Şimdi Ara

GTR2 ONLİNE(HAMACHİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gr2 yi online olarak oynayan veya nasıl oynanacağını bilen arkadaş varsa nasıl oynandığını açıklayabilirmi?

hamachi vs. programlardan bahsediliyor ama daha önce hiç bir oyunu online oynamadığım için bilgim yok.

bu sitedede gtr2 oynayan epey arkadaş var sanırım kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 8 Mayıs 2008; 12:05:43 >

• Hamachiden biz oynuyoduk,ama modemlerinizin güvenlik duvarlarını felan iyi ayarlamanız lazım port ayarları v.s
    bağlanmak zulüm oluyor çok zorluyor adamı,daha da tam çözebilmiş değiliz aslında...

Hamachi ile gayet güzel oluyor,ama bağlantı işi sıkıntılı...
  • yaw forumdaki arkadaşlar birbirimizi tanımıyoruz ama belli zamanlarda biri hostluk edip oyun kursa ve hamachi adresini verse anlaştığımız zamanlarda beraber oynasak çok güzel olur.Forumda baya gtr2 sever var,şöyle 8-10 kişi olsak bile yeter harika olmazmı
  • Hakikaten ya manyak oynarız abi hep beraber ben hiç anlamıyorum hamachi den kurdum ama hiç oynamadım daha önce
  • bende hamatchiden bağlantıyı çok uzun geldi çözemedim neticede bıraktım normal oynuyorum gtr2yi
  • bende varım eğer online oynıcaksanız pm atın banada msn verin yardımcı olurum hamachi için
  • Ya ben biliyorum aslında hamachi den ağ kurmayı daha önce arkadaşla oynadık,ama bağlantı hızım 1 mb,eğer 8-10 kişi olursak bu hız yeticek mi o yüzden sordum yüksek hıza sahip biri kurar ise sıkıntı olmaz.Eğer yok 1 mb yeterli olur diyorsanız bana pm atınız her akşam belli bir saatte herkes işten okuldan gelince o saat aralığında oyunu açarım müsait olan gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Online vs Cabal Online
    11 yıl önce açıldı
    GameRanger ile Multiplayer Oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilen bir arkadaş ağ kursun 8-10 kişi olmaya gerek yok olursa tabii daha iyi olur artık kaç kişi olursak,bide benim net kotalı çok götürür mü online oynayınca kotadan
  • ben kurarım ağı bendede 1mb var ama hızlı birisi kurarsa daha verimli olur son updatesini yapın ama herkezde aynı sürüm olmak zorunda
  • Arkadaşlar şuan hamachiden ağ kuruldu online olarak yarışmak isteyenler buyurun.
    Hamachi Ağı: DHGTR2 (Büyük harfle)
    Parola : 123

Not: Online oyunda sorun yaşamamak için stok araçlarla yarışmanız gerekmektedir, mevcut pistlerde de herhangi bir modifikasyon oyundan düşmenize sebep olur.Oyuna girdiğinizde Local Network'ten Lan seçeneğinden kurulmuş oyunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Arkadaşlar şuan hamachiden ağ kuruldu online olarak yarışmak isteyenler buyurun.

Not: Online oyunda sorun yaşamamak için stok araçlarla yarışmanız gerekmektedir, mevcut pistlerde de herhangi bir modifikasyon oyundan düşmenize sebep olur.Oyuna girdiğinizde Local Network'ten Lan seçeneğinden kurulmuş oyunu görebilirsiniz.

sağolasın ayrıca bize hamachiden oynamak için neler yapmamız gerektiğini açıklarsan iyi olur.hiç online oynamamış biri olarak bu konularda bilgi eksikliğimiz var.kısaca hamachi nasıl kurulur,modem ayarı oyun içi ayar vs anlatılırsa herkes bilgilenir

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla hamachiden oynamak için ağı kuran arkadaşın online olması gerekiyor o yoksa oynayamıyoruz yabancı sitelerin serverlarında oynamak için serial isteniyor şöyle istediğimiz zaman oynayacağımız bir server yok mu yani illa orjinal oyun mu lazım acaba?online oynamak için lfs veya rfactor oynamak lazım heralde rfactor den hiç hoşlanmıyorum gerçi lfs yi de çok sevmiyorum ama online için oynarım lfs yi, tek başına oynamak sıkıyor bir süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 4 Mayıs 2008; 21:43:13 >
  • ağda 2 kişinin olması yetiyor bnildiğiniz network oyun oluyor , yuani ağı ilk kurana ihtiyac yok , sadece cs deki gibi bir oyunu multi kurucu gerekiyor tabi , vede 2 kişi zevkli olmuyor belirteyim enaz 4-5 kişi olmak lazım ve varsa böğle bi oluşum oynıyalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

ağda 2 kişinin olması yetiyor bnildiğiniz network oyun oluyor , yuani ağı ilk kurana ihtiyac yok , sadece cs deki gibi bir oyunu multi kurucu gerekiyor tabi , vede 2 kişi zevkli olmuyor belirteyim enaz 4-5 kişi olmak lazım ve varsa böğle bi oluşum oynıyalım

Zaman zaman kontrol edin,online kullanıcı varsa oyun var demektir,ben arkadaşlarımla girdiğimde pm atarım isterseniz.
  • dıreksıyon yanımda hazır , eger oyun olursa gelırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

ağda 2 kişinin olması yetiyor bnildiğiniz network oyun oluyor , yuani ağı ilk kurana ihtiyac yok , sadece cs deki gibi bir oyunu multi kurucu gerekiyor tabi , vede 2 kişi zevkli olmuyor belirteyim enaz 4-5 kişi olmak lazım ve varsa böğle bi oluşum oynıyalım

Zaman zaman kontrol edin,online kullanıcı varsa oyun var demektir,ben arkadaşlarımla girdiğimde pm atarım isterseniz.

biraz önce hamachiye bağlandım.5 kişi vardı ama hepsi çevrimdışı görünüyordu.

oyuna girdim networktan lan seçtim sonra ne yapmam gerekli bilmiyorum.oyun ile hamachi programı arasında bir bağlantı falan yapmaya gerek varmı yoksa kendi otomatik olarak biri online olduğunda oyunu görecekmi nasıl oluyor biri anlatsa çok iyi olacak.modemden falan ayar yapmaya gerek varmı?

• Valla geçen gün girdim biri vardı online,network den lan ı seçtim no games avaible dedi yani birinin online olması da bir işe yaramadı modem,firewall ayarı mı yapmak lazım acaba
  • kapışalım var mı güvenen kendinen
  • arkadaşlar hamachi'den ağı kuran benim. zaman zaman girip oyun kuruyorum ve arkadaşla oynuyoruz. ama ben online olmasam bile aynı ağdan siz de girip oyunda da biriniz host olup oynayabilirsiniz. yani hamachi ağını kuranın online olması gibi bir zorunluluk yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: santhora

arkadaşlar hamachi'den ağı kuran benim. zaman zaman girip oyun kuruyorum ve arkadaşla oynuyoruz. ama ben online olmasam bile aynı ağdan siz de girip oyunda da biriniz host olup oynayabilirsiniz. yani hamachi ağını kuranın online olması gibi bir zorunluluk yoktur.

Tamam ben host olurum zırt pırt girip bakıyorum ama nasıl olucam onuda bi yazarsan sevinirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.