HT çarpanını 4x yap.Ramlerini de 667 Mhz ve timingler manuel olarak 5-5-5-15 yap.Ramler 2.2V olsun işlemcinde +0,120V ver.NB ve HT voltajlarını biraz artır ama fazla değil CPU çarpanı ve diğerleri Auto kalsın.Bu şekilde 3100 Mhz ve biraz daha fazlasını yapabilirsin.
yeni önerilerde bekliyorum ve o kadar denemeden sora farkettimki bilinçsiz oc hız katmıyor cpu yu yuksek göstermek bazı şeylerden kısabiliyor ram timingleri gibi cl testlerde kötü veya iyi sonuçlar alabiliyorsunuz
ben voltajsız bir fsb değerleri ve bu 5-5-5-15 timing in hangisinin ismi nedir manuel nasıl 4-4-4-12 yapablirim ???
eagle dediğinin aynısını yaptım fakat cmos checksum bad yazısıyla karşılaşıyorum acaba benim sistemimde takoz olan bişiler mi var 230 fsb ustu geçemiyorum
Biostarın T seri anakartı takoz olmaz.Ramlerini de geri çekersin.667 yap ya da yerine göre 533.CPUZ programıyla devamlı kontrol et değerler ne alemde diye.zamanlamalarda aşağıda resmi verdim bu şekilde yaparsın. Anakartın bu şekilde hata uyarı vermesine bakma ilk denemede veriyor daha sonra genelde vermiyor.Amakart uyarı versede bilgisayarı kapa ayarları değiştirmeden yeniden aç.Bu şekilde açılabiliyor bazen.