arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 5 gün önce g15 ver2 klavyeyi aldım ve suan kullaniyorum ama lcd ekran calısmıyor gerek cd sindeki driveri gerekse logitechin sitesindeki driver ı yuklememe karsın lcd ekranda sadeece buyukce G15 yazıyor sadece. sanırım driver yuklenmiyor cunku baska bir bilgisayarda denediğimde calismıştı.
driverı yuklerken şöle bir pencere çıkıyor ve sonrada orda kalıyor.
dedim acaba windows installer hatasımı onunda en son surumünü indirdim ve denedim ama yine aynı hata. yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar sorunu hala çözemedim dediklerinizin hepsini yaptım ama sorun düzelmedi lcd panelde hala kocaman G15 yazıyo ve sadece ses açma kapama kısmı çalışıyo macro tuşlarını kullanamıyorum yani bi yardım edebilecek yokmu?
arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek başka biri dediklerinizin hepsini yaptık yine aynı sorunu vermeye dewam ediyor delirecem okadar para verdik aldık çalıştıramadık.
Resimdeki Bilgi ekrani msiexec hatali parametre ile çağrıldığında görünür. Olası sebepler:
1) Yetkisiz kullanici ile yükleme yapılmaya çalışılması 2) Makinanda yüklü msiexec / windows installer kurulumunda hata 3) Elindeki Driverin başka bir windows sürümü için olması. Vista driverini -> XP de XP driverini -> Vistada yüklemeye çalışmak gibi 4) Elindeki driver setup dosyası orijinal olmayabilir. Orjinal sitesinden yükleyip deneyin 4) Bazen Windows'un yeniden kurulması da en son çare bunu çözebiliyor.