Sevdiklerimizden ve iş arkadaşlarımızdan aldığımız mesajların cep telefonumuzun sim kartında güven içinde olduğunu düşünürüz. Mesajların bir hata sonucu silinmesi gibi yüksek olasılıklar gözden kaçar, bilgilerin geri gelmesi için olağanüstü çaba gösterilir. SIM Recovery Pro, sim kartınızdaki önemli bilgilerin tamamen güvende olması için tasarlanmış. Cihaz, sim karttaki verileri yedekleyebildiği gibi düzenleyip eski haline döndürebiliyor. Bunlar dışında telefon numaralarını isteğiniz doğrultusunda ayarlayabiliyoruz . Ekstra olarak yalnızca tek numaranın aranması sağlanabiliyor. Bu fonksiyon daha çok küçük yaşta çocukları olan ebeveynler için düşünülmüş. SIM Recovery Pro, 107 dolarlık fiyat etiketiyle piyasada mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Nisan 2008; 14:58:57 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
bu sabit arama ozelliği zaten telefonların kendisinde de olan bişi değilmi? anladığım kadarıyla bu cihazdan sabit arama aktifleştirilince telefonla ne yaparsan yap diğer aramalar aktif olmuyo sanırsam. güzel bir ozellikmiş gercekten. ama hafıza kartları için kurtarma donanımları bence daha onemli. sim kartta mesaj saklayan ne kadar kişi var ki artık...
Kniht hocam, FX57 hocamın başına bi' iş mi geldi yahu ?
AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir... (9850+790FX+SB750+R700(4870X2) DAİMA AMD (Benim için.)
harbi bende çok merak etmeye başladım ha.kaç haberdir bilgisayar ve donanım dünyasıyla ilgili haber göremiyoruz.acaba piyasa tamamen battı mı ekran kartları yüzünden yoksa intel ve nvidia tekelemi çıktıda haberler gelmiyor hiç
bu arada bana kalırsa hiç gerek yok böyle ürünlere.fiyatınada bakınca kimse almaz heralde.
harbi bende çok merak etmeye başladım ha.kaç haberdir bilgisayar ve donanım dünyasıyla ilgili haber göremiyoruz.acaba piyasa tamamen battı mı ekran kartları yüzünden yoksa intel ve nvidia tekelemi çıktıda haberler gelmiyor hiç
bu arada bana kalırsa hiç gerek yok böyle ürünlere.fiyatınada bakınca kimse almaz heralde.
Hacı, dua edelim de kötü bi' iş gelmiş olmasın FX57 hocamızın...
AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir... (9850+790FX+SB750+R700(4870X2) DAİMA AMD (Benim için.)
Fx57, tekrardan haber yazmaya başlamış. Endişelenecek bir durum yok.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500