Vodafone yeni kampanya ne olur (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone

s.volkan -> Vodafone yeni kampanya ne olur (28 Nisan 2008; 22:26:43)

[;)][;)]

Eveettt ayda bir yenilen Vodafone'nun sitesi ayın 1 inde sanırım yine yenilenecek

Geyik bitiyor
Konuşturan seçenek (15 ytl ye sınırısız konuş)

sona eriyor 1 Mayıs itibariyle [:)][:)][:)]

Yaratıcı Donanımhaber 1 Mayıs yada hemen sonrasında Vodafone'nun yeni kampanya tahminlerini alalım [;)]

mfiz -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (28 Nisan 2008; 23:01:45)

Eğer Seç Konuş tarifesinin son tarihi 30 Nisan 2008 olmaya devam ederse (yani bu tarifeye kabulü uzatmazlarsa), ben faturalı hatlarda Hesaplı Tarife ve Seç Konuş tarifesinin kimi olumlu özelliklerinin birleştirildiği ve muhtemelen indirimli fiyatlarla cep telefonu alınmasını sağlayabilecek bir tarife sisteminin geliştirilebileceğini düşünüyorum. Bu İngiltere'den, Hollanda'ya, Romanya'dan İtalya'a kadar Vodafone tarafından uygulanan büyük ihtimalle dakika bazlı ancak epeyce bir dakika ve SMS veren bir tarife sistemine benzeyecektir diye düşünüyorum. Şu anki Seç Konuş ve Hesaplı Tarifenin aslında çok hesaplı olmadığı ve Vodafone'un pek çok ülkedeki uygulamalarının yanında cılız kaldığı düşünülürse böyle birşeyin ya 1 Mayıs'ta ya da en geç yaz sonuna kadar ortaya çıkacağını düşünmek pek de hayal olmaz.

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (28 Nisan 2008; 23:02:34)

zaten 2 sefer geyik geldi ondanda bişi çıkmadı vodafoneden hayr gelmez

gprsmania -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (28 Nisan 2008; 23:04:33)

faturalı vodafone kullanıyorum bi hayrını görmedim cepaile olmasam 1dk durmam

Noxco -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 0:44:35)

Arkadaşlar kampanya yapılırmı bilmem ama, yakında bi zam var gibi !!!

UniLéE -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 0:51:58)

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Arkadaşlar kampanya yapılırmı bilmem ama, yakında bi zam var gibi !!!

Böyle deyip harbiden bırakma yolunda bir destek geldi. Yan hat bile olamıyacak artık.

EstrEmO -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 12:06:25)

Knt yükleyince bedava knt gelsin bu çoğu kişiyi knt almaya çeker

mustafa_(87) -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 12:28:52)

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Knt yükleyince bedava knt gelsin bu çoğu kişiyi knt almaya çeker

zaten vodafome burdan kaybediypr verdiği dakikalar ya da kontörler hep şebeke içi böyle olunca baştan kaybediyor onun için ben vodafoneden pek ümitli değilim

webkurdu47 -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 13:55:52)

bence kampanya yapmaz..daha önce de yaptığı gibi varolan kampanları kaldırır (zaten bi kampanyası da yok ya neyse) [;)]

fuatturkrap -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 14:18:55)

Her yöne sms olayına girmesi lazım. 25 kontore 100'tane gibi...

nebuzaradan -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 14:45:36)

Kampanya olarak değil de, gençlere yönelik SMS tarifeleri düzenlemesi gerekiyor. Ayrıca faturalı tarifelere yönelik ek konuşma paketleri de lazım. Mesela, cepözel tarifesine +sabit hat arama paketi sunulabilir. Söylenmesi ve yapılması gereken çok şey var, ama Vodafone'un umursadığını pek düşünmüyorum [8|]

veziroglu -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 15:29:14)

geyikten sonra bi eşek şakası yapar müşteri tutan tarifelere sınır getirerek bizi yine şok eder.
[:-][:-][:-]

mfiz -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (29 Nisan 2008; 16:45:38)

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Kampanya olarak değil de, gençlere yönelik SMS tarifeleri düzenlemesi gerekiyor. Ayrıca faturalı tarifelere yönelik ek konuşma paketleri de lazım. Mesela, cepözel tarifesine +sabit hat arama paketi sunulabilir. Söylenmesi ve yapılması gereken çok şey var, ama Vodafone'un umursadığını pek düşünmüyorum [8|]

Gönül ister ki eski tarifelerine böyle eklemeler yapsınlar (bu en hesaplı en güzel şey olurdu müşterileri için), ancak bence -ne yazık ki- zaman içinde tüm eski tarifelerini rafa kaldıracaklardır (inatla yeni tarifelerini kabul ettirmeye çalışıyorlar, çok iticiler ama belki itici olduklarının farkında bile değiller!). Umarım eski tarifelerinin yerine yine de uygun sayılabilecek tarifeler koyabilirler. Zaten koyamazlarsa Turkcell ve Avea'yla da başa çıkamazlar. Ümit ediyorum bunu çok geç olmadan anlarlar.

mfiz -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (30 Nisan 2008; 8:58:19)

Faturalı hatlarda iki önceki mesajımda belirttiğim yeni bir tarife olasılığı çok zayıfladı. Seç Konuş tarifesine abone alımı 1 Temmuz 2008'e kadar uzatılmış. Kaç kişi Seç Konuş tarifesini kullanıyor acaba? Herhalde Cep Özel, Cep Aile ve Cep Öğrenci yanında ihmal edilecek kadar az kişidir. Yazık, çok yazık...

s.volkan -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (30 Nisan 2008; 12:18:14)

Konuşturan Seçenek�e katılım ve yararlanma 31 Temmuz 2008 tarihine kadardır. 31 Temmuz 2008 sonrası geçerlilik tarihi sona ermeyen Konuşturan Seçenek süresi korunacaktır, ancak seçenek satın alma, periyodik ücretlendirme yapılmayacaktır.

UZATILDI [:)]

basturkemin -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (30 Nisan 2008; 16:11:44)

Madem 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.. Bizde 31 Temmuz'a kadar Vodafone'u eleştiririz.

telsimgerigelsin.com bu gece 00:00'da yayına girecek eğer bir erteleme yapmaz isem (metinler gecikmesse vs.)

Metini hazırlarken değinmem gereken noktalar hakkında yardımcı olursanız daha güzel bir metin ortaya çıkarabiliriz.

s.volkan -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (30 Nisan 2008; 18:48:09)

Sonunda geliyor demekki :)

Metini koysaydın bakardık önce [:)]

basturkemin -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (30 Nisan 2008; 19:43:42)

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Sonunda geliyor demekki :)

Metini koysaydın bakardık önce [:)]

Forumda başlığını açıp metni yayınlayacağım, sonrasında siteye koyacağım. Sanırım yarın akşam yayına koyacağım siteyi. Bu geceye metini düzenlemek vs. yetişmez gibi görünüyor. [:'(]

lenovo_0680 -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (2 Mayıs 2008; 16:54:06)

geyık sacmaydııı abuk sabuk zamanlarda gelıyorduuu

general_457 -> Cevap: Vodafone yeni kampanya ne olur (7 Mayıs 2008; 17:59:00)

Arkadaşlar Vadafone nin kampanyalarını kim düzenliyor gerçekten merat etmeye başladım benim kardeşim (10 yaşında) o bile daha iyi seçeneler unar en azından avea daki Kampanyalaradan çalar

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.5