Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Acer Laptop Format

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Acer Laptop Format Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Boomerang!

28 Nisan 2008; 19:28:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Acer 5572ZNWXMi laptopum var.
Format atmak istiyorum. Daha önce hiç format atmadım.
Bana laptopla birlikte 3 cd verdiler.
-Windows vista OEM Önkurulum Seti (sadece önkurulumda kullanılır yazıyor üstünde)
-Resource DVD
-Windows vista starter .

Nasıl atıcam bir bilgisi olan var mı?
Ayrıca laptopta recovery olayı nedir?

red_code

28 Nisan 2008; 21:08:33 

kitapçığına bakarsan orda recover yani yükleme işlemini nasıl yapılacağını anlatılır laptopta recover olayı ise kurulum için gerekli olan başlangış dosyalarının gizli bi partta yüklü olması demektir.yükleme işlemine (yani format) başlamadan önce laptopun kitapçığına bak orda belli bi tuş kombinasyonu olması lazım recover dvd sini bilgisayara tak ve o kombinasyon tuşlarına bas farkı bi kurulum ekranı ile karşılacaksın orda sürücüleri biçimlendirebilir veya eski haliyle koruyabilirsin vb... ekrandaki yönergeleri takip et kurulum sonunda göreceksin laptop ilk aldığın gibi tüm sürücüler ve tüm yazılımlar yüklü halde olacak..sana bi tavsiyem olsun önemli bilgilerinin muhakkak yedeklerini al

red_code
Boomerang!

28 Nisan 2008; 21:55:20 

quote:

Orjinalden alıntı: red_code

kitapçığına bakarsan orda recover yani yükleme işlemini nasıl yapılacağını anlatılır laptopta recover olayı ise kurulum için gerekli olan başlangış dosyalarının gizli bi partta yüklü olması demektir.yükleme işlemine (yani format) başlamadan önce laptopun kitapçığına bak orda belli bi tuş kombinasyonu olması lazım recover dvd sini bilgisayara tak ve o kombinasyon tuşlarına bas farkı bi kurulum ekranı ile karşılacaksın orda sürücüleri biçimlendirebilir veya eski haliyle koruyabilirsin vb... ekrandaki yönergeleri takip et kurulum sonunda göreceksin laptop ilk aldığın gibi tüm sürücüler ve tüm yazılımlar yüklü halde olacak..sana bi tavsiyem olsun önemli bilgilerinin muhakkak yedeklerini al

Hocam yaptım .
Ön kurulum yapmak için bir tuşa basın dedi.
Sonra Windows..... bişeyler yazdı. Altta beyaz bir şerit doldu , tamamlandı bişeyler.
Sonra siyah bir kod penceresi açıldı.
x: ............. /system32/wpeinit
x: ............../system32 yazıyor . ve hiç bişey olmuyor. Dvd de çalışmayı durduruyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Acer Laptop Format Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster, Performans Canavarı Dizüstü
Monster'ın GTX280M Ekran kartlı, QX9300'lü ve 256GB SSD'li dizüstüsü test masamızda!
A-Data T806 ve T807 Flash Bellek video inceleme
A-Data'nın tasarımları ile fark yaratan USB bellekleri, performans olarak da bekleneni verebiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız