ben telefonu çok yakından inceledim..hatta şu an yanımda..kısaca söylemek gerekirse 6500 slide ın ufağı ve hafifi diyebilirim..6500 slide dan farkları... 1-ekranı daha küçük 2-3G özelliği yok 3-kasası çelik değil 4-dış hoparlör sesi 6500 slide dan daha az..
bunlar dışında herşeyiyle 6500 slide ın aynısı..kulaklık ses çıkışına varıncaya kadar..
__VaSsiLi__
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
28 Ağustos 2008; 22:01:11
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
ben telefonu çok yakından inceledim..hatta şu an yanımda..kısaca söylemek gerekirse 6500 slide ın ufağı ve hafifi diyebilirim..6500 slide dan farkları... 1-ekranı daha küçük 2-3G özelliği yok 3-kasası çelik değil 4-dış hoparlör sesi 6500 slide dan daha az..
bunlar dışında herşeyiyle 6500 slide ın aynısı..kulaklık ses çıkışına varıncaya kadar..
İnceleme için Teşekkürler..Desenize Bu tel tutacak die
Ben de hanıma aldım gayet şık bir telefon.Tabii ki hanımlara yönelik bir telefon olarak piyasaya çıkmış gibi.Nokia bayii de o şekilde söyledi.Heralde tutar ve çoook satar..
TİP GÖRECELİ AMA TUTAR BU TELEFON ÖNCEDEN DE SÖYLEDİĞİM GİBİ.. HELE TÜM DÜKKANLARDA YERİNİ ALSIN. RESİMLERDEN ELİNE ALINCA OLDUĞU GİBİ DĞİL. DOKUNUNCA ÇOK HOŞ TELEFON...
3 mp die umursamayıp geçmeyin... bildiğiniz gibi netlik mp ye bakmaz lens kalitesine bakar... belki çekimleri çok güzeldir... görmeden yorum yapmayalım bence... ama beni nokia yanıltırsa hiç şaşmam :D