Şimdi Ara

PHILIPS EV SİNEMA SİSTEMLERİ VE USB GİRİŞLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumun ilgili kısımlarında benzer sorunlar var ama tam bir bilgi alamıyoruz maalesef. Umarım bu başlıkta sorularımız yanıtlanabilir ki buradaki arkadaşların bildiklerini Teknosa vs. firma elemanları bile bilmiyor maalesef.

    Ben Philips HTS 335W (kablosuz) ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. Flash disklerin bazılarında sorunların çıktığını biliyorum. Harici hard disk almayı düşünüyorum fakat göreceğinden emin değilim. Bu sorun hakkında bir gelişme var mı acaba? Philips'in hard disk'ini alsak yine de sorun yaşar mıyız?

    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim...



  • dostum büyük ihtimalle kablosuz ev sinema sistemini kablo sıkıntısından ve görüntü kirlilğinden dolayı tercih ediyorsun ama yinede kablolu sistemler daha sağlıklı bunu yinede bir düşün.Hardiskleri görme olayı konusunda ise partition ın bir kısmını ntfs veya fat 32 şeklinde ayırarak çözüm bulunabilmekte sorunlara.
  • fat 32 kesin çözüm mü? Forumda uygulayan var ama yine açamamış. Bu nedenle acaba marka faktörü de mi var diye düşünüyorum harici hard disklerin?
  • kesin çözüm olamayabilir o konuda net bir bilgim yok bende saba divx player var flash diskimle sorunsuz oynatıyorum filmleri harici hardisk denemedim ama çok da korkarak yaklaşma derim mutlak ya flashla yada harici diskle oynatırsın sorun olacağını sanmıyorum.philips sistemde denemediğim için sana çok net bir bilgi veremiyorum.genelde flashlarda değilde haricilerde görmeme gibi sorunlar partition ayırma şeklinde çözülüyor ama bütün harici hardisklerde geçerli olurmu onu bilemiyorum.
  • selamlar
    hts3357 kullanıyorum, usb hard disk denemedim ama kingston, toshiba ve hp marka flash diskleri sorunsuz ve çok hızlı çalıştırıyor. Şuan evde değilim, haftasonu usb hard disk ile de denerim, acelen yoksa da sana durumu bildirebilirim. Genellikle harddiskin gücünü başka bir güç kaynağından alınırsa harddiskin de dvd playerda çalıştığını iddaa ediyorlar.
    Kablosuz sistem ile ilgili Paranoyak'ın yorumuna katılıyorum. Ayrıca kablosuz sistemde de kablo oluyor ara vericiye bağlantı için. HTS3357nin kablolarını şeffaf ve ince yapmışlar, kablolar oldukça ve uzun duvar kenarından dolandırınca neredeyse hiç farkedilmiyor.
  • Bende de HTS3154 Var Bir kaç farklı flash bellek denedim sorun yok.
    160 GB 2,5 inç Codegen harici disk aldım görmedi. Bir kısmını Fat 32 yaptım yine sonuç alamadım.
    3,5 inç lik Disk vardı kutu içine disk yerleştirdim yine nafile....
    USB 1,0 USB 2,0 hiçbirinde sonuç yok....
    Yani çok uğraştım olmadı...
    Halleden biri varsa bende yardım almış olacağım...
  • sekoer; 1.0 usb'lerde sorun olmadığını duymuştum ama 2.0 nesilde de mi sorun yok? Mesela KINGSTON 4 GB. Ayrıca USB Hard Disk denemeni de bekliyoruz. Teşekkürler...
  • sistemde harici hard disk denemesi ne aşamada acaba?
  • gncl
  • Harici 3.5 hdd Fat 32 yapıldığında dahi görülmüyorsa büyük ihtimalle Playerinizin usb çıkışı o hdd yi çalıştıracak güç aktaramıyor demektir. Her USB port aynı değerde elektrik üretmiyor malesef. Bendeki 160 gb Western Digital harici hdd yi PC de kullanırken, PC nin önündeki USB portlara bagladığımda çalışmazken (bu ön portlarda flash bellekler sorunsuz çalışıyor) direk boardın uzerinde bulunan PC nin arka portlarına bagladığımda sorunsuz çalışıyor. Uzakdoğu malı OEM, örnek vermek gerekirse smartdisk marka harici 3.5 inç hdd kutularının yanında birde A/C adaptör bağlanan güç girişi mevcut. Hernekadar yanında adaptör gelmese de USB beslemesinin yetersiz kaldığı bu gibi durumlarda, tedarik edilecek bir adaptör ile bu iş halledilebilir diye düşünüyorum.

    Tabiki bu yazdıklarım teori de böyle...
  • Blower'in önerdiği yöntem ile player ilave güç girişi olan 80gb smartdisk'i gördü. Hardiskin güç girişini laptopa bağlayarak yaptım, bağlamazsam hiçbir şekilde görmüyor.
    Fakat dosya formatı ntfs olduğu için içi boş görünüyor. İçi full dolu olduğu için Fat32'ye çevirme imkanım olmadı ama çok büyük ihtimalle yöntemin çalışacağına inanıyorum.

    Toshiba 1gb, HP 2gb ve Kingston 512mg flash diskleri hts3357 sorunsuz okuyor. Başka flash diskim yok üzgünüm.
  • teşekkürler. Philips şu yaptıklarınızı yapamıyor mu acaba? Bazı konuları teknik destek verecek elemanlardan daha iyi biliyoruz.
    Artık maalesef mi dersiniz ne iyi mi bilemem.
  • philips'in en son bana attığı mailde 1-6 GB (FAT 16-32) gördüğünü yazıyor. Hepsi bundan ibaret sanıyor heralde. 2 GB görmeyende var.
  • Arkadaşlar selam,

    bende de phillips hts 3357 ve 160 gb western digital hdd var. Hard disk zaten fat32 formatlı ancak oynatıcının görmesi için gücü başka yerden alması gerek diyorsunuz. Bu WD lerde usb girişinden başka bir adaptör girişi var mı acaba bilen var mı ? Alet yanımda değil şu an bakamıyorum. Bir de diyelim ki adaptörle gücü aldık yine de 160 gb göremez diyeniniz var mı acaba denediniz mi hiç ?
  • HTS 3357 sadece flash belleğe sahip olan kaynaklardaki medyayı çalıştırır. USB harici harddiskler bu cihazla çalıştırılamıyor.
  • bu sisteme philips 20 gb mp3 playerı bağlayıp mp3 çaldım ancak bir klasörde max 600 küsür dosyayı görüntüledi .benim mp3 player notebook diskidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.