritası. her 2 part'ı indir. Dosyaları boş bir klasörün içinde aç. gmapsupp.img diye 114MB dosya göreceksin aradığın harita odur. Kalan diğer ıvır zıvır dosyaları silebilirsin. Adaları dahil tüm Thailand var. Benim çok işime yaramıştı
Bu gps i kullanarak yoldaki radarlari tespitedebiliyoruz diye birsey duymustum, bu islemi nasil gerceklestirebiliriz? diger bir sey ; garmindeki isaretciklerin neyi temsil ettiklerini nasil bulabiliriz hastene itfaye eczane vs bunlari anlayabiliyorsunuz ozellesmis seyler olduklari icin fakat bazilarinin anlamlarini merak ediyorum, ornegin yol ustunde yesil noktalar var daha baska degisik seyler var bunlarin anlamlarini nerden bulabiliriz