Anladım... umarım alınca benim 22" 226BW LCD ile sorun çıkmaz.... anca DVI çıkışının çalışıp çalışmadığını aldığım yerde deneyebilirim ama orda 226bw modelini bulamicam... teorik bi deneme olucak .. salı günü bu anakart ile beraber yeni PC mi alıyorum...
valla ana karttan bendede vardi bios u guncelliyim degim hata verdi pcyi kapattim birdaha acilmadi neyseki degistirme imkanim vardi yerine GA-MA78G-DS3H simdiklik hic bir sorun olmadi
valla ana karttan bendede vardi bios u guncelliyim degim hata verdi pcyi kapattim birdaha acilmadi neyseki degistirme imkanim vardi yerine GA-MA78G-DS3H simdiklik hic bir sorun olmadi
Bu kartın bizimkinden ne farkı var beyler... yani S2H 'den ?
atx formatida CrossFire imkani sunuyor ama bir PCI-E 2.0 x16 biri PCI-E 2.0 x4 overclock daha ideal bana gore ha birde ramlerin timingleri ayarlayabiliryorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxhasanxl -- 13 Temmuz 2008; 0:25:39 >
atx formatida CrossFire imkani sunuyor ama bir PCI-E 2.0 x16 biri PCI-E 2.0 x4 overclock daha ideal bana gore ha birde ramlerin timingleri ayarlayabiliryorsun
Hocam ramlerin timingleri MA78GM-S2H'de de ayarlanıyordu!!!
Merhaba arkadaşlar .. şuan yeni bilgisayarımdan yazıyorum... anakart bios sürümüm F3 ... bu arada windows XP pro kurarken "Aygıtlar yükleniyor" yazısının orada takıldı... sonra tıpatıp aynı Win XP nin yüklü old.u diğer XP cdsini taktım ve BIOS tan bütün USB ile ilgili ne varsa "disabled" ettim yükledim XPyi o zaman yüklendi.... bunun sebebi ne bilmiyorum.. bilen varsa söylesin...
Bu arada 6 adet oyun aldım... bunları kurup anakart üzerinde ekran kartının tepkisi ne olucak merak ediyorum... eğer çok zorlanırsa ya crossfire yapıcam yada 2.el bi ekran kartı alıcam...
Şuan memnunum bakalım sistemden...
*Bu arada indirmem gereken BIOS sürümü yada driver varmı beyler varsa söyleyin ??