Sorması ayıp yeni terebaytlık oyun çıktıda bizim mi haberimiz yok? Hani dünyada gelmiş geçmiş tüm oyunlarıda 6TB doldurmak için yüklemeye kalksan o pcnin modası geçer sen yaşlanırsın. Hadi yükledin diyelim, o oyunları oynaman için gece gündüz durmasan torunların zorla elinden alana kadar oynarsın.
Gittikçe dosya boyutları büyüyor. Hatta sıkıştırma teknikleri gelişmesine ragmen büyüyor. HDDVD blueray gibi. Yada Mp3 iyi bir şıkıştırma maa kalite bozulmadan daha iyisi çıksa bile busefer yine dosya boyutları büyüyecek. Demekki kaliteden ödün verilmiyor. O yüzden şimdi pcde 5000 müzik 20-30 film 3-5 oyun saklayan ozamanda aynı sayıyı saklasa bile daha fazla alana ihtiyacı olacak. Ama anlaşılan arkadaş bunu çok önceden öngörümlemiş ki şimdiden buna yatırım yapıyor. Ama Fiyat/performans accayip yüksek. O da kendi seçimi.
Şu an benim için 1TB olsa çok güzel oalcak vallaha. DVD çekmek ölüm ya Harici HDD lerde bana mantıksız geliyor. Okadar para veriyon 500 GB 'a ee doldu mu ne yapacan. kaldırıp yenisini mi alacan. Bence harici HDD yerine bir iki tane kasa içine HDD almak daha iyi. Ama laptop falan varsa tabi harici hddler daha mantıklı oluyor mantıklı değil zorunlu oluyor zaten
Şu an benim için 1TB olsa çok güzel oalcak vallaha. DVD çekmek ölüm ya Harici HDD lerde bana mantıksız geliyor. Okadar para veriyon 500 GB 'a ee doldu mu ne yapacan. kaldırıp yenisini mi alacan. Bence harici HDD yerine bir iki tane kasa içine HDD almak daha iyi. Ama laptop falan varsa tabi harici hddler daha mantıklı oluyor mantıklı değil zorunlu oluyor zaten
Bana artık 1 TB da yetmiyor açıkcası, 2 olsa iyi olur en kısa zamanda 500GB daha eklicem ama 6TB da baya abartı oldmuş , maşallah