Ebat:105.4*50*16mm Ağırlık:135g Batarya:1800mAh Frekans: GSM900/DCS1800 TV Dual cards& Dual standby and Dual bluetooth Super 3D stereo dual speakers 2M pixel camera QVGA3.0 & 260K color screen Support Bluetooth function Super smart keyboard double input by hand PDA mobile Super stereoscopic double speakers Support T-FLASH memory card expansion(present exernal memory card) MP4/MP3 player PC Web camera İmei kayıtlıdır
Evet çıkmış ama T 808 eski model ve Oradaki fiyatıda çok yüksek.
selam telefon güzel hoş ama çözülemeyen bir sürü özellik var. bluetoothla başka bir telefonun hafıza kartına erişip tüm dosyalarına erişebilirsiniz ama bunu yaparken tabiki karsı tarafa uyarı gdiyor. benim anlayamadıgım bir özelliği telefonun şu bölümünde. Business - Remote Control - please input password. bu kısımda girmemiz gereken şifreyi bir türlü .çıkaramadım. nedir neyin nesidir bilen varsa paylaşsın. mesaj lara ve gelen aramalara filtre konulabiliyor. yani istediğiniz numaradan size mesaj ya da arama gelmemesini sağlayabilirsiniz. bir eksiklik de tabiki bu telefon için henüz progm geliştirilmemesi. mesela msn nasıl yüklenir. nete nasıl girilir falan fıstık. belki çıktı bizim haberimiz yok :) her neyse beklicez ve görücez.
default user code: 1122, 3344, 1234, 5678 bu kodları denermısın
quote:
Orjinalden alıntı: çakırpençe
quote:
Orjinalden alıntı: Akrep_Kral
Evet çıkmış ama T 808 eski model ve Oradaki fiyatıda çok yüksek.
selam telefon güzel hoş ama çözülemeyen bir sürü özellik var. bluetoothla başka bir telefonun hafıza kartına erişip tüm dosyalarına erişebilirsiniz ama bunu yaparken tabiki karsı tarafa uyarı gdiyor. benim anlayamadıgım bir özelliği telefonun şu bölümünde. Business - Remote Control - please input password. bu kısımda girmemiz gereken şifreyi bir türlü .çıkaramadım. nedir neyin nesidir bilen varsa paylaşsın. mesaj lara ve gelen aramalara filtre konulabiliyor. yani istediğiniz numaradan size mesaj ya da arama gelmemesini sağlayabilirsiniz. bir eksiklik de tabiki bu telefon için henüz progm geliştirilmemesi. mesela msn nasıl yüklenir. nete nasıl girilir falan fıstık. belki çıktı bizim haberimiz yok :) her neyse beklicez ve görücez.
ben kulaanıyorum telefonu çok da memnunum... 250'ye aldım. fazla para vermeyin. telefonun ilk şifresi 1122... her türlü- işlem için istediği şifre aynı. her hangi bir yerde değiştirirsen atıyorum telefon kilidi için 1122'yi 1234 yaptın, bütün şifren değişiyor her yerde 1234 oluyor. tabii pin kodu hariç.