TURKCELL FATURALI HATTIMI İPTAL ETMEK İSTEDİM OLANLARA BAKIN İPTAL ETMEZSEM EĞER HER AY 50 DK.ÜCRETSİZ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİLER 1 SENE BOYUNCA BENDE KABUL ETTİM VERDİKLERİ DK.YANLIZCA TURKCELL EV VE İŞLE KULLANABİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER BENDE OKEY DEDİM VE ÇOK İŞİME GELDİ ÜSTELİK KALAN DK.ONLİNE İŞLEMLERDE GÖZLEMLEYEBİLİYORUM THANKS TURKCELL
NOT:VODAFONE GEYİKLERİNİ OTLATSIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 28 Nisan 2008; 16:38:21 >
5 kuruşluk adama 10 kuruşluk değer verirsen,seni 3 kuruşa satar
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
1 müşteri 1 müşteridir mantığıyla müşteri kaybetmemek için cezbedici kampanya . faturasızlara da yapsalar böyle kıyak hiç müşteri kaybetmezler
Şanslıysan eğer onlarada yapıyolar. Geçenlerde bir arkadaş kapattırmak istedi kontörlü hattını dedilerki her ay 100 kontör yükleyin 250 kontör bedava verelim 6 ay boyunca kampanyaya bak yaa insanın hat kapatası gelio
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
1. aralık ayında kapattırdığım hattımı kapatılmaması için gelen teklif aynen şu ; her ay 45 dk hediye + 3 ayda bir 8 ytl fatura hemen kabul ettim.
2. sekiz senelik hazır kartımı kapattırdım. yeni numara verdiler + 6 ay boyunca 60 dk.
aynı hazır kart ile bütün kampanyalara girdim 6 kere 60 kampanyasından tutun 100 yukle 100 kazan cart curt. şuan hazır kartı kullanıyorum ve hediyeleri 3 hafta oldu bitmedi. 500 sms + 30 nisana kadar MMS. 500 hediye kontor + 60 dk vs vs vs.
Bunca olana rağmen ben şimdi Turkcele nasıl kötü diyebilirimki..
1. aralık ayında kapattırdığım hattımı kapatılmaması için gelen teklif aynen şu ; her ay 45 dk hediye + 3 ayda bir 8 ytl fatura hemen kabul ettim.
2. sekiz senelik hazır kartımı kapattırdım. yeni numara verdiler + 6 ay boyunca 60 dk.
aynı hazır kart ile bütün kampanyalara girdim 6 kere 60 kampanyasından tutun 100 yukle 100 kazan cart curt. şuan hazır kartı kullanıyorum ve hediyeleri 3 hafta oldu bitmedi. 500 sms + 30 nisana kadar MMS. 500 hediye kontor + 60 dk vs vs vs.
Bunca olana rağmen ben şimdi Turkcele nasıl kötü diyebilirimki..
Bende o kampanyaların hepsinden faydalanıyorum valla süper oluyo. ama 60 dk bu ay sondu sanırım dimi?